Jump to content

Μου έκαναν δώρο μια fx5700ve

tziamanik

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κατάρα με κυνηγάνε οι fx5700. Αγόρασα μια το καλοκαίρι μια fx5700Le 128Mb, έκανα παράπονα στους φίλους οτι η κwloκάρτα μου ειναι άχρηστη γιατί τσιγκουνεύτηκα να δώσω κανένα ευρώπουλο παραπάνω και αυτοί ρε παιδιά μου πήραν μια fx5700VE 256 αυτη την φόρα΄!!! Νομίζω ότι πλάκα μου κανούν και με κοροϊδεύουν.

Το δώρο τώρα το έχω πάνω στο γρφείο μου και το κοιτάω άλλα δεν μου κάνει καρδιά να πάρω το κατσαβίδι και να την βάλω.

Δές μήπως κάποια απο τις 2 είναι 128bit. Αυτήν κράτα και την άλλη στις αγγελίες (ή στον Καιάδα :))......εάν είναι και οι 2 64bit τότε μάλλον κράτα την 128ΜΒ αφού θα έχει πιο γρήγορες μνήμες (η άλλη στον Καιάδα ή.........)

Και αν την βάλεις τι θα χάσεις? Πόσο χειρώτερη να είναι σε σχέση με την LE? Στο τέλος μπορεί να σκεφτείς ότι είναι και καλό δώρο ( σε σχέση με την LE πάντα ).

Αυτά είναι τα μόνα τεχνικά χαρακτηριστικά που βρήκα για την δεύτερη (δωρο)

Point of View GeForce FX 5700VE

Graphics Engine NVIDIA 5700 VE GPU

Video Memory 256 MB

Core Clock 250 Mhz

Memory Clock 400 Mhz

AGP AGP 3.0 (8x / 4x / 2x / 1x) Fast Writes

RAMDAC Dual 400 Mhz

D-Sub Yes

DVI-I Yes

TV-Out Yes

Video-In No

Το VE μου διαφεύγει, αλλά οι μνήμες είναι χώμα. Δές τον mem controller....εάν είναι 128 bit αξίζει....αλλιώς μάλλον είσαι σε καλύτερη μοίρα.

Και αν την βάλεις τι θα χάσεις? Πόσο χειρώτερη να είναι σε σχέση με την LE? Στο τέλος μπορεί να σκεφτείς ότι είναι και καλό δώρο ( σε σχέση με την LE πάντα ).

Μα στο μόνο που βλέπω να διαφέρουν είναι στα ΜΒ μνήμης

Το VE μου διαφεύγει, αλλά οι μνήμες είναι χώμα. Δές τον mem controller....εάν είναι 128 bit αξίζει....αλλιώς μάλλον είσαι σε καλύτερη μοίρα.

Που είναι ο mem?

Βάλε το rivatuner και δές. Και το bios άμα το κάνεις dump και το διαβάσεις με έναν bios compiler θα το δείς αλλά το 1ο μάλλον είναι πιο εύκολο :)

Ε άμα είναι ακόμα κλειστή γιατί δεν δοκιμάζεις να την πας πίσω στο κατάστημα και να ζητήσεις αλλαγή με ακριβότερη? Πουλάς και την 5700LE που έχεις και είσαι μια χαρά.

Βέβαια μετά θα πρέπει να εξηγήσεις στους φίλους σου γιατί π.χ. η 5700VE τρέχει καλύτερα με τους drivers της ΑΤΙ αλλά δεν βαριέσαι....

Ε άμα είναι ακόμα κλειστή γιατί δεν δοκιμάζεις να την πας πίσω στο κατάστημα και να ζητήσεις αλλαγή με ακριβότερη? Πουλάς και την 5700LE που έχεις και είσαι μια χαρά.

Βέβαια μετά θα πρέπει να εξηγήσεις στους φίλους σου γιατί π.χ. η 5700VE τρέχει καλύτερα με τους drivers της ΑΤΙ αλλά δεν βαριέσαι....

Σωστος αλλα μήπως θα έπρεπε να έχει και απόδειξη? απο την άλλη γιατί να δώσει εξηγήσεις? Και που έδωσε για την LE τί κατάλαβε έλαβε μια VE :040:

Αν την πήρανε από eshop μάλλον δε θα χρειαστεί χαρτιά.Το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει παντού.Ιδιαίτερα αν ξέρει το όνομα του αγοραστή

Δεν μπορώ να βρω την τίμη της VE αλλά πόσο να έχει? Αλλωστε πήρα τηλεφωνο στο κατάστημα και είπα με 200 ευρω μπορώ να εχω την GT (ακουγεται λίγο σαν την διαφημιση τησ Telestet)

Oχι στον Ζeroone εχει 2256 MB MSI GF NX6800GT-TD256 TV-out,DVI

?379,00EUR

nVIDIA? GeForce 6800GT, Memory Data Rate: 1000MHz, Ramdac 350, 256 MB DDR3, μέγιστη ανάλυση 2048x1536@85Hz, AGP 8x, υποστήριξη DirectX 9.0, TV-out, DVI.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.