Atari[Xp+] Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2005 Γεια σας .Μόλις πήρα 1 wd 120 sata και τοn συνδεσα . Ολα οκ . [o sata έχει ι καλώδιο data , 1 τροφοδοσια sata , και έβαλα και το μόλεξ , η δεν χρειαζόταν το μολεξ ?Το βιος βλέπει το εξης ''δέντρο ''primary master = plextor cdr primary slave = sony dvd secondary master = maxtor ata133 60gb sixth master = wd 120 sata Ti να κάνω είναι οκ να τον φορμαρω τώρα [απο σιντι winxp pro ] HNα αλλάξω σειρά ? . Έλεγα να κάνω φορματ να κοψω partition-κατα το setup win-xp-pro 20 gb απο τον sata που υποτιθεται είναι γρήγορος να βάλω τα win εκεί , και τα υπόλοιπα 100gb και τα 60 του maxtor να τα έχω για data γενικά . Tι λέτε ? ιδέες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Φεβρουάριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Έβαλες και τις δύο τροφοδοσίες; Format κάνε μέσα από τα windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Φεβρουάριος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Εννοείς ότι έβαλες και μολεξ και sata-μολεξ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Παιδες δεν παθαινει τπτ αν τα εχει και τα 2. Προτιμησε το sata molex ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Φεβρουάριος 14, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Ναι και τις 2 !!!first time sata noob :032: να βγάλω την 1 ? τι να κάνω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Φεβρουάριος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 μια χρειάζεται βρε. κρατα την sata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Φεβρουάριος 14, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 μια χρειάζεται βρε. κρατα την sata Μόλις την έβγαλα κράτησα την σάτα τροφοδοσία μόνο... , την πάτησα έτσι γιατί όταν bootara για πρώτη φορά με την σατα μόνο δεν τον βρήκε , και έτσι τις έβαλα και τις 2 και τον βρήκε , συμπτωση . [Αν δεν τον εβρισκε πάλι είχα και 1 τριφασικό στο χέρι έτοιμος για όλα :042: ] anyway επειδη δεν χώραγε στο 3.5'' λόγω eheim και ότι δεν ήθελα να ξηλώνω και να βάζω καλώδια πάλι . του εκλεισα μια θέση στο 5.25 [φωτό] με λίγο διπλής οψης ταινία απο κάτω του να μην ''παίζει '' καλά δεν είναι . Απο αντιστοιχία που ανέφερα στο 1ο ποστ . ξέρει κανέις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Φεβρουάριος 14, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Ρε παιδιά δεν θα έπρεπε να ήταν ο σατα μαζι με τους άλλους στον υπολογιστη μέσα να κάνω δεξι κλικ και φορματ ?Μόνο απο το system hardware τον βλέπω . Επίσης όποτε φορτώνω windows μου τον βλεπει σαν αφαιρουμενη συσκευη flash μνημη και έτσι . Βγάζει το πράσινο βελάκι στο tray safely remove icon . Format μεσω winxp πως να κάνω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Φεβρουάριος 14, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 1ον να πάρεις κάτι στηρίγματα που υπάρχουν για να προσαρμόσεις τον σκληρό σε θέση 5.252ον ο σκληρός φαίνεται μέσα στο computer managment. απο εκεί θα του κάνεις format Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Φεβρουάριος 14, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 ']...Έλεγα να κάνω φορματ να κοψω partition-κατα το setup win-xp-pro 20 gb απο τον sata που υποτιθεται είναι γρήγορος να βάλω τα win εκεί ' date=' και τα υπόλοιπα 100gb και τα 60 του maxtor να τα έχω για data γενικά .Tι λέτε ? ιδέες ? Απο αντιστοιχία που ανέφερα στο 1ο ποστ . ξέρει κανέις ?[/quote'] Εγώ συνήθως εφαρμόζω αυτό που πρότεινες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Φεβρουάριος 14, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 οκ. Πέρασα όπως έιπα πιο πάνω τα winxp pro . Μολις τραβήξω κατι αρχεια που θέλω απο τον maxtor του τραβάω και 1 φορματ και είμαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.