Jump to content

wd 120gb sata

Atari[Xp+]

Recommended Posts

Γεια σας .

Μόλις πήρα 1 wd 120 sata και τοn συνδεσα . Ολα οκ .

[o sata έχει ι καλώδιο data , 1 τροφοδοσια sata , και έβαλα και το μόλεξ , η δεν χρειαζόταν το μολεξ ?

Το βιος βλέπει το εξης ''δέντρο ''

primary master = plextor cdr

primary slave = sony dvd

secondary master = maxtor ata133 60gb

sixth master = wd 120 sata

Ti να κάνω είναι οκ να τον φορμαρω τώρα [απο σιντι winxp pro ]

H

Nα αλλάξω σειρά ? .

Έλεγα να κάνω φορματ να κοψω partition-κατα το setup win-xp-pro 20 gb απο τον sata που υποτιθεται είναι γρήγορος να βάλω τα win εκεί , και τα υπόλοιπα 100gb και τα 60 του maxtor να τα έχω για data γενικά .

Tι λέτε ? ιδέες ?

μια χρειάζεται βρε. κρατα την sata

Μόλις την έβγαλα κράτησα την σάτα τροφοδοσία μόνο... , την πάτησα έτσι γιατί όταν bootara για πρώτη φορά με την σατα μόνο δεν τον βρήκε , και έτσι τις έβαλα και τις 2 και τον βρήκε , συμπτωση . [Αν δεν τον εβρισκε πάλι είχα και 1 τριφασικό στο χέρι έτοιμος για όλα :042: ]

anyway επειδη δεν χώραγε στο 3.5'' λόγω eheim και ότι δεν ήθελα να ξηλώνω και να βάζω καλώδια πάλι . του εκλεισα μια θέση στο 5.25 [φωτό]

με λίγο διπλής οψης ταινία απο κάτω του να μην ''παίζει '' καλά δεν είναι .

Απο αντιστοιχία που ανέφερα στο 1ο ποστ . ξέρει κανέις ?

post-1135-1442173987,0957_thumb.jpg

Ρε παιδιά δεν θα έπρεπε να ήταν ο σατα μαζι με τους άλλους στον υπολογιστη μέσα να κάνω δεξι κλικ και φορματ ?

Μόνο απο το system hardware τον βλέπω . Επίσης όποτε φορτώνω windows μου τον βλεπει σαν αφαιρουμενη συσκευη flash μνημη και έτσι . Βγάζει το πράσινο βελάκι στο tray safely remove icon .

Format μεσω winxp πως να κάνω ?

']...Έλεγα να κάνω φορματ να κοψω partition-κατα το setup win-xp-pro 20 gb απο τον sata που υποτιθεται είναι γρήγορος να βάλω τα win εκεί ' date=' και τα υπόλοιπα 100gb και τα 60 του maxtor να τα έχω για data γενικά .

Tι λέτε ? ιδέες ?

Απο αντιστοιχία που ανέφερα στο 1ο ποστ . ξέρει κανέις ?[/quote']

Εγώ συνήθως εφαρμόζω αυτό που πρότεινες. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.