Jump to content

New world record...

Drizzt

Recommended Posts

Προφανώς μου φαίνεται αδύνατον με τα μέσα που έχω εγώ.

Και πάλι όμως δεν είδα κάποιο bench στα 7.2 , μόνο bios shot , δηλαδή κάτι το οποίο δεν έχει πρακτική αξία. Θα μου φαινόταν πιο καλό να έχει ένα σταθερό σύστημα στα 6.5 παρά αυτό.

Προφανώς μου φαίνεται αδύνατον με τα μέσα που έχω εγώ.

Και πάλι όμως δεν είδα κάποιο bench στα 7.2 , μόνο bios shot , δηλαδή κάτι το οποίο δεν έχει πρακτική αξία. Θα μου φαινόταν πιο καλό να έχει ένα σταθερό σύστημα στα 6.5 παρά αυτό.

Α σορρυ δεν φαινοταν ετσι οπως το εγραψες... λολ 7,2 πετυχαινεις με ψυξεις που ΣΙΓΟΥΡΑ ονειρευομαστε, mobo modding που επισης ΣΙΓΟΥΡΑ ονειρευομαστε και δεν ξερω και εγω τι αλλο ...

Παντως για το δευτερο θα συμφωνησω απολυτα. Και εγω θα προτιμουσα ενα 6,5 σταθερο παρα αυτο... ασε που θα μου επιτεψετε (δεν εψαξα και παρα πολυ το link, δεν ειχα χρονο)ταπεινα να αμφισβητησω το οτι μπηκε στα windows.

:071: :071: :120: :120:

ouaaaouuuuuu baby........Στ' @@ μας κι εμάς, Κωστής Παλαμάς. Δουλειά δεν είχε να κάνει ο διάλος και γ@μ@ύσε τα παιδιά του.

Το καινουργιο ειναι το ρεκορ με P4 επεξεργαστη στο 3dmark2001:071::071:

Α μάλιστα... χωρίς να θέλω να μειώσω καθόλου τη σημασία του ρεκόρ, άλλη γλύκα έχει το max post ;)

Παλι καλα ρε παιδια γιατι ειχα αρχισει να λυπαμαι οτι χασαμε το ρεκορ :005: ...!

αλλα και σταθερο στα 7.2 στο bios δεν ειναι και λιγο :099: ...

αντε να κανουμε τιποτα να μεγαλοσουμε την διαφορα και ειμαστε σιγουροι.... :019:

• 2 weeks later...
Να και ενα καινουργιο παγκοσμιο ρεκορ απο ελληνικης πλευρας.

Δεν φαινεται καλα, αλλα κατω κατω , κατω απο το σημα του cpuz γραφει:

"μακαρι να μην ηταν fake" ;)

Δεν φαινεται καλα, αλλα κατω κατω , κατω απο το σημα του cpuz γραφει:

"μακαρι να μην ηταν fake" ;)

μα που το λέει :003: :003: :003:

Στο κυκλωμένο. Είχα μονταρει και cpuz ram αλλα κατι παιχτηκε και δεν μπορω να το ανοιξω. Βαριεμαι να φτιαξω κιαλλο. Τι timings 0,5-1-1-3, τι μνημη gddr3-sdram 1gbσε triple channel, τι 470mhz... χιλια δυο είχε...Καλη η προσπαθεια μου?!

post-1364-1442173998,7644_thumb.jpg

Παντως εχω παρατηρησει οτι οποιο thread περιεχει εικονες για συγκριση σιγουρα θα υπαρχει και καποιο post με επεξεργασια εικονας....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.