opaque Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2005 Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να μου προτείνεται ένα όσο το δυνατόν "αθόρυβο" midi κουτί, σε τιμή όχι πάνω από 80e (με ή χωρίς τροφοδοτικό). Το τωρινό μου case, ένα vero, δεν αντέχεται άλλο από τη φασαρία. Από προσωπική σας εμπειρία, ποιά μάρκα προσφέρει την καλύτερη ηχομόνωση;
varelasj Φεβρουάριος 13, 2005 #2 Φεβρουάριος 13, 2005 Γιατι δε δοκιμαζεις να χαμηλωσεις απλα τις στρωφες των fans και να γλιτωνεις και τα πολλα εξοδα?
opaque Φεβρουάριος 13, 2005 Author #3 Φεβρουάριος 13, 2005 Γιατι δεν είναι θέμα φανς, τα χω βγάλει όλα (εκτός cpu και vga δηλαδή που είναι καινούρια). Το πρόβλημα είναι πως το κουτί μου, αν και βαρύ, δεν έχει καλές επάφες έτσι συντονιζονται τα μετταλικά μέρη με δίσκους,κάρτες,πσυ,σπυ, βγαίνει κι αέρας από τα κένα και γίνεται χαμός. Το ricofon έκοψε λιγάκι αλλά παρηγοριά στον άρρωστο είναι κι αυτό. Ένα πιο κλειστό/στιβαρό κουτί νομίζω οτι χρειαζεται, ίσως και αλλαγή του γεροΗΕC τροφοδοτικου με τπτ ταγκαν
PlanetmanR5 Φεβρουάριος 13, 2005 #4 Φεβρουάριος 13, 2005 Παρε ενα tagan τροφοδοτικο και ενα κουτι HEC αυτο εδω:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700371 Υπαρεχει και σε μαγαλυτερο αυτο εδω:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700375 Βγαινουν και τα δυο και σε μαυρο!Σε επιπεδο θορυβου ειναι μια χαρα αθορυβα θα κοιμασαι το βραδυ ανετα!
madg1442169081 Φεβρουάριος 13, 2005 #5 Φεβρουάριος 13, 2005 φιλε μου μπορεις να δοκιμάσεις και το paxmate της akasa ειναι ηχομονωτικό αυτοκόλλητο που καλύπτει ολο το κουτι , αν θυμαμαι καλα καπου 20€ απο eshop!
outlaw Φεβρουάριος 13, 2005 #6 Φεβρουάριος 13, 2005 TAGAN?.....666....666......μακριά. Ψάξε φίλε μου και βρές τα σημεία συντονισμού και φράκαρέ τα να βγάλουν τον σκασμό. Να αλλάξεις κουτί-psu για θέμα θορύβου και μόνο είναι αντι-οικονομικό και δεν σου διασφαλίζει ουσιαστικά μειωμένο θόρυβο (και το πάνβαρυ στιβαρό γεροδεμένο chieftec του Τελάρου που έχω σε 5 μήνες εργασίας τώρα έχει αρχίσει και τρίζει....μια φάπα τα φτιάχνει όλα ).
opaque Φεβρουάριος 18, 2005 Author #7 Φεβρουάριος 18, 2005 Φχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Μάλλον 8α κάνω όλα τα παραπάνω μαζί :045:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.