BloodyHeaven Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2005 Λοιπόν το πράγμα έχει ώς εξείς. Πήγα ο κακόμοιρος αρχικά να αλλάξω το cd-rw στο παλιο μου pc και την καλωδιοταινία του σκληρού γιατί είχε αρκετές τσακίσεις. Και ενώ είμαι βέβαιος ότι τα έχω συνδέσει όλα σωστα (άλλωστε δεν άλλαξα και τπτ όπως τα έβγαζα έτσι τα έβαζα) με το που πάω να ξεκινήσω το pc δεν ποστάρει παρα μόνο ακούγεται ένα μπιπ μπιπ μπιπ και αναβοσβήνει το λαμπάκι την ένδειξης λειτουργίας. :118: :118: Ξαναβγάζω τις καινούργιες καλοδιωταινίες πάλι μπιπ μπιπ μπιμ. :118: :118: Ξαναβάζω τις καινούργιες και ενώ ποστάρει μου βγάζει cmos bad checksum. :021: Ξανα τον κλείνω και εφοσον έχω δώσει load default μέσω bios και αυτή την φορά πάλι μπιπ μπιπ και δεν ποστάρει. Κάνω ρεσετ ποστάρει μπαίνει στα windows και κολάει.... Εν τέλη τα ξύλωσα όλα πάνω απο την mobo άφησα μόνο την cpu και εφόσον και ξανακούμπωσα με τις καινούργιες καλωδιοταινίες το pc ποσταρε με την πρώτη χωρίς κανένα σφάλμα.... Για πείτε γνώμες τώρα για το τί πέχτηκε γιατί ακόμα το ψάχνω.... :104: :104: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tefra1442169066 Φεβρουάριος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 κατι τετοια τα παθανω και εγω συνηθως φταινε οι μνημες τις βγαζω τις ξαναβαζω και ολα κοπλε . τωρα απο εκει και περα αβυσσος η ψυχη των pc's Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Φεβρουάριος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Κοίτα και εδώ...http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=5453&highlight=bad+checksum Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodyHeaven Φεβρουάριος 14, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 μα εγώ ο κακομοίρης μία καλωδιοτανία πήγα να αλλάξω .... :102:τεσπα τώρα δείχνει και δουλεύει κανονικά δίχως πρόβλημα ... :023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
assasine Φεβρουάριος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Βρές τα beep post codes για να μάθεις ακριβώς τι έγινε. Θα τα βρεις στην ιστοσελίδα της AMI / Award ανάλογα το BIOS που έχει η μητρική σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.