Jump to content

Περίεργο αλλά τι? plz help

BloodyHeaven

Recommended Posts

Λοιπόν το πράγμα έχει ώς εξείς. Πήγα ο κακόμοιρος αρχικά να αλλάξω το cd-rw στο παλιο μου pc και την καλωδιοταινία του σκληρού γιατί είχε αρκετές τσακίσεις. Και ενώ είμαι βέβαιος ότι τα έχω συνδέσει όλα σωστα (άλλωστε δεν άλλαξα και τπτ όπως τα έβγαζα έτσι τα έβαζα) με το που πάω να ξεκινήσω το pc δεν ποστάρει παρα μόνο ακούγεται ένα μπιπ μπιπ μπιπ και αναβοσβήνει το λαμπάκι την ένδειξης λειτουργίας. :118: :118: Ξαναβγάζω τις καινούργιες καλοδιωταινίες πάλι μπιπ μπιπ μπιμ. :118: :118: Ξαναβάζω τις καινούργιες και ενώ ποστάρει μου βγάζει cmos bad checksum. :021: Ξανα τον κλείνω και εφοσον έχω δώσει load default μέσω bios και αυτή την φορά πάλι μπιπ μπιπ και δεν ποστάρει. :( Κάνω ρεσετ ποστάρει μπαίνει στα windows και κολάει.... Εν τέλη τα ξύλωσα όλα πάνω απο την mobo άφησα μόνο την cpu και εφόσον και ξανακούμπωσα με τις καινούργιες καλωδιοταινίες το pc ποσταρε με την πρώτη χωρίς κανένα σφάλμα.... Για πείτε γνώμες τώρα για το τί πέχτηκε γιατί ακόμα το ψάχνω.... :104: :104:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.