Jump to content

Αναβαθμιση σε τι?!?!

Braveheart1980

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον το συστημα μου φαινεται στην υπογραφη μου.

Λεω γυρω στο πασχα να αλλαξω mobo cpu και μνημη.

Και ρωτω : Τι να βαλω?

Ποτε βγαινουν οι 64μπιτοι ιντελικοι επεξεργαστες? Να παω καλυτερα σε AMD 939? Καμια καλη και φτηνη mobo?(παντα με agp slot!).Ασφαλως και με ενδιαφερει η περιπτωση overclocking , μη ρωτατε τζαμπα!

ΥΓ Αντε μπας και αναδειχθει και η ρημαδα η 6800 γιατι τωρα την χαντακωνη ο πεφτιουμ!

Αφου το λες και μονος σου... την χαντακωνει ο "πεφτιουμ" θελει και ερωτημα??

939 αγορι μου! Γυρω στο Πασχα πιστευω θα μπορεσεις να χτυπησεις τον 939 σε αρκετα καλη τιμη. Μητρικη την msi K8N Neo2 κλπκλπ. Η την Asus. Μεχρι τοτε θα εχουν βγει και αλλες βεβαιως. Για μνημη δεν ξερω ας πουν οι πιο εμπειροι...να μαθω και εγω που ψηνομαι για upgrade το Πασχα.

Εγώ πάλι βλέπω ένα σύστημα μια χαρά, όπως επίσης μια χαρά αναδεικνίεται η 6800 σου. Το μόνο τρωτό που βλέπω είναι το 2χ256. Κάν το 2χ512 και είναι υπερ αρκετό boost. Τα pippes δοκίμασες να τα ανοίξεις? Τσάμπα boost και απο εκεί (σε περίπτωση που δεν....).

Μη νομίζεις. Έχω δεί 6800 (pippes όλα ανοικτά) σε barton (τσίτα βέβαια...αλλά με παραπλήσιες επιδώσεις με τον δικό σου) και μια χαρά πηγαίναν όλα, όπως πιστεύω οτι πάνε και σε εσένα. Έχει πολύ δρόμο ακόμα να ξεκαθαρίσει το τοπιο.

Συμφωνω και με τους δυο προλαλησαντες!

Αν θελεις αναβαθμηση κανε την το Πασχ και σαφως πηγαινε σε 939 και μητρικη η msi η asus!

Mνημες κατι σε pc4000 ή pc4400 οτι να ναι η κατι σε pc3200 με τσιπακια tccd!

Aλλα οπως ειπε και ο ARJ το συστημα σου μια χαρα ειναι αν εξαιρεσουμε λιγακι τις μνημες!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.