Jump to content

Prescott 550 OC

Chr1442169074

Recommended Posts

Τελικά ανεβαίνει κι άλλο. Αντε άλλα 5Mhz στο fsb και 4.25Ghz

Aυτό έγινε πρώτη φορά μέσα από τα windows με χρήση του aibooster.

Και όταν πήγα να δώ αν ανεβαίνει κιάλλο με την τάση που είχα δώσει , ξαφνικά σβήνει και μόλις το ανοίγω διαπιστώνω ότι κάτι λείπει..

Τι ήταν αυτό? Το bios :012:

Εννοώ ότι μέσα στα πλαίσια ασφάλειας του συστήματος και επειδή ο τo fsb χρονίστηκε σε υπερβολικά μεγάλη συχνότητα , το bios απεγκαταστάθηκε προκειμένου να φύγουν οι τρέχουσες ρυθμίσεις και έτσι να μην υπάρχει κίνδυνος να "καεί" κάτι στο σύστημά μου. Το θεωρώ καλό το ότι έγινε αυτό. Σκέψου να μην γινόταν , και όταν γινόταν το booting να έπερνα τίποτα στα χέρια...

Εννοώ ότι μέσα στα πλαίσια ασφάλειας του συστήματος και επειδή ο τo fsb χρονίστηκε σε υπερβολικά μεγάλη συχνότητα , το bios απεγκαταστάθηκε προκειμένου να φύγουν οι τρέχουσες ρυθμίσεις και έτσι να μην υπάρχει κίνδυνος να "καεί" κάτι στο σύστημά μου. Το θεωρώ καλό το ότι έγινε αυτό. Σκέψου να μην γινόταν , και όταν γινόταν το booting να έπερνα τίποτα στα χέρια...

Α αυτο εννοεις... πραγματι παλι καλα...αουτς, πολυ αουτς αν γινοταν κατι...

ΥΓ σημερα θα κατεβαινα να συναντηθω με τον 11 για να μου δωσει το μπλοκ αλλα τελικα εδω που μενω δεν το εστρωσε και ετσι δεν μας αφησαν να φυγουμε... λογικα αυριο θα παω! Δεν μου λες σωληνες απο που πηρες? Πληροφοριακα για να ξερω...

Πάνω στην Αγγελάκη σε ένα κατάστημα που πουλάει ενυδρεία. Είχε και αντλείες , αλλά ρώτησα και μου είπε κάτι για 70ευρώ :103: .

Οι σωλήνες που πήρα έκαναν 1ευρώ(2 μέτρα) και μου περίσσεψε και λίγο(όμως έχω κλειστό κύκλωμα) . Μια χαρά είναι ωραίοι . Απλώς δεν λυγίζουν πολύ εύκολα και έχουν χοντρό εξωτερικό(το θεωρώ καλό γιατί τρυπούν δύσκολα ;). Μπορεί να έκαναν και παραπάνω αλλά το παιδί που μου τους έδωσε μάλλον δεν ήξερε , ήταν μπάχαλο εκεί μέσα...

1.Διευθυνση θυμασαι?

2.Οταν λες 70 ευρω, για ποια αντλια? Μηπως ρωτησες ποσο κανει η 1048 για να το συγρινω με τα Μultirama

3.0,5 ευρω το μετρο? πολυ φθηνοι δεν ειναι. παντως η περιγραφη καλη ειναι.

Πες μου διευθυνση γιατι αυριο θα κατεβω,πιθανοτατα, για να παρω οτι μου λειπει...

1. Διεύθηνση δεν θυμάμαι αλλά αν ξεκινήσεις απο το ύψος της Τσιμισκή και πάρεις την Αγγελάκη προς τα πάνω ως την Εγνατία , θα το βρείς. Ένα μαγαζί είναι που πουλάει ενυδρεία εκεί.

2. Ούτε καν ρώτησα ποια , είχα είδη παραγγείλει την L20.

3. Εμένα φθηνοί μου φάνηκαν. με 2 ευρώ το πολύ(4 μέτρα) ικανοποιείται ο καθένας.

Σορρυ παρανοηση. Εκει που εγραψα "πολυ φθηνοι δεν ειναι." ξεχασα να βαλω ερωτηματικο...εννοουσα οτι ειναι πολυ φθηνοι... παντως αφου λες οτι εχουν μεγαλο παχος καλυτερα... θα το κοιταξω αυριο...

Τελικά λίγο-λίγο κάθε βδομάδα , πάει και παραπάνω. Έδωσα 1.5875 Vcore , και πέτυχα το 253fsb. Δοκίμασα 1.6 αλλά το σύστημα παρέδωσε πνεύμα. Όπως και πριν επανέφερα το bios και όλα καλά. Ως τώρα είναι το maxpost.

Την άλλη βδομάδα πάμε gia 256fsb και μετά βλέπουμε...

• 2 months later...

Μπραβο ρε Chr!!!Πηρα και εγω την ιδια μητρικη αλλα με επεξεργαστη 540 3.2Ghz και τωρα

μαζευω λεφτα για μνημες και εχω βαλει στο ματι τις OCZ DDR2 5400 platinum 1gb twinmos.Βεβαια ειναι λιγο ακριβες αλλα επειδη ενδιαφερομαι και εγω για O/C πρεπει να τα σκασω!!!Με την μαμα ψυκτρα ποσο μπορω να φτασω?Τροφοδοτικο εχω OCZ modstream 450W / 550 peak.Τι συστημα υδροψυξης προτεινεις?

Κοίτα , το πόσο θα φτάσεις με stock ψύξη εξαρτάται από το κομμάτι που σου 'τυχε. Πάντως γύρω στα 3.8 νομίζω ότι μπορείς να τον πας.

Για σύστημα υδρόψυξης , ένα transit με 2 12αρια fans , 11's block , L20 ή L30 ή eheim αντλία . Αλλά καλύτερα δες τους οδηγούς υδρόψυξης πρώτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.