Jump to content

THE DFI NF4 THREAD.....η μητρική που θα συζητηθεί ΠΟΛΥ

TASOS

Recommended Posts

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply
Τα 4 512αρια λειτουργουν με 1Τ μονο στην Expert???

Τουλαχιστον στα 200Mhz ναι . Απο εκει και περα , μην περιμενετε πολλα ...Δηλαδη , για overclocking και 4 dimm με 1Τ , ξεχαστε το.

• 3 weeks later...

Οι έχοντες DFI LANParty nF4 SLI-DR κρίνετε σκόπιμο να βάλουμε το τελευταίο beta BIOS;

Έχω το τελευταίο stable του Ιουνίου.

Δεν έχω FX-60 και ούτε σκοπεύω να πάρω.

Πέραν της υποστήριξης του FX-60, άλλαξε / προσέθεσε / βελτίωσε τίποτα άλλο;

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Mπα δεν χρειαζεται.Αν θες να δοκιμασεις καποιο θα σου προτεινα το 704bta(του bigtoe),το οποιο ομως δεν εχει την επιλογη για αυξηση Vcore πανω απο 113%.

Οι έχοντες DFI LANParty nF4 SLI-DR κρίνετε σκόπιμο να βάλουμε το τελευταίο beta BIOS;

Έχω το τελευταίο stable του Ιουνίου.

Δεν έχω FX-60 και ούτε σκοπεύω να πάρω.

Πέραν της υποστήριξης του FX-60, άλλαξε / προσέθεσε / βελτίωσε τίποτα άλλο;

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Μολις το εβαλα στην αρχη ημουν ευχαριστημενος αρκετα θα ελεγα αλλα μετα μου εκανε κατι κουλα και γυρισα παλι στο παλιο που ειχα...

• 2 weeks later...

παιδιά να ρωτήσω και γω με τη σειρά μου....δοκιμασμένες ποιές μνήμες δουλεύουν και ανεβαίνουν καλά στην sli-dr????? μιλάμε για 2x1gb πάντα....και τέλος ποιά να πάρω? sli-dr ή expert?

• 2 weeks later...

Εγω πηρα την expert δεν εχω δει την dr καθολου αλλα πιστευω οτι η expert πρεπει να ειναι πιο καλη.

παιδια!εχω και εγω ενα προβλημα με την sli-dr!η xp-120 ειναι μεγαλη με αποτελεσμα να βρισκει επανω στην κκαρτα γραφηκων!

Τα heatpipes σου βρίσκουνε? Γύρνα το jumper σε sli (για να πάρεις 8x στο κάτω slot...γιατί σε 2x δε λέει) και βάλε την κάρτα στο κάτω slot....θα χάσεις λιγάκι σε σχέση με το 16x αλλά απο το να μην παίζεις καθόλου...

ρε σεις εγω εχω την sli-d με την χπ120 και μια χωραει η 6800gs..νομιζω οτι αν παει αναποδα δεν θα δουλευει τοσο καλα..η καλυτερη θεση για τα heatpipes ειναι να κοιτανε προς τα κατω..

ρε σεις εγω εχω την sli-d με την χπ120 και μια χωραει η 6800gs..νομιζω οτι αν παει αναποδα δεν θα δουλευει τοσο καλα..η καλυτερη θεση για τα heatpipes ειναι να κοιτανε προς τα κατω..

Δεν παίζει σχεδόν κανένα ρόλο που θα κοιτάει.

αυτο το πραμα που εχουν τα Pipes μεσα <<δυσκολευεται>> να μεταφερει την θερμοτητα απο το κατω μερος της ψυκτρας στο πανω(ετσι ειχα διαβασει τουλαχιστον)η πλαγια η να κοιτανε προς τα κατω ειναι καλυτερα...

• 1 month later...

Παιδια μια ερωτηση για την DFI UltraD που θελω να παρω.Θα μπορεσω να κανω Lan χωρις προβληματα με αυτη τη μητρικη και αυτη που εχω τωρα στην υπογραφη μου με NF2??

Τι drivers θα χρειαστω?Αυτο :Integrated Marvell Gigabit-LAN driver for Win2K/XP ή αυτο: NDIS driver for Integrated LAN of nForce Chipset ???

Θα χρειαστω καποιο αλλο software?

Με τους n-force drivers θα δει το δεύτερο και θα τους βάλει αυτόματα...

αφού ειναι ενεργοποιημένο στο bios.

Προσωπικά ακόμα δεν έχω χρησιμοποιήσει το lan πάντως.

Από ότι καταλαβαίνω το ίδιο lan controller της nvidia έχουν και οι δύο μητρικές.

Δεν έχει σημασία τι controller χρησιμοποιούν οι motherboards για lan.

Απτη στιγμή που έχουν ενσωματομένο κάποιο lan controller θα επικοινωνήσουν θέλουν δε θέλουν. :070:

Εμένα πάντως ο Marvell δουλέυει ΟΚ ενώ ο nforce μου είχε βγάλει το λάδι.(μάλλον έπαιξε ρόλο και το ότι το hardware firewall λειτουργεί μόνο για τον nforce lan controller...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.