duende Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 μιας και πολλοι εδω μεσα εχουν ασχοληθει με το αθλημα θα ηθελα τις γνωμες σας εχω 2 wd120giga sata πανω στον sil3112 της albatron kx18d pro2.ο ενας κυριος και ο αλλος μονο για backup.θελω να τους βαλω σε raid 0 και να προσθεσω εναν ide seagate 160ρη που πηρα για να κανω backup καποιων αρχειων απο το array. ερωτηση πρωτη : με δεδομενο οτι τα partitions στο raid array θα ειναι 3 80ρια ( 1 system,2 mp3,3 videos-games) ποιος ειναι ο καλυτερος δοκιμασμενος συνδυασμος stripe size/cluster size για καλες επιδοσεις και σε read και σε write? διαβαζω διαφορα και εχω ψιλομπερδευτει.. ερωτηση δευτερη : το swap file καλυτερα να μπει στο raid array η στον 160ρη (ide) seagate που θα ειναι μονο για backup? thanks
CmoS Φεβρουάριος 11, 2005 #2 Φεβρουάριος 11, 2005 Για Stripe Size απο δοκιμες μου το καλυτερο ειναι το 64κ(κ ολοι αυτο λενε...)Cluster size δε ξερω αλλα 16 εχω :sΓια το swap βαλτο στον δισκο που δεν εχεις το λειτουργικο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.