Jump to content

HELP για εκκινηση Windows !!!

sakislife

Recommended Posts

Οποιος γνωριζει ας δωσει τα φωτα του plz !!! Αλλαξα σκληρο δισκο σ ενα υπολολογιστη φιλου και αντεγραψα με Norton Ghost το partition C: προκειμενου να γλυτωσουμε την εκ νεου εγκατασταση. Το συστημα μπουταρει με το νεο δισκο (εχοντας αποσυνδεσει τον παλιο) αλλα κολαει στην παρακατω οθονη. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει ???

post-177-1416071516,5986_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από wrong method [Σήμερα, στις 19:25]

Δοκίμασες να μπεις σε safe mode;

τα ιδια και σε safe mode... φτανει σ ενα σημειο και σταματαει...

Αλλα και να μπω σε safe mode τι θα μπορεσω μηπως να κανω απο κει ????

Για αρχή κοίταξε τα user accounts. Υπάρχουν; Μετά control panel/performance and maintenance/system/advanced/startup and recovery/settings. Πιο είναι το default operating system; Καλό θα ήταν να τρέξεις τη Recovery Concole. Μερικές εντολές:

Recovery Console commands

The following commands can be used with the Recovery Console:

Attrib

Changes the attributes of a file or directory.

Batch

Executes the commands specified in the text file.

Bootcfg

Boot file (boot.ini) configuration and recovery.

ChDir (Cd)

Displays the name of the current directory or changes the current directory.

Chkdsk

Checks a disk and displays a status report.

Cls

Clears the screen.

Copy

Copies a single file to another location.

Delete (Del)

Deletes one or more files.

Dir

Displays a list of files and subdirectories in a directory.

Disable

Disables a system service or a device driver.

Diskpart

Manages partitions on your hard drives.

Enable

Starts or enables a system service or a device driver.

Exit

Exits the Recovery Console and restarts your computer.

Expand

Extracts a file from a compressed file.

Fixboot

Writes a new partition boot sector onto the specified partition.

Fixmbr

Repairs the master boot record of the specified disk.

Φίλε και εγώ είχα πάθει το ίδιο πράγμα. Εμένα έφτιαξε μεσα απο το recovery console πρώτα με την εντολή chkdsk και μετα με την εντολή fixboot. Aυτά που σου είπε και ο wrong method δηλαδή. Καλή επιτυχία :T:

Ευχαριστω κατ αρχην ολους για τη βοηθεια αλλα το προβλημα μου δεν ειναι το οτι δε μπουταρει το συστημα αλλα το οτι κολαει στην οθονη της παραπανω φωτο, λιγο πριν μπει στα windows.

Οσο για το να τσεκαρω αν υπαρχουν οι λογαριασμοι χρηστων, πως να το κανω ρε παιδια αφου δε μπορω να μπω στα windows ? ? ?

Παντως δοκιμασα και τις εντολες απο recovery console και (οπως ηταν αναμενομενο) δεν αλλαξε τιποτε.

Anyway... καμμια αλλη προταση ????

Οσο για το να τσεκαρω αν υπαρχουν οι λογαριασμοι χρηστων, πως να το κανω ρε παιδια αφου δε μπορω να μπω στα windows ? ? ?

Γι αυτό ρώτησα αν μπορείς να bootαρεις σε safe mode. Αφου πάντως δεν λειτούργησε η recovery console προτείνω μια κανονική εγκατάσταση.

Λοιπον εχω κι εγω ακριβως το ιδιο προβλημα και δεν βρισκω ακρη..Βεβαια δεν εχω δοκιμασει το recovery console..Οταν εχω και τους δυο δισκους πανω αλλα βλεπει απο τον ενα και αλλα απο τον αλλο και δουλευει κανονικα..:tomato:

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.