sakislife Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2005 Οποιος γνωριζει ας δωσει τα φωτα του plz !!! Αλλαξα σκληρο δισκο σ ενα υπολολογιστη φιλου και αντεγραψα με Norton Ghost το partition C: προκειμενου να γλυτωσουμε την εκ νεου εγκατασταση. Το συστημα μπουταρει με το νεο δισκο (εχοντας αποσυνδεσει τον παλιο) αλλα κολαει στην παρακατω οθονη. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakislife Ιανουάριος 7, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Τι εγινε ρε παιδια ??? κανεις ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιανουάριος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Δοκίμασες να μπεις σε safe mode; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakislife Ιανουάριος 7, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από wrong method [Σήμερα, στις 19:25] Δοκίμασες να μπεις σε safe mode; τα ιδια και σε safe mode... φτανει σ ενα σημειο και σταματαει...Αλλα και να μπω σε safe mode τι θα μπορεσω μηπως να κανω απο κει ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakislife Ιανουάριος 7, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Βump... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιανουάριος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Για αρχή κοίταξε τα user accounts. Υπάρχουν; Μετά control panel/performance and maintenance/system/advanced/startup and recovery/settings. Πιο είναι το default operating system; Καλό θα ήταν να τρέξεις τη Recovery Concole. Μερικές εντολές:Recovery Console commandsThe following commands can be used with the Recovery Console:Attrib Changes the attributes of a file or directory.Batch Executes the commands specified in the text file.Bootcfg Boot file (boot.ini) configuration and recovery.ChDir (Cd) Displays the name of the current directory or changes the current directory.Chkdsk Checks a disk and displays a status report.Cls Clears the screen.Copy Copies a single file to another location.Delete (Del) Deletes one or more files.Dir Displays a list of files and subdirectories in a directory.Disable Disables a system service or a device driver.Diskpart Manages partitions on your hard drives.Enable Starts or enables a system service or a device driver.Exit Exits the Recovery Console and restarts your computer.Expand Extracts a file from a compressed file.Fixboot Writes a new partition boot sector onto the specified partition.Fixmbr Repairs the master boot record of the specified disk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιανουάριος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Φίλε και εγώ είχα πάθει το ίδιο πράγμα. Εμένα έφτιαξε μεσα απο το recovery console πρώτα με την εντολή chkdsk και μετα με την εντολή fixboot. Aυτά που σου είπε και ο wrong method δηλαδή. Καλή επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo845 Ιανουάριος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Mε πρόλαβαν οι συνάδελφοι...Βέβαια με γλύτωσαν από το πολύ γράψιμο...:whistling .Ο wrong method σου πρότεινε την right method... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakislife Ιανουάριος 7, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Ευχαριστω κατ αρχην ολους για τη βοηθεια αλλα το προβλημα μου δεν ειναι το οτι δε μπουταρει το συστημα αλλα το οτι κολαει στην οθονη της παραπανω φωτο, λιγο πριν μπει στα windows.Οσο για το να τσεκαρω αν υπαρχουν οι λογαριασμοι χρηστων, πως να το κανω ρε παιδια αφου δε μπορω να μπω στα windows ? ? ?Παντως δοκιμασα και τις εντολες απο recovery console και (οπως ηταν αναμενομενο) δεν αλλαξε τιποτε. Anyway... καμμια αλλη προταση ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιανουάριος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Οσο για το να τσεκαρω αν υπαρχουν οι λογαριασμοι χρηστων, πως να το κανω ρε παιδια αφου δε μπορω να μπω στα windows ? ? ? Γι αυτό ρώτησα αν μπορείς να bootαρεις σε safe mode. Αφου πάντως δεν λειτούργησε η recovery console προτείνω μια κανονική εγκατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakid Ιανουάριος 12, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Λοιπον εχω κι εγω ακριβως το ιδιο προβλημα και δεν βρισκω ακρη..Βεβαια δεν εχω δοκιμασει το recovery console..Οταν εχω και τους δυο δισκους πανω αλλα βλεπει απο τον ενα και αλλα απο τον αλλο και δουλευει κανονικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 12, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Υπάρχει κάτι που λέγεται Automated System Recovery αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη τι παίζει με αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Απρίλιος 4, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Σήμερα πήρα έναν SATA Maxtor 200GB και έχω ακριβός το ίδιο πρόβλημα με τον "sakislife" κατά την είσοδο του νέου σκληρού στα Windows....Μήπως βρέθηκε λύση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.