GnG1416003205 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 Καλησπέρα.Εδώ και ένα χρόνο είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης κάρτας αλλά τώρα τελευταία έχω μερικά προβληματάκια.Την έχω σε default χρονισμούς αλλά έχω παρατηρήσει οτι σε κάποια games έχω artifacts.Στο cs:source π.χ σε κάποιες φάσεις που πυροβολώ με m4a1 ή με ακ47 οι σπίθες που δημιουργούν οι πυροβολισμοί έχουν artifacts.Τα fps παίζουν απο 30-60.Επίσης σε doom3 πάλι τα ίδια.Να σημειώσω οτι αυτά τα artifacts υπάρχουν και όταν κατεβάσω τις αναλύσεις των παιχνιδιών.Στην αρχή σε προσπάθειες να τις ανεβάσω χρονισμούς δεν ανέβαινε πολύ και την είχα αφήσει default.Το σημαντικό είναι οτι έχω πολύ αδύναμο τροφοδοτικό 220w και στο συστημά μου όλο και προσθέτω καινούργια πράγματα.Φταίει το τροφοδοτικό λοιπόν ή μπορεί να φταίει και η κάρτα μου?Ευχαριστώ!ps:Ο πυρήνας της κάρτας είναι ο 350.
outlaw Φεβρουάριος 11, 2005 #2 Φεβρουάριος 11, 2005 Κατ αρχάς το τροφοδοτικό στον Καιάδα επιτόπου. Εάν δεν φτιάξει και πάλι τότε κοίτα θερμοκρασίες. Μήπως φλάσαρες και ΧΤ βιος γιατί στους r350 το XT bios βγάζει artifacts όπου υπάρχουν shader effects...
soler1442169065 Φεβρουάριος 11, 2005 #3 Φεβρουάριος 11, 2005 Να αλλάξεις οπωσδήποτε τροφοδοτικό το γρηγορότερο...Προφανώς αυτό φταίει...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.