Jump to content

Αναβάθμιση μνημών αλλά τι?

BloodyHeaven

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Όπως βλέπεται και στην υπογραφή η μνήμες του συστήματος είναι για :073: Οπότε πιστευω ότι χρίζουν αλλαγής αν όχι άμεσα, σίγουρα στο εγκής μέλλον. Θα ήθελα λοιπόν την βοήθεια σας μιας και δεν θέλω ναπετάξω άχρηστα λεφτά. Δεν δουλεύω ιδιαίτερα βαριά προγράμματα, office, video encoding, λίγο photoshop, και κάνα παιχνιδάκι... Ακούω γνώμες!

Θελεις να κανεις καθολου overclocking?

Aν οχι τοτε παρε 2x512mb kingston στα 400 (pc3200) με 2.5cas και θα εισαι οκ!Γυρω στα 150-170ευρω πανε αυτες και οι δυο απο e-shop παντα αν θυμαμαι καλα στις τιμες!

Αν ομως θελεις overclocking καλυτερα να πας σε ενα κιτ με 2*512 της ocz!

Αυτες ειναι πιο ακριβες αναλογα με ποιες θα παρεις!

Θελεις να κανεις καθολου overclocking?

Aν οχι τοτε παρε 2x512mb kingston στα 400 (pc3200) με 2.5cas και θα εισαι οκ!Γυρω στα 150-170ευρω πανε αυτες και οι δυο απο e-shop παντα αν θυμαμαι καλα στις τιμες!

Αν ομως θελεις overclocking καλυτερα να πας σε ενα κιτ με 2*512 της ocz!

Αυτες ειναι πιο ακριβες αναλογα με ποιες θα παρεις!

Όχι δεν πάω για ο/c default δουλεύωτο πολύ πολύ ένα light να κερδίσουμε λίγα mhz ευχαριστώ για την πρόταση και γω προς τα εκεί προσανατολιζόμουν

Ναι αυτες οριακα θα παιζουν στα 200ΜΗz.

Παλιοτερα (πριν εναμισο χρονο) ειχα τις Kingston Value PC3200 @@ρια CL3.0 και πηγαν 191 MHz με 2.984 Vdimm πολυμετρημενο στην ABIT NF7-S v2.0.

Οι TwinMOS που πηρα επισης PC3200 CL2.5 επιασαν 199 FSB Blends FFT.

Το κακο ειναι οτι το nForce2 τσιτωνει ασχημα τις μνημες εν σχεση με τα Α64, Ιντελ τσιπσετς.

Βεβαια εσυ θα παρεις αλλη εκδοση οποτε θα εχει αλλο τσιπακι επανω και μπορει να εχει διαφορετικη συμπεριφορα.

Τωρα μη με ρωτησεις τι τσιπακι ειχαν επανω που να θυμαμαι! :080:

Τωρα μη με ρωτησεις τι τσιπακι ειχαν επανω που να θυμαμαι! :080:

Τί τσιπάκι είχαν? :110: :110: Τώρα πέραν της πλάκας δεν πρόκειται να κάτσω να τις στρετσάρω τις μνήμες απλά θέλω να κάνω την δουλίτσα μου απροβλημάτιστος για το αν θα μου κρασάρει το pc .... γιατί τώρα τελευταία άρχησε να μου πετά κάτι error window ο ie. :013:

Εμενα η μια (γιατι προκειται να παρω και δευτερη) 512 Kingston pc3200 CL3 φοραει κατι τσιπακια εν ονοματι ch-5!Αυτο!

Τωρα δεν ειναι και σιγουρο οτι ολες θα φορανε το ιδιο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.