y3k Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2005 Ποιά έχει εγύηση 0 καμένων pixel και σε ποιά υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να μου εμφανηστούν καμένα pixel? Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Φεβρουάριος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Η LG έχει zero-pixel εγγύηση και είναι πολύ καλή για τα € της...Εγώ αυτή θα έπαιρνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Φεβρουάριος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Και εγω LG θα σου πω που ειναι καλυτερη (ετσι νομιζω απο τις Benq)!Και μαλιστα αυτην εδω την LG:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168225 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Φεβρουάριος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Φιλε δεν ξερω τι λενε οι συγκεκριμενες αλλα εγω ειδα να παιζει αυτη διπλα-διπλα με ενα σωρο αλλες οθονες κι εμεινα εκπληκτος απο τη χρωματικη αποδοση και το φωτισμο της.Τη συστηνω αν και ακριβοτερη το αξιζει.Πηγαινε μια βολτα να την δεις κι αποφασιζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.