grbl Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2005 το πρόβλημα μου είναι το εξής: έχω σαν αρχείο πχ ένα ολόκληρο cd του ρέμου...το οποιο όμως είναι 80:43 λεπτά...ενώ το cd γραφει έως k 75-80 περίπου...πως θα γίνει να τα χωρέσω όλα τα τραγούδια? :100: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Φεβρουάριος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Εχεις δυο λυσεις .1η ) Να ρυθμισεις τα κενα αναμεσα στα τραγουδια στα 0 δευτερολεπτα . Αυτο γινεται απο το νερο στα properties του καθε audio track2η) Overburn . Με το nero , expert tools νομιζω και enable overburn . Link to comment Share on other sites More sharing options...
grbl Φεβρουάριος 10, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 με overburn έχω ακούσει ότι υπάρχει πιθανότητα να καταστραφεί το cd-recorder..αληθεύει?(πρόκειται για laptop) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodyHeaven Φεβρουάριος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 με overburn έχω ακούσει ότι υπάρχει πιθανότητα να καταστραφεί το cd-recorder..αληθεύει?(πρόκειται για laptop)Οχι το πολύ πολύ να σου κάψει το cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
grbl Φεβρουάριος 10, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 xm ok...θα το δοκιμάσω τότε...ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maynard1442169073 Φεβρουάριος 12, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 έχω σαν αρχείο πχ ένα ολόκληρο cd του ρέμουΤί εννοείς με αυτό; Οτι το έχεις σε image απο το κανονικό cd?Γιατί αν είναι έτσι δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα απτο να την κάψεις.Τουλάχιστον σε games καμιά φορά συμβαίνει να είναι το image >800mbαλλά δέ σημαίνει οτι δε θα χωρέσει.Αν πάλι δεν λέμε για image, εκτός απο αυτό που είπε ο Stelaras μπορείςνα κάνεις κ κάτι ακόμη αν χρησιμοποιείς Nero. Κάνε σε κάθε κομμάτιδεξι κλίκ>properties>indexes,limits,split και σε όποια κομμάτια στο τέλοςυπάρχει σιγή κόψε την μεταφέροντας το δεξιο κόκκινο οδηγό προς τααριστερά μέχρι εκεί που τελειώνει το τραγούδι. Έτσι μπορείς να κερδίσειςμερικά δευτερόλεπτα επιπλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.