Jump to content

6,5++ Ωρες για format..

GeorgeVasil

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ειναι φυσιολογικο....να ξεκινας 7:30 φορματ σε ενα σκληρο δισκο...να πηγαινεις για τσιπουρα:p

μεχρι στις 1:15 ...να γυρνας σπιτι του φιλου σου και να ειναι στο 38%:boxed: :boxed: ?????

Αυτα εγιναν εχθες....και αφου τελιωσε η διαδικασια κατα τις 2:15...πηγα για υπνο...:zzz:

Ο σκληρος ειναι ενας 80αρης της WD....

To παλικαρι με φωναξε σπιτι του για να του φτιαξω το pc... αφου σερνοταν αφανταστα χωρις λογο:wassat: ..και λεω αντε να τον κανουμε ενα φορματ,2μηνες εχεις να το κανεις...:nuke:

Και εκανε 6+ ωρες να τελιωσει...ειναι φυσιολογικο?????

Γιατι σε εμενα κανει το πολυ 45 λεπτα ποιυ εχω 60αρη....

Τα φωτα σας plz:T:

κοιτα τον με καποιο διαγνωστικο προγραμμα για λαθη.............κατα πασα πιθανοτητα εκει ετρωγε την καθυστερηση.........με τους χρονους που λες σιγουρα δεν εκανες quick format αλλα thorough.....αν και εμενα δεν κανει και παλι τοσο πολυ.......για τσεκαρε τον για λαθη και μας ενημερωνεις

Ναι εκανα full format....

Kαι σημερα συνεχησα το εργο μου....:p αλλα το pc του φενοταν μαι χαρα...:unsure:

Και ποιο καλο πργραμματακι κανει αυτη την δουλεια????? :D

Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 17:36]

Και ποιο καλο πργραμματακι κανει αυτη την δουλεια????? :D

Κανεις...????? :help: :help:

Μήπος είχε bad clusters και τα καθάριζε στο φορματ? αν ειχε αρκετα απο δαυτα καθός προσπαθεί να τα επαναφέρει καθυστερεί πολυ.. βεβαια 6+ ώρες ειναι παρα πολυ!! κατι παίζει με τον σκληρό, SATA η΄IDE ειναι?

Εγω θα σε συμβουλευα να κανεις ξανα format. Αν τα διορθωσε ολα τοτε σε 20 λεπτα περιπου θα εχεις τελειωσει.

Αρχική απάντηση από Nikos007 [Σήμερα, στις 11:20]

Εγω θα σε συμβουλευα να κανεις ξανα format. Αν τα διορθωσε ολα τοτε σε 20 λεπτα περιπου θα εχεις τελειωσει.

Σωστός.....;)

Αυτό κάνε George!!!!!

Αν κάνει πάλι 5 ώρες κλαψτον:p :p :p

Ή

Αν κάνει πάλι 6 ώρες,σύνδεσε τον HDD του φίλου σου τον στον δι΄κο σου υπολογιστή και κάντου ένα scan για τυχών ιούς;) ;)

Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 14:21]

Σωστός.....;)

Αυτό κάνε George!!!!!

Αν κάνει πάλι 5 ώρες κλαψτον:p :p :p

Ή

Αν κάνει πάλι 6 ώρες,σύνδεσε τον HDD του φίλου σου τον στον δι΄κο σου υπολογιστή και κάντου ένα scan για τυχών ιούς;) ;)

Ο σκληρος φαινεται μια χαρα τωρα.....:D

Scan για ιους γιατι να κανω????? :blink:

Γιατι ο σκληρος για να κανει τοσες ωρες για ενα format δειχνει οτι εχει προβλημα. πρεπει λοιπον να βρεις τι γινεται για να μην κλαις αργοτερα τα αρχεια σου. Εαν δεν θελεις να κανεις ξανα format (κατα τη γνωμη μου πρεπει να κανεις) κανε ενα scan για σφαλματα και για ιους.

Αρχική απάντηση από PaPa-ZorD [Χθες, στις 21:35]

6+ ώρες ?? LoL :p

πολυ χρησιμη η απαντηση σου.......:tomato:

τελικα τι εγινε με τον σκληρο?????

κανενα εργαλειο της western digital δοκιμασες για λαθη?????

εχει ενα πακετο με διαγνωστικα τα οποια θα σε βοηθησουν......τσιμπα και ενα λινκ

http://support.wdc.com/download/index.asp?cxml=n&swid=1

Βρε George, Μπς κ ηταν στο 98 , αλλα με τα τσιπουρα το περασες 38 ??? ΕΙσαι σιγουρος ???

Σε εναν 80αρι που εχω, θυμαμαι το thorough format, δν επαιρνε πανω απο μια ωρα.

Εγγυηση εχει ο σκληρος? Νοιωθω πως συντομα θα επισκεφτεις το καταστημα που τον πηρες....;)

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 08:38]

Βρε George, Μπς κ ηταν στο 98 , αλλα με τα τσιπουρα το περασες 38 ??? ΕΙσαι σιγουρος ???

Σε εναν 80αρι που εχω, θυμαμαι το thorough format, δν επαιρνε πανω απο μια ωρα.

Εγγυηση εχει ο σκληρος? Νοιωθω πως συντομα θα επισκεφτεις το καταστημα που τον πηρες....;)

Οχι καλε μια χαρα ημουνα....:tomato: (δεν πινω μονο οδηγω:p )

Αφου οταν φηγαμε ηταν στο 27% ακομα .....

Γυρναμε και το βλεπουμε στο 38%:boxed: αλλα μετα το 50% πηγαινε σαν διαολος...(γρηγορα)...:whistling

@Greekfragma Ευχαριστω για το link...

:T::p

αρα πιθανότατα απο το 38% μεχρι το 50% είχε bad clusters τα οποία προσπαθούσε να καθαρίσει και γιαυτο αργούσε. Τωρα αν τα καθάρησε αλλο θέμα. κατέβασε κανα διαγνωστικό πρόγραμμα και κάνβε scan για errors k bad clusters. Ακόμα και με το scandisk των windows δοκίμασε. καλύτερα να είσε σίγουρος οτι τα καθάρησε και τα επανέκτησε παρά να μείνεισ προ σκπλήξεος. Επίσης το οτι δουλεύει μια χαρά τωρα δεν σημαινει τιποτα καθότι μπορει τελικα τα bad clusters να μην τα καθάρησε αλλα να τασημείοσε ος μη ενγραψημα και απλοσ ν αμην τα χρισιμοποιει..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.