Jump to content

TV out σε mobile GF420 (Toshiba)

sakattack1442169065

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ξερει κανεις τι χρειαζεται για να δουλεψει το s-video TV-out σε μια GF 420 σε Toshiba laptop ?

το manual λεει να συνδεσεις το καλωδιο και να πατησεις ενα ειδικο κουμπι που εχει το φορητο, για την ενεργοποιηση της εξοδου τηλεορασης,

και μετα θα εχεις την αντιστοιχη επιλογη στον driver της καρτας

η τηλεοραση δεν εχει s-video παρα μονο scart

εγινε δοκιμη με τους εξης μετατροπεις:

s-video -> RCA και RCA->scart , αλλα δεν δουλεψε. Δεν ενεργοποιηθηκε η επιλογη TV

αν δοκιμασω s-video καλωδιο πανω στην αντιστοιχη υποδοχη του scart ανταπτορα, λετε να δουλεψει ?

ξερει κανεις τι χρειαζεται για να δουλεψει το s-video TV-out σε μια GF 420 σε Toshiba laptop ?

το manual λεει να συνδεσεις το καλωδιο και να πατησεις ενα ειδικο κουμπι που εχει το φορητο, για την ενεργοποιηση της εξοδου τηλεορασης,

και μετα θα εχεις την αντιστοιχη επιλογη στον driver της καρτας

η τηλεοραση δεν εχει s-video παρα μονο scart

εγινε δοκιμη με τους εξης μετατροπεις:

s-video -> RCA και RCA->scart , αλλα δεν δουλεψε. Δεν ενεργοποιηθηκε η επιλογη TV

αν δοκιμασω s-video καλωδιο πανω στην αντιστοιχη υποδοχη του scart ανταπτορα, λετε να δουλεψει ?

Με πόσες τρύπες είναι το svideo σου?
τοσο η εξοδος της GF420 , οσο και το scart ανταπτορακι που εχω, ειναι με 4 τρυπες (συν μια για το μαυρο πλαστικο βυσμα/οδηγο)
Νόμιζα ότι ήταν το 7τρυπο svideo.Υπάρχει πάντως βύσμα που από την μία μεριά είναι svideo και από την άλλη rca.Δοκίμασε με κάτι τέτοιο.Την τηλεόραση την έχεις δοκιμάσει με άλλο σύστημα εάν δουλεύει!?

ΥΣ.Driver update έχεις κάνει?

η τηλεοραση εχει μονο scart.

εγω εχω ενα ανταπτορακι που απο τη μια εχει scart και απο την αλλη εχει και rca και s-video, (κι απο πανω ενα διακοπτη in/out που προφανως καθοριζει τη φορα του σηματος)

οπως ειπα στην αρχη , επειδη δεν εχω καλωδιο s-video,

οντως δοκιμασα ενα τετοιο καλωδιακι που απο τη μία μεριά είναι svideo και από την άλλη rca, και στο τελος το ανταπτορακι

αλλα δεν δουλεψε, δεν μπορεσα να ενεργοποιησω την επιλογη tv στον nvidia driver

υπαρχει, αλλα ειναι γκριζα. Απλα δεν "βλεπει" συνδεση με TV

η τηλεοραση εχει μονο scart.

εγω εχω ενα ανταπτορακι που απο τη μια εχει scart και απο την αλλη εχει και rca και s-video, (κι απο πανω ενα διακοπτη in/out που προφανως καθοριζει τη φορα του σηματος)

οπως ειπα στην αρχη , επειδη δεν εχω καλωδιο s-video,

οντως δοκιμασα ενα τετοιο καλωδιακι που απο τη μία μεριά είναι svideo και από την άλλη rca, και στο τελος το ανταπτορακι

αλλα δεν δουλεψε, δεν μπορεσα να ενεργοποιησω την επιλογη tv στον nvidia driver

υπαρχει, αλλα ειναι γκριζα. Απλα δεν "βλεπει" συνδεση με TV

Για το συγκεκριμένο βύσμα έχω ακούσει ότι κάνει προβλήματα.Ειδικότερα, ότι συνδέσεις στο scart, στα δείχνει B/W.Καλώδιο που από την μία μεριά να είναι svideo και από την άλλη scart δεν υπάρχει!?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.