sakattack1442169065 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2005 ξερει κανεις τι χρειαζεται για να δουλεψει το s-video TV-out σε μια GF 420 σε Toshiba laptop ?το manual λεει να συνδεσεις το καλωδιο και να πατησεις ενα ειδικο κουμπι που εχει το φορητο, για την ενεργοποιηση της εξοδου τηλεορασης,και μετα θα εχεις την αντιστοιχη επιλογη στον driver της καρταςη τηλεοραση δεν εχει s-video παρα μονο scartεγινε δοκιμη με τους εξης μετατροπεις:s-video -> RCA και RCA->scart , αλλα δεν δουλεψε. Δεν ενεργοποιηθηκε η επιλογη TVαν δοκιμασω s-video καλωδιο πανω στην αντιστοιχη υποδοχη του scart ανταπτορα, λετε να δουλεψει ?
maddoctor Φεβρουάριος 10, 2005 #2 Φεβρουάριος 10, 2005 ξερει κανεις τι χρειαζεται για να δουλεψει το s-video TV-out σε μια GF 420 σε Toshiba laptop ? το manual λεει να συνδεσεις το καλωδιο και να πατησεις ενα ειδικο κουμπι που εχει το φορητο, για την ενεργοποιηση της εξοδου τηλεορασης, και μετα θα εχεις την αντιστοιχη επιλογη στον driver της καρτας η τηλεοραση δεν εχει s-video παρα μονο scart εγινε δοκιμη με τους εξης μετατροπεις: s-video -> RCA και RCA->scart , αλλα δεν δουλεψε. Δεν ενεργοποιηθηκε η επιλογη TV αν δοκιμασω s-video καλωδιο πανω στην αντιστοιχη υποδοχη του scart ανταπτορα, λετε να δουλεψει ? Με πόσες τρύπες είναι το svideo σου?
sakattack1442169065 Φεβρουάριος 10, 2005 Author #3 Φεβρουάριος 10, 2005 τοσο η εξοδος της GF420 , οσο και η εισοδος στο scart ανταπτορακι που εχω, ειναι με 4 τρυπες (συν μια για το μαυρο πλαστικο βυσμα/οδηγο)
maddoctor Φεβρουάριος 10, 2005 #4 Φεβρουάριος 10, 2005 τοσο η εξοδος της GF420 , οσο και το scart ανταπτορακι που εχω, ειναι με 4 τρυπες (συν μια για το μαυρο πλαστικο βυσμα/οδηγο) Νόμιζα ότι ήταν το 7τρυπο svideo.Υπάρχει πάντως βύσμα που από την μία μεριά είναι svideo και από την άλλη rca.Δοκίμασε με κάτι τέτοιο.Την τηλεόραση την έχεις δοκιμάσει με άλλο σύστημα εάν δουλεύει!? ΥΣ.Driver update έχεις κάνει?
sakattack1442169065 Φεβρουάριος 10, 2005 Author #5 Φεβρουάριος 10, 2005 η τηλεοραση εχει μονο scart.εγω εχω ενα ανταπτορακι που απο τη μια εχει scart και απο την αλλη εχει και rca και s-video, (κι απο πανω ενα διακοπτη in/out που προφανως καθοριζει τη φορα του σηματος) οπως ειπα στην αρχη , επειδη δεν εχω καλωδιο s-video, οντως δοκιμασα ενα τετοιο καλωδιακι που απο τη μία μεριά είναι svideo και από την άλλη rca, και στο τελος το ανταπτορακι αλλα δεν δουλεψε, δεν μπορεσα να ενεργοποιησω την επιλογη tv στον nvidia driverυπαρχει, αλλα ειναι γκριζα. Απλα δεν "βλεπει" συνδεση με TV
maddoctor Φεβρουάριος 10, 2005 #6 Φεβρουάριος 10, 2005 η τηλεοραση εχει μονο scart. εγω εχω ενα ανταπτορακι που απο τη μια εχει scart και απο την αλλη εχει και rca και s-video, (κι απο πανω ενα διακοπτη in/out που προφανως καθοριζει τη φορα του σηματος) οπως ειπα στην αρχη , επειδη δεν εχω καλωδιο s-video, οντως δοκιμασα ενα τετοιο καλωδιακι που απο τη μία μεριά είναι svideo και από την άλλη rca, και στο τελος το ανταπτορακι αλλα δεν δουλεψε, δεν μπορεσα να ενεργοποιησω την επιλογη tv στον nvidia driver υπαρχει, αλλα ειναι γκριζα. Απλα δεν "βλεπει" συνδεση με TV Για το συγκεκριμένο βύσμα έχω ακούσει ότι κάνει προβλήματα.Ειδικότερα, ότι συνδέσεις στο scart, στα δείχνει B/W.Καλώδιο που από την μία μεριά να είναι svideo και από την άλλη scart δεν υπάρχει!?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.