Jump to content

Ας μιλήσουμε για το NEC 3520A...

Freedom

Recommended Posts

Το έχω εδώ και λίγες μέρες και βρήκα τον χρόνο να σκανάρω με το Kprobe μερικά TY δισκάκια...

Το σκανάρισμα έγινε με το Liteon 411S.

Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω οτι αυτό το θρέαντ δεν το ξεκίνησα ως review αλλά ώς data base σκαναρισμάτων Kprobe (και όχι μόνο), αναφορών προβλημάτων κλπ κλπ για το εν λόγω drive οποτε οποιοσδήποτε έχει τον χρόνο (όσο πάρει να γραφτεί το δισκάκι συν15 λεπτά για το κάθε σκανάρισμα κλπ κλπ) και τα μέσα (δισκάκια για κάψιμο, Liteon DVD-recorder ή Plextor DVD-recorder για τα σκαναρίσματα) ας ποστάρει τα αποτελέσματα με διαφορετικά ή μή δισκάκια για να είμαστε και πιο αντικειμενικοι...

Για το "διάβασμα" των διαγραμμάτων σας παραπέμπω σε 2 θρεντάκια του club.cdfreaks.com:

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=80545

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=75277

Ευχαριστώ πολύ τον PGM που μου παραχώρησε τα δισκάκια TY +R x4 των δοκιμών.

Ως attachments υπάρχουν τα σκαναρίσματα για:

ΤΥ -R x4 γραμμένο x4

ΤΥ -R x4 γραμμένο x8

ΤΥ -R x8 γραμμένο x8

ΤΥ -R x8 γραμμένο x12

ΤΥ +R x4 γραμμένο x4

ΤΥ +R x4 γραμμένο x6

ΤΥ +R x4 γραμμένο x8

ΤΥ +R x8 γραμμένο x8

ΤΥ +R x8 γραμμένο x12

ΤΥ +R x8 γραμμένο x16

Λογικά θα καταλάβετε πιο είναι πιό απο τα ονόματα των φωτογραφιών...

post-116-1442173978,1098_thumb.jpg

post-116-1442173978,1942_thumb.jpg

post-116-1442173978,2717_thumb.jpg

post-116-1442173978,3618_thumb.jpg

post-116-1442173978,4308_thumb.jpg

post-116-1442173978,5132_thumb.jpg

post-116-1442173978,584_thumb.jpg

post-116-1442173978,6549_thumb.jpg

post-116-1442173978,7257_thumb.jpg

post-116-1442173978,8166_thumb.jpg

Καλά ντε, δεν είπαμε και τίποτα. Απλώς επειδή σκοπεύω να το αγοράσω σύντομα το 3520Α, θα μου ήταν πολύ χρήσιμη η γνώμη κάποιου που το έχει δοκιμάσει και που έχει και μέτρο σύγκρισης, δεδομένου ότι δε μου λένε τίποτα τα γραφήματα αφού δεν ξέρω να τα ερμηνεύσω. Να το πάρω το 3520Α ή να προτιμήσω κάποιο άλλο;

@Γιάννης, sa1901, schumifer

Αν θέλετε να "αποκωδικοποιήσετε" τα διαγράμματα Kprobe που πόσταρα (και οποιαδήποτε άλλα) τότε:

Για το "διάβασμα" των διαγραμμάτων σας παραπέμπω σε 2 θρεντάκια του club.cdfreaks.com:

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=80545

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=75277

Αν θέλετε ολοκληρωμένο review για το συγκεκριμένο dvd recorder συνιστώ του cdrinfo στο επόμενο λινκ:

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=12314

Ωρα και ορεξη για διάβασμα να υπάρχει και απο εκεί και πέρα...

Για την επεξηγηση των αποτελεσματων σαρωσεως με το Kprobe εχω γραψει αρθρο για το pctechnology, μαλλον ημουν υπεραισιοδοξος για το ποσο θα βοηθουσε

ARTICLE: C1 / C2 ERRORS, PI / PO ERRORS AND MEDIA QUALITY SCANS

Για περισσοτερες πληροφοριες μπορειτε να τσεκαρετε λοιπον τα sections 5 και 6

Μαν, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ αρθρο...υποκλίνομαι...

Σωθηκε σε word, μπήκε στα favorites και εκτυπώθηκε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

:023:

Hemispasm και Freedom έχετε δίκιο, δε θα έπρεπε να ζητάμε μασημένη τροφή. Εγώ πάντως παρασύρθηκα από τον τίτλο <<Ας μιλήσουμε για 3520Α>> και επειδή έχω αποφασίσει να το αγοράσω, σκέφτηκα για να ρωτήσω το παληκάρι που φαίνεται γνώστης μήπως μου προτείνει κάτι καλύτερο ή μου δώσει καμιά σύμβουλή μια και θέλει να μιλήσει για το 3520Α γιατί εμπιστεύομαι περισσότερο κάποιον από εδώ μέσα που έχει κάποιο προϊόν και μας λέει τη γνώμη του (ειδικά όταν το έχει συγκρίνει με κάποιο άλλο), απ' ότι ένα review.

Πάντως, όπως έγραψα και παραπάνω συμφωνώ με τη λογική <<όχι μασημένη τροφή>> οπότε θα κάτσω να μάθω τι είναι όλα αυτά τα errors και θα κρίνω από εκεί.

Μαν, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ αρθρο...υποκλίνομαι...

Σωθηκε σε word, μπήκε στα favorites και εκτυπώθηκε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

:023:

Ευχαριστω Freedom :) , απλα οταν συνειδητοποιω οτι τα stickies και το site reviews πλαισιο στην αρχικη δεν ειναι αρκετα προβληματιζομαι

Πάντως, όπως έγραψα και παραπάνω συμφωνώ με τη λογική <<όχι μασημένη τροφή>> οπότε θα κάτσω να μάθω τι είναι όλα αυτά τα errors και θα κρίνω από εκεί.
Ειναι νομιζω η καλυτερη επιλογη, ετσι ωστε να μπορεις να βγαζεις και ο ιδιος συμπερασματα. Κανεις βεβαια δεν κατεκρινε το οτι ρωτησες τι σημαινουν τα διαγραμματα αυτα, ειναι πολυ λογικη η ερωτηση σου - δεν ειναι ολοι υποχρεωμενοι να γνωριζουν να τα διαβαζουν.

Τα αποτελεσματα σαρωσης που εκανε ποστ ο Freedom ειναι σε γενικες γραμμες αριστα, οριακα ειναι ισως τα διαγραμματα των -R 12x (4ο) και +R 16x (τελευταιο) αλλα φυσικα μεσα στα αποδεκτα ασφαλη ορια. Πολυ καλες εγγραφες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.