Duff Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2005 λοιπόν ακούστε το εξής πρόβλημα που έχω.. ανοίγω το pc μου (αυτό το πρόβλημα συμβαίνει τον τελευταίο μηνα) και κολλάει στην αρχή όταν ψάχνει να βρει τους δίσκους (επίσης το πρόβλημα αυτό εμφανίστηκε όταν έβαλα τον ΣΑΤΑ Maxtor 300 GB).. καμια φορα bootarei κατευθείαν αλλα κάνει κάνα 2λεπτό εκεί που λέει Windows ΧΡ Professional που κουνιέται η μπάρα.. Μετά από restart κολλάει εκεί που ψάχνει να βρει τους δίσκους και πρέπει να βγάλω το ρεύμα από πίσω για κάνα 2λεπτό για να επανέρθει στα καλά του και να bootarei αλλα είναι πολύ αργό στην εκκίνηση παρόλο που έχω κάνει ban τα άχρηστα τις mobo (raid κλπ κλπ)..Επίσης έχω άλλο ένα πρόβλημα... όταν δουλεύουν οι μνήμες Dual Channel μου πετάει blue screens συνεχεια όταν χρησιμοποιείται η μνήμη (πχ copy μέχρι και στο format την ώρα που κάνει copying windows φίλες )θα πάρω τηλέφωνο στο overclockers από όπου το πήρα και θα ζητήσω αλλαγή.. φτάει η μητρική για όλα αυτά? και αν έχετε καμια ιδέα τι να κάνωευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duff Φεβρουάριος 9, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 a και να προσθέσω ότι έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά ζευγάρια μνημών... αυτά που έχω τώρα μου είπαν από την gigabyte ότι με αυτά τέσταραν την mobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duff Φεβρουάριος 9, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 κανεις? καμια ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Φεβρουάριος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Δεν μας λες και πολλες λεπτομερειες οπως timings που τις τρεχεις,ταση που τους δινεις και τροφοδοτικο που εχεις στο συστημα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duff Φεβρουάριος 9, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 έχω ένα q-τeq τροφοδοτικό 450W, και πλέον το pc δουλεύει default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Φεβρουάριος 9, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Xμμμ q-tek,δοκιμασε ποιο χαλαρα timings και δωσε 2.7V στις μνημες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duff Φεβρουάριος 9, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 οι μνήμες δουλεύουν μια χαρά αν δεν τις έχω dual channel.. τώρα τις έχω στα slots 1 και 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Φεβρουάριος 9, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Στα slot 1 και 3 ειναι το dual channel απο οτι διαβασα στο manual,σε αυτα ειναι που εχει το προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duff Φεβρουάριος 9, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 στο 1 και 2 είναι το dual ρε συ.. στην αρχή όταν bootarei λέει "Memory Not optimized : check manual" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Φεβρουάριος 9, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Καλα λες sorry διαβασα λιγο απροσεχτα το manual,ο ασχετος..... :100: :117: Παντως δωσε αυτα τα +0.2V στη μνημη να δεις αν θα παιξει σωστα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duff Φεβρουάριος 9, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 ok θα το δοκιμάσω το βραδάκι γιατί έχει ελλαδάρα σε 15 λεπτά .. πάω να "μπεκροπιω" σε καμια pub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duff Φεβρουάριος 10, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 τα ίδια πάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.