Jump to content



Plzzz Help!


Duff

Recommended Posts

λοιπόν ακούστε το εξής πρόβλημα που έχω.. ανοίγω το pc μου (αυτό το πρόβλημα συμβαίνει τον τελευταίο μηνα) και κολλάει στην αρχή όταν ψάχνει να βρει τους δίσκους (επίσης το πρόβλημα αυτό εμφανίστηκε όταν έβαλα τον ΣΑΤΑ Maxtor 300 GB).. καμια φορα bootarei κατευθείαν αλλα κάνει κάνα 2λεπτό εκεί που λέει Windows ΧΡ Professional που κουνιέται η μπάρα.. Μετά από restart κολλάει εκεί που ψάχνει να βρει τους δίσκους και πρέπει να βγάλω το ρεύμα από πίσω για κάνα 2λεπτό για να επανέρθει στα καλά του και να bootarei αλλα είναι πολύ αργό στην εκκίνηση παρόλο που έχω κάνει ban τα άχρηστα τις mobo (raid κλπ κλπ)..

Επίσης έχω άλλο ένα πρόβλημα... όταν δουλεύουν οι μνήμες Dual Channel μου πετάει blue screens συνεχεια όταν χρησιμοποιείται η μνήμη (πχ copy μέχρι και στο format την ώρα που κάνει copying windows φίλες )

θα πάρω τηλέφωνο στο overclockers από όπου το πήρα και θα ζητήσω αλλαγή..

φτάει η μητρική για όλα αυτά?

και αν έχετε καμια ιδέα τι να κάνω

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.