Makis Hourdakis Ιανουάριος 8, 2005 #121 Ιανουάριος 8, 2005 ’σε ρε γμτ! Τις τελευταίες μέρες το καθημερινό μου πρόγραμμα έχει ως εξής:1. Ξυπνάω2. Τρώω πρωινό3. Μπαίνω στο net 4. Τρώω μεσημεριανό5. Ξαναμπαίνω στο net6. Κάνω ένα διάλειμμα γιατί έχω εξαντλήσει όλο το net7. Ξαναμπαίνω στο net8. Κοιμάμαι γύρω στη 1-2 η ώρα τη στιγμή που συνήθως κοιμάμαι κατά τις 11...
apostglen46 Ιανουάριος 8, 2005 #122 Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από morphΌταν χτυπάει το τηλέφωνό σου, σημαίνει πως κάποιος έχει πρόβλημα με τον υπολογιστή του. :worship: :worship: :jump: Το κορυφαίο (και αληθινό!) [/quote/] Αυτο μου συμβαίνει συνέχεια
eleven Ιανουάριος 8, 2005 #123 Ιανουάριος 8, 2005 Οταν μετα απο ενα 7ωρο βραδυνο Lan game C.O.D UO στο ασυρματο μολις ξυπνησεις και ακουσεις ακουσεις ενα μεταλικο θορυβο ,ενα γκλανκ πεφτεις κατευθειαν στο πατωμα να καλυφθεις και κοιτας γυρω σου για καμια αδεσποτη χειροβομβιδα (clopyright Lewis) Οταν πινεις καφε και σου λεει ο αλλος "ποπο ο ταδε ηταν χαλια χθες δεν μπορουσε να σηκωσει κεφάλι" και εσυ απαντας " Ελα ρε headshoot?Οταν παιρνεις τηλ στο σπιτι απο την δουλεια γεματος αγωνια να ρωτήσεις τι γινεται με το memtest που ξεκινησες πριν φυγεις απο το σπιτι στις 6 το πρωι και μαθαινεις οτι οι μνημες ειναι error free στα 242 με 2/2/2/5 το χαμογελο σου φτανει απο το ενα αυτι στο αλλο ολοι να νομιζουν οτι κερδισες στο λαχειο :cry:
dfragos Ιανουάριος 9, 2005 #124 Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από eleven Οταν μετα απο ενα 7ωρο βραδυνο Lan game C.O.D UO στο ασυρματο μολις ξυπνησεις και ακουσεις ακουσεις ενα μεταλικο θορυβο ,ενα γκλανκ πεφτεις κατευθειαν στο πατωμα να καλυφθεις και κοιτας γυρω σου για καμια αδεσποτη χειροβομβιδα (clopyright Lewis) Οταν πινεις καφε και σου λεει ο αλλος "ποπο ο ταδε ηταν χαλια χθες δεν μπορουσε να σηκωσει κεφάλι" και εσυ απαντας " Ελα ρε headshoot? χαχαχαχαχαχαχαguilty! ! ! όσο δεν πάει!
dfragos Ιανουάριος 9, 2005 #125 Ιανουάριος 9, 2005 Όταν κατεβαίνεις σε ένα νησί με 45000 κατοίκους από την τελευταία απογραφή, και εκεί που είστε για καφέ με κοπέλα(συμπαθητική αλλά όχι θεογκόμενα) και σου λέει τα δικά της, εσύ έχεις γαμηθεί να γελάς με τον μ@λ@κ@ στο διπλανό τραπέζι(έχεις στήσει αυτί) που το παίζει hacker του νησιού γιατί καταλαβαίνει τί θα πει η x εντολή της php(και το παίζει μούρη στους υπόλοιπους της παρέας του).Στο ίδιο νησί... περιμένουν όλοι το ίδιο άτομο(που γελά στην παραπάνω ιστορία) για να τους φέρει τα καινούργια προγράμματα, και για να μπορέσουν να λύσουν όλα τα "παράξενα" προβλήματα που έχουν στον υπολογιστή(συνήθως στις γιορτές).
bleo8onhs Ιανουάριος 9, 2005 #126 Ιανουάριος 9, 2005 ...Όταν κοιμάσαι με την κοπέλα σου και πετάγεσαι στον αέρα επειδή ακούμπησες το φορητό που σας κάνει παρέα στο κρεβάτι, και αντι να τον μαζέψεις κάνεις λίγο πιο δίπλα......Όταν σε ξυπνάει η μάνα σου/ κοπέλα σου και κάνεις τον πεθαμένο αφού ονειρεύεσαι την πίστα με τα χιόνια και τα ψηλά κτήρια του cod, παρακολουθώντας από την σκεπή του ψηλότερου κτήριου τα απέναντι παράθυρα (πόσοι δεν την έχουν στήσει στην γωνία της σκεπής που αν έχει νεκρό σε καλύπτει υπέροχα?!)......όταν συνειδητοποιείς ότι οι φίλοι σου σε οποιοδήποτε πρόβλημα που εμφανίζεται περιμένουν να πείς, "θα κάνουμε ένα φορμάτ και όλα εντάξει"......όταν βλέπεις κλήση στο κινητό και αναρωτιέσαι τι να σε θέλουν, ενώ ξέρεις οτι αν μπεις στην διαδικασία να αναρωτηθείς σε θέλουν για πρόβλημα σε pc......όταν ξέρεις απέξω τους κωδικούς από όλα τα windows και τα συναφή (office, winzip, winrar κτλ)......όταν ακούς "πάνε εκείνες οι καλές εποχές" και σκέφτεσαι το setsound που χρειάζονταν όλα τα παιχνίδια του dos!......όταν έχεις να κοιμηθείς 2-3 μέρες και αντί να κοιμηθείς κάθεσαι στο pc......όταν σε παίρνει ο ύπνος πάνω στο pc και σπάει το γυάλινο τραπέζι από κάτω......όταν ενώ τα χέρια σου έχουν σφαχτεί και αρχίζεις να πνίγεσαι στα αίματα, εσύ κοιτάς αν το φορητό είναι εντάξει, και αφού σιγουρευτείς, πας να τα δέσεις......όταν δεν υπάρχει μέρα που να περάσει και κάποιος να μην σε ρωτήσει κάτι για pc......όταν οι γνωστοί σου νομίζουν ότι επειδή διέγνωσες σωστά ότι το καλώδιο της δισκέτας είναι ανάποδα, μπορείς να μπείς στο πεντάγωνο......όταν ξέρεις τους πωλητές του Πλαισίου με τα ονόματά τους......όταν βγάζεις κοστολόγιο για pc από μνήμης......όταν μπάινεις σε καφετέρια και όλοι κάνουν ότι σε σκοτώνουν (πολύ cod λέμε!!)......όταν φωνάζεις στους φίλους σου στην γλώσσα των sims (σνομπο φιεν εϊ!)...Και όλα αυτά που είπατε...
XTCgr Ιανουάριος 9, 2005 #127 Ιανουάριος 9, 2005 αφήνεις την κοπέλα σου στο κρεβάτι να κοιμάται και πας να μπεντσάρεις χαράματα γιατι έχει περισσότερο κρύο
Samael Ιανουάριος 9, 2005 #128 Ιανουάριος 9, 2005 Χρειαζομαστε αμεση ιατροφαρμακευτικη βοηθεια! Λετε να ανοιξω κανενα κεντρο απεξαρτησης απο τα pc κ την τεχνολογια?Χρυσες δουλεις θα κανω!
totally_wired Ιανουάριος 9, 2005 #129 Ιανουάριος 9, 2005 το να ψάχνεις κέρσορα να ανοίξεις την πόρτα του σπίτιου ή του ψυγείου...
aristos87 Ιανουάριος 9, 2005 #130 Ιανουάριος 9, 2005 Ρε παιδία μ'αυτο το θρέντ έχω την εντύπωση πως είμαι πολύ καμένος!:cry: :tomato: :shifty:
Samael Ιανουάριος 9, 2005 #131 Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Ρε παιδία μ'αυτο το θρέντ έχω την εντύπωση πως είμαι πολύ καμένος!:cry: :tomato: :shifty: Μην ανχωνεσαι αγορινα μου!Δεν εισαι ο μονος
aristos87 Ιανουάριος 9, 2005 #132 Ιανουάριος 9, 2005 Μα μιλάμε λες και βλέπω την ζωή μου γραμένη σε ένα thread
Vagouridis Ιανουάριος 9, 2005 #133 Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από XTCgr αφήνεις την κοπέλα σου στο κρεβάτι να κοιμάται και πας να μπεντσάρεις χαράματα γιατι έχει περισσότερο κρύο Tην σηκωνεις και αυτην απο το κρεβατι για να μετρα τις τασεις στην μητρικη καθως "παιζεις" me guilty
Matia Ιανουάριος 9, 2005 #134 Ιανουάριος 9, 2005 Μα μιλάμε λες και βλέπω την ζωή μου γραμένη σε ένα thread Το ίδιο φαντάζομαι θα σκέφτηκαν οι 9 στους 10 που το έχουν διαβάσει ,τραγικό από τη μία αλλά λογικό αν το καλοσκεφτείς.Πάντως διαβάζοντας το thread δίνεται η ευκαιρία σε αρκετούς από εμάς να απομυθοποιήσουν κάποια πράγματα σχετικά με το hobby/επάγγελμα μας.
DJD Ιανουάριος 9, 2005 #135 Ιανουάριος 9, 2005 Όταν γυρνάς από ξενύχτι (καλή ώρα) κι αντί να πας να την πέσεις που είσαι σαν ζόμπι.. κάθεσαι και γράφεις σε ένα thread με 100 καμμένους ακόμα
jax7480 Ιανουάριος 9, 2005 #136 Ιανουάριος 9, 2005 Οταν σε συζητηση σε ταβερνα αναφερεται οτι τα logs του MSN θα περαστουν σε video,CD,MP3,DVD και ολοι γνωριζουν ποσα ακριβως λεπτα του καθε αντιστοιχου φορμα θα χωρεσουν μεσα στο καθε αποθηκευτικο μεσο...(salonika Team /guilty)
Fireknight Ιανουάριος 9, 2005 #137 Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired το να ψάχνεις κέρσορα να ανοίξεις την πόρτα του σπίτιου ή του ψυγείου...
chroma Ιανουάριος 9, 2005 #138 Ιανουάριος 9, 2005 αν ψήνεσαι να βάλεις θερμαγώγιμη πάστα στο μάτι μπας και βράσει επιτέλους το ρύζι..
bleo8onhs Ιανουάριος 9, 2005 #139 Ιανουάριος 9, 2005 ...Όταν χρειάζεσαι μολύβι και χαρτί και αντι αυτού χρησιμοποιείς το σημειωματάριο... Ακόμα χειρότερα, όταν σου έρχεται μια ιδέα στο μυαλό και ανοίγεις το autocad...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 9, 2005 #140 Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από bleo8onhs ...Όταν χρειάζεσαι μολύβι και χαρτί και αντι αυτού χρησιμοποιείς το σημειωματάριο... Ακόμα χειρότερα, όταν σου έρχεται μια ιδέα στο μυαλό και ανοίγεις το autocad... Κάτι τέτοια συμπτώματα έχω τελευταία... Λές να πρέπει να πάω στο κέντρο απεξάρτισης του Samael;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.