Jump to content

Καταλαβαίνεις οτι ασχολείσαι πολυ με pc όταν...

ison

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

LOL το thread ειναι αυτο? Δεν το ειχα δει...:hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από Snips

Όταν λες ότι "ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα καθαρίσω το γραφείο (και τον περιβάλλοντα χώρο)" αλλά δεν το κάνεις ποτέ γιατί απλά αυτη η δουλειά δεν είναι clickable!

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε νοιωθω φιλε μου...

Να προσθεσω κατι και εγω:

"Να ποσταρεις μετα απο εξοδο(την ωρα την βλεπετε κατω αριστερα) σε ανουσια thread, καλην ωρα σαν και αυτο."

Αρχική απάντηση από geogeoland

Όταν είναι θολή η μέρα και σκέφτεσαι πως δεν έχει καλά γραφικά + το Crysis

(Me guilty, once and for a sec...) :p

lol, me guilty too...

Καθως πηγαινα για το τει εβλεπα το ηλιοβασιλεμα και ελεγα στον φιλο μου "το crysis εχει καλυτερο στα very high", για να πουμε την αληθεια ηταν σαν το crysis στα "high" αυτο το κοκκινοπο.:tomato:

Αυτος, που ειναι και ασχετος, με κοιτουσε σαν εξωγηινο.

Φανταστειτε και να το επαιζα το game, απο τα pics και videos που εχω δει εχω καει τελειος.:toomuchne

Αρχική απάντηση από fusion

lol, me guilty too...

Καθως πηγαινα για το τει εβλεπα το ηλιοβασιλεμα και ελεγα στον φιλο μου "το crysis εχει καλυτερο στα very high", για να πουμε την αληθεια ηταν σαν το crysis στα "high" αυτο το κοκκινοπο.:tomato:

Αυτος, που ειναι και ασχετος, με κοιτουσε σαν εξωγηινο.

Φανταστειτε και να το επαιζα το game, απο τα pics και videos που εχω δει εχω καει τελειος.:toomuchne

Ε, κι εγώ που το παίζω... άσε... μή ρωτάς. Απλώς μη ρωτάς. Ούτε τις στάχτες μου δε θα βρούνε! Μόνο λίγη σκόνη πάνω στο πληκτρολόγιο!

Αρχική απάντηση από gbak [16-11-2007 20:41]

οταν εισαι στο κρισιμο σημειο με την γκομενα...και σκεφτεσαι γιατι δεν σου περναει το AA στο Crysis...:hehe:

Καλα .... Ας το... Μια απτα ιδια...

Πραγματικα αρχιζω να πιστευω ποσο τελειωμενος μπορει να εχω αρχισει να γινομαι.....

Να ξαπλωνεις βραδυ με την δικια σου, αγκαλιες φιλια και τετοια, τελειωνει το θεμα, και στην "ερωτικη, αγαπησιαρικη αγκαλια", με τα γλυκολογα της , απαντας "ΝΑΙ, ΝΑΙ και εγω", και να σκεφτεσαι τι μητρικη ειναι αυτη που αγορασες και ολο πεταει μπλε οθονες, και ποτε θα ερθει η επομενη μερα να συνεχισεις το ..Setuρισμα της...!!!!.....:tomato:

(οταν πρωτο πηρα την striker )....

• 2 years later...
Μπαίνεις στο σπίτι, κατουριέσαι κάργα αλλά πατάς το power ώστε μεχρι να γυρίσεις να έχει μπει στα windows /me guilty
Μπαίνεις στο σπίτι, κατουριέσαι κάργα και δεν πατάς το power γιατι το πισι ειναι παντα ανοικτο, αλλα κουνας το ποντικι ώστε μεχρι να γυρίσεις να έχει ανοιξει η οθονη /me guilty

Guilty και εγω... xD.

Οταν κοιμασε στη 1 επειδη εισαι κουρασμενος βρε αδελφε καιτο ματι σου ανοιγει στις 5 επειδη εχεις συνηθισει στα ξενυχτια μπροστα στο pc.Λες ας ριξω μια ματια στο lab πριν ξαναπεσω...και ανακαλυπτεις αυτο το thread..ε να μην το διαβασεις ολο?

Οταν με το που ξυπνησεις το πρωι πας κουτουλωντας μεχρι το pc και πατας το power on ωστε οταν επιστρεψεις απο το μπανιο και μετα απο την κουζινα να μπορεσεις να απολαυσεις τον καφεδακο σου σερφαρωντας στα αγαπημενα σου sites.

Το κανω καθε πρωι.. :X:

Οταν με το που ξυπνησεις το πρωι πας κουτουλωντας μεχρι το pc και πατας το power on ωστε οταν επιστρεψεις απο το μπανιο και μετα απο την κουζινα να μπορεσεις να απολαυσεις τον καφεδακο σου σερφαρωντας στα αγαπημενα σου sites.

Το κανω καθε πρωι.. :X:

Μήπως είμαστε συγγενείς??? :p :P

Uber Guilty..!

1)Βλεπεις Ταινια στο cinema και ακουγεσαι μονο εσυ να λες στους φιλους σου οτι τα graphics θελανε παραπανω δουλεια γιατι αυτα φαινονται καργα ψευτικα!

2)Ξερεις καλυτερα τις τιμες του Π καλυτερα και απο τους πωλητες του...

3)Καθε μερα βλεπεις απο το πλαινο το κουτι σου...και λες κατι θελει ακομα..

4) Καμμενος στο Lineage,Leader της clan, και σηκωνεσαι 6 ωρα το πρωι για να χωσετε το Antharas

5)Μιλας με την κοπελια στο τηλ , παιζοντας παιχνιδακια στο pc..μιλαει μιλαει..και μετα ρωταει..αγαπη μου τι ειπα μολις τωρα ? Απαντηση: Δεν μου το ξαναλες αλλη μια ?

6)Η Μανα χτυπαει την πορτα..λεει ετοιμο το φαγητο..λες ερχομαι..Πας μετα απο 1+ ωρα γιατι το ξεχασες

7)Μετακομιζεις σε αλλο σπιτι...ολα τα πραγματα στο σαλονι..εσυ μπενεις στο δωματιο σου...στηνεις το γραφειο με το pc,βαζεις επανω το 10μετρο καλωδιο usb εκτακτης αναγκης και επανω του το wifi usb , τσιμπας χαρτοταινια και το κολας εξω απο το παραθυρο! Μετα ψαχνεις γειτονα να τσιμπισεις λιγο internet μεχρι να σου ερθει στο σπιτι!!

8)Εχεις επιλεξει πληροφορικη στο λυκειο...κανει μαθημα ο καθηγητης και εσυ διορθωνεις τα λαθη του...στο τελος γυρναει ολη η ταξη και ακουει εσενα παρα τον καθηγητη τους!

9)Εχεις μαθει στον 13χρονο αδερφο σου πως να βρισκει και να σπαει τα διαθεσιμα ασυρματα δικτυα για να μην σου την χαλαει απο το σερφαρισμα σου!

Καλα το..Με πιανει το χοντρο και τρεχω να μπω στο σπιτι..παταω το power και μετα μπενω με το πασο μου στην τουαλετα..ειναι κλασσικο και το κανει το 90% του λαμπη!(τουλαχιστον)

EDIT: Α καλα..τωρα ειδα οτι το thread ανοιξε το 2005..! και μετα λεμε οτι δεν ειμαστε καμμενοι...Ω καλαααα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.