Ignatios Νοέμβριος 16, 2007 #461 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2007 Όταν βλέπεις βαρέλια και μπουκάλες υγραέριο και θέλεις να τα πυροβολήσεις για να εκραγούν Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 16, 2007 #462 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2007 οταν εισαι στο κρισιμο σημειο με την γκομενα...και σκεφτεσαι γιατι δεν σου περναει το AA στο Crysis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 16, 2007 #463 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από gbak οταν εισαι στο κρισιμο σημειο με την γκομενα...και σκεφτεσαι γιατι δεν σου περναει το AA στο Crysis... :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Νοέμβριος 17, 2007 #464 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2007 LOL το thread ειναι αυτο? Δεν το ειχα δει... :hehe: Αρχική απάντηση από Snips Όταν λες ότι "ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα καθαρίσω το γραφείο (και τον περιβάλλοντα χώρο)" αλλά δεν το κάνεις ποτέ γιατί απλά αυτη η δουλειά δεν είναι clickable! Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε νοιωθω φιλε μου... Να προσθεσω κατι και εγω: "Να ποσταρεις μετα απο εξοδο(την ωρα την βλεπετε κατω αριστερα) σε ανουσια thread, καλην ωρα σαν και αυτο." Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 17, 2007 #465 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2007 Σχόλασα, σε 4 ώρες ξυπνάω (άμα κοιμηθώ) κι ακόμα postάρω εδώ κι εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Νοέμβριος 20, 2007 #466 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 Όταν είναι θολή η μέρα και σκέφτεσαι πως δεν έχει καλά γραφικά + το Crysis (Me guilty, once and for a sec...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Νοέμβριος 20, 2007 #467 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από geogeoland Όταν είναι θολή η μέρα και σκέφτεσαι πως δεν έχει καλά γραφικά + το Crysis (Me guilty, once and for a sec...) lol, me guilty too... Καθως πηγαινα για το τει εβλεπα το ηλιοβασιλεμα και ελεγα στον φιλο μου "το crysis εχει καλυτερο στα very high", για να πουμε την αληθεια ηταν σαν το crysis στα "high" αυτο το κοκκινοπο. Αυτος, που ειναι και ασχετος, με κοιτουσε σαν εξωγηινο. Φανταστειτε και να το επαιζα το game, απο τα pics και videos που εχω δει εχω καει τελειος.:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Νοέμβριος 21, 2007 #468 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από fusion lol, me guilty too... Καθως πηγαινα για το τει εβλεπα το ηλιοβασιλεμα και ελεγα στον φιλο μου "το crysis εχει καλυτερο στα very high", για να πουμε την αληθεια ηταν σαν το crysis στα "high" αυτο το κοκκινοπο. Αυτος, που ειναι και ασχετος, με κοιτουσε σαν εξωγηινο. Φανταστειτε και να το επαιζα το game, απο τα pics και videos που εχω δει εχω καει τελειος.:toomuchne Ε, κι εγώ που το παίζω... άσε... μή ρωτάς. Απλώς μη ρωτάς. Ούτε τις στάχτες μου δε θα βρούνε! Μόνο λίγη σκόνη πάνω στο πληκτρολόγιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Νοέμβριος 22, 2007 #469 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [16-11-2007 20:41] οταν εισαι στο κρισιμο σημειο με την γκομενα...και σκεφτεσαι γιατι δεν σου περναει το AA στο Crysis... Καλα .... Ας το... Μια απτα ιδια... Πραγματικα αρχιζω να πιστευω ποσο τελειωμενος μπορει να εχω αρχισει να γινομαι..... Να ξαπλωνεις βραδυ με την δικια σου, αγκαλιες φιλια και τετοια, τελειωνει το θεμα, και στην "ερωτικη, αγαπησιαρικη αγκαλια", με τα γλυκολογα της , απαντας "ΝΑΙ, ΝΑΙ και εγω", και να σκεφτεσαι τι μητρικη ειναι αυτη που αγορασες και ολο πεταει μπλε οθονες, και ποτε θα ερθει η επομενη μερα να συνεχισεις το ..Setuρισμα της...!!!!..... (οταν πρωτο πηρα την striker ).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 2, 2010 #470 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Μετράει το γεγονός ότι όποτε βλέπω video στο youtube, πατάω πάντα και το βουβουζελόκουμπο για να δω πως ακούγεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 2, 2010 #471 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Μετράει το γεγονός ότι θυμήθηκες ότι υπάρχει αυτό το thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούλιος 2, 2010 #472 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Μετράει το γεγονός ότι όποτε βλέπω video στο youtube, πατάω πάντα και το βουβουζελόκουμπο για να δω πως ακούγεται; ενω ειναι τοσο ακυρο και σπαστικο παντα το παταω Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούλιος 2, 2010 #473 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Μπαίνεις στο σπίτι, κατουριέσαι κάργα αλλά πατάς το power ώστε μεχρι να γυρίσεις να έχει μπει στα windows /me guiltyΜπαίνεις στο σπίτι, κατουριέσαι κάργα και δεν πατάς το power γιατι το πισι ειναι παντα ανοικτο, αλλα κουνας το ποντικι ώστε μεχρι να γυρίσεις να έχει ανοιξει η οθονη /me guiltyGuilty και εγω... xD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Ιούλιος 2, 2010 #474 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Epic ξέθαμα ftw. Αστρολάβε, εσύ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Ιούλιος 2, 2010 #475 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 ενω ειναι τοσο ακυρο και σπαστικο παντα το παταωεδω ταιριαζει παντως [ame]http://www.youtube.com/watch?v=olHnyslc-OM[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούλιος 3, 2010 #476 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2010 Οταν κοιμασε στη 1 επειδη εισαι κουρασμενος βρε αδελφε καιτο ματι σου ανοιγει στις 5 επειδη εχεις συνηθισει στα ξενυχτια μπροστα στο pc.Λες ας ριξω μια ματια στο lab πριν ξαναπεσω...και ανακαλυπτεις αυτο το thread..ε να μην το διαβασεις ολο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιούλιος 3, 2010 #477 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2010 Οταν με το που ξυπνησεις το πρωι πας κουτουλωντας μεχρι το pc και πατας το power on ωστε οταν επιστρεψεις απο το μπανιο και μετα απο την κουζινα να μπορεσεις να απολαυσεις τον καφεδακο σου σερφαρωντας στα αγαπημενα σου sites.Το κανω καθε πρωι.. :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Ιούλιος 3, 2010 #478 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2010 Οταν με το που ξυπνησεις το πρωι πας κουτουλωντας μεχρι το pc και πατας το power on ωστε οταν επιστρεψεις απο το μπανιο και μετα απο την κουζινα να μπορεσεις να απολαυσεις τον καφεδακο σου σερφαρωντας στα αγαπημενα σου sites.Το κανω καθε πρωι.. :X: Μήπως είμαστε συγγενείς??? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούλιος 3, 2010 #479 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2010 Uber Guilty..!1)Βλεπεις Ταινια στο cinema και ακουγεσαι μονο εσυ να λες στους φιλους σου οτι τα graphics θελανε παραπανω δουλεια γιατι αυτα φαινονται καργα ψευτικα!2)Ξερεις καλυτερα τις τιμες του Π καλυτερα και απο τους πωλητες του...3)Καθε μερα βλεπεις απο το πλαινο το κουτι σου...και λες κατι θελει ακομα..4) Καμμενος στο Lineage,Leader της clan, και σηκωνεσαι 6 ωρα το πρωι για να χωσετε το Antharas5)Μιλας με την κοπελια στο τηλ , παιζοντας παιχνιδακια στο pc..μιλαει μιλαει..και μετα ρωταει..αγαπη μου τι ειπα μολις τωρα ? Απαντηση: Δεν μου το ξαναλες αλλη μια ?6)Η Μανα χτυπαει την πορτα..λεει ετοιμο το φαγητο..λες ερχομαι..Πας μετα απο 1+ ωρα γιατι το ξεχασες7)Μετακομιζεις σε αλλο σπιτι...ολα τα πραγματα στο σαλονι..εσυ μπενεις στο δωματιο σου...στηνεις το γραφειο με το pc,βαζεις επανω το 10μετρο καλωδιο usb εκτακτης αναγκης και επανω του το wifi usb , τσιμπας χαρτοταινια και το κολας εξω απο το παραθυρο! Μετα ψαχνεις γειτονα να τσιμπισεις λιγο internet μεχρι να σου ερθει στο σπιτι!!8)Εχεις επιλεξει πληροφορικη στο λυκειο...κανει μαθημα ο καθηγητης και εσυ διορθωνεις τα λαθη του...στο τελος γυρναει ολη η ταξη και ακουει εσενα παρα τον καθηγητη τους!9)Εχεις μαθει στον 13χρονο αδερφο σου πως να βρισκει και να σπαει τα διαθεσιμα ασυρματα δικτυα για να μην σου την χαλαει απο το σερφαρισμα σου!Καλα το..Με πιανει το χοντρο και τρεχω να μπω στο σπιτι..παταω το power και μετα μπενω με το πασο μου στην τουαλετα..ειναι κλασσικο και το κανει το 90% του λαμπη!(τουλαχιστον)EDIT: Α καλα..τωρα ειδα οτι το thread ανοιξε το 2005..! και μετα λεμε οτι δεν ειμαστε καμμενοι...Ω καλαααα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούλιος 4, 2010 #480 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2010 στο σπιτι σου υπαρχουν 4 desktop & 2 laptop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.