Jump to content

Καταλαβαίνεις οτι ασχολείσαι πολυ με pc όταν...

ison

Recommended Posts

Στο νησί, χαμένος μέσα στο χαμό, τη πήχτρα και το ντάπα-ντούπα των ηχείων περνά από το μυαλό σου η σκέψη να ψήσεις το DJ να πετάξει κανα καινούργιο κομμάτι στο mp3 player γιατί βαρέθηκες τα ίδια 10 μέρες τώρα. Ευτυχώς μέχρι το DJ μεσολαβούν ένα ποτήρι σαμπούκα και η κοπελίτσα που ψήνεται οπότε δε γίνεσαι rhomba 512MB.

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από chroma

Στο νησί, χαμένος μέσα στο χαμό, τη πήχτρα και το ντάπα-ντούπα των ηχείων περνά από το μυαλό σου η σκέψη να ψήσεις το DJ να πετάξει κανα καινούργιο κομμάτι στο mp3 player γιατί βαρέθηκες τα ίδια 10 μέρες τώρα. Ευτυχώς μέχρι το DJ μεσολαβούν ένα ποτήρι σαμπούκα και η κοπελίτσα που ψήνεται οπότε δε γίνεσαι rhomba 512MB.

Ακόμα χειρότερα...

Να έχεις φύγει για διακοπές μόνο για 6 μέρες και το πρώτο πράγμα που φορτώνεις και ξεφορτώνεις από το αυτοκίνητο να είναι το laptop.

Αρχική απάντηση από CrazyWolf

Otan paratas thn gkomena s gia ena game h gia mia nea s anakaly3y sto kosmo ton pc...:whistling

Οταν γραφεις greeklish σε ενα φορουμ, οπου κατα την εγγραφη σου αποδεχτηκες στους ορους να γραφεις ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Αρχική απάντηση από CrazyWolf

Otan paratas thn gkomena s gia ena game h gia mia nea s anakaly3y sto kosmo ton pc...:whistling

όταν ακόμη και τα greeklish που γράφεις είναι λάθος... 3 = ξ , 4 = ψ

s you can see, it is very common to use the number 8 for the letter Θ/θ (theta), or the letter u (probably because u and theta are on the same key on the Greek computer keyboards) or the combination th. For the letter Ε/ε (epsilon) usually Greeks use the English letter e. But most commonly 3 is used for the letter Ξ/ξ (ksi) (because of the visual resemblance), and 4 for the letter Ψ/ψ (psi).

http://www.nationmaster.com/encyclopedia/Greeklish

Αρχική απάντηση από schumifer

όταν κάθεσαι και αναλύεις την ορθογραφία σε greeklish και μάλιστα τεκμηριώνεις την άποψή σου με quotes

:hehe: τι υποννοείς, ότι είμαι καμμένος? :p

δεν ξερω αν μετραει. αλλα οταν ανεβαινεις με την κοπελα σου στον εξομοιωτη(στο πανηγηρι) και σου λεει δεν εχει καλη αναλυση η οθονη...δεν μαρεσει. εγινε χθες το βραδυ.ειναι αληθεια. ετσι μου ειπε, μετα εμενα ολα τα παιδια λενε καμενο.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

δεν ξερω αν μετραει. αλλα οταν ανεβαινεις με την κοπελα σου στον εξομοιωτη(στο πανηγηρι) και σου λεει δεν εχει καλη αναλυση η οθονη...δεν μαρεσει. εγινε χθες το βραδυ.ειναι αληθεια. ετσι μου ειπε, μετα εμενα ολα τα παιδια λενε καμενο.

’ντε τυχερέ έπεσες σε σχετική :happy2: :clap:

Oταν βλεπεις μια γκομενα που σου γυαλιζει...την πλησιαζεις και την ρωτας..."1v1?"

Όταν ξέρεις όλες τις δυνάμεις του 2 μέχρι την 20η ...

Όταν ακούς την λέξη παράθυρο, σου έρχονται τα Windows στο μυαλό...

Όταν ακουμπάς τον καφέ σου πάνω στο ανοιχτό cd-rom

Αρχική απάντηση από totally_wired

Όταν η κοπέλα σου κάνει δώρο για τα γενέθλια σου το παράθυρο του stacker...

Όπα.........

Μήπως έχει και καμιά καλή φίλη ή έστω την αδερφή της εύκαιρη, γιατί θέλω και εγώ ένα...:D:p

Αρχική απάντηση από Sbeetle

Όπα.........

Μήπως έχει και καμιά καλή φίλη ή έστω την αδερφή της εύκαιρη, γιατί θέλω και εγώ ένα...:D:p

Έχει κάτι φίλες αλλά δεν λένε τίποτα το ιδιαίτερο... Το θέμα είναι εσύ να την φέρεις στα μέτρα σου

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Όταν μαθαίνεις πως η κοπέλα σου έχει mail της δίνεις κατυεθείαν να εγκαταστήσει το msn messenger... :hehe:

Όταν δεν έχει email της δίνεις πόδι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.