Makis Hourdakis Φεβρουάριος 6, 2005 #341 Φεβρουάριος 6, 2005 Ή καλύτερα όταν ξεπαγιάζεις/ζεσταίνεσαι/κατουριέσαι/νυστάζεις κ.τ.λ. και αντί να κάνεις κάτι για αυτό λες συνέχεια "έλα μωρέ, μια πίστα ακόμα!".
hellrider Φεβρουάριος 6, 2005 #342 Φεβρουάριος 6, 2005 To οτι ειχα να κοιμοιθω τρεις μερες επειδη κατεβαζα με την adsl μετραει?
Shadow Hunter Φεβρουάριος 6, 2005 #343 Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Hellrider To οτι ειχα να κοιμοιθω τρεις μερες επειδη κατεβαζα με την adsl μετραει? Μονο εαν καθοσουν και εβλεπες τις μπαρες του download να γεμιζουν...
Seeker Φεβρουάριος 6, 2005 #344 Φεβρουάριος 6, 2005 Όταν έχεις (υπερ)αρκετή επεξεργαστική ισχύ (σε παραπάνω απο έναν υπολογιστές) για να κάνεις την δουλειά σου και λές "έλα μωρέ, δεν στήνω και ένα φθηνό μηχάνημα να κάνω cluster?"... /me so guilty
Solid Snake Φεβρουάριος 6, 2005 #346 Φεβρουάριος 6, 2005 Καταλαβαινεις οτι ασχολεισε πολυ με pc οταν.....καποιος χτυπαει ασχημα καπου και εσυ φωναζεις:"We've got A man down!!! MEDIC!!!" ή φωναζεις "Enemy sighted" οταν κανει ντου η μανα σου στο δωματιο για να σου πει να βγεις απο το internet διοτι περιμενει τηλ. απο την γιαγια σου κ.τ.λ, κ.τ.λ....... :mad:
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 6, 2005 #347 Φεβρουάριος 6, 2005 Ρε ADSL ή τουλάχάχιστον ISDN λέμεεεε! Δεν επιτρέπεται να καταλαβαίνεις οτι ασχολείσε πολύ με PC και να έχεις τον περιορισμό του τηλεφώνου κάθε φορά που θες να μπείς net!
aggelopas Φεβρουάριος 6, 2005 #348 Φεβρουάριος 6, 2005 Οταν οτιδηποτε υπαρχει στο σπιτι προσπαθεις να το κανεις pc controlled...
skywriter Φεβρουάριος 7, 2005 #349 Φεβρουάριος 7, 2005 Όταν είσαι στη Σάμο έξω φυσάει 9 μποφόρ αέρας και εσύ ανοίγεις όλα τα παράθυρα για να πέσει η θερμοκρασία δωματίου στους 9 βαθμούς για να κάνεις καλύτερο overclock
kostas578 Φεβρουάριος 7, 2005 #350 Φεβρουάριος 7, 2005 Όταν στην προσπάθειά σου να περάσεις έστω ένα μάθημα αυτήν την εξεταστική , δοκιμάζεις έναν simulator για έναν αρχαίο μικροεπεξεργαστή, και κάπου στα option βρίσκεις ένα μαγικό κουμπάκι που γράφει benchmark, το οποίο θα είναι ο λόγος να χάσεις μία ώρα απο την ζωή σου. Πάρτε και ένα σκορ. Παρακαλώ να περαστεί στην database.
XTCgr Φεβρουάριος 7, 2005 #351 Φεβρουάριος 7, 2005 όταν είσαι στο νοσοκομείο επειδή έπεσες πάνω σε τζαμαρία και είσαι με τα 2 χέρια πετσοκομμένα και μπανταρισμένα και το μόνο που σε προβληματίζει ειναι οτι δεν θα μπορέσεις να δουλέψεις το laptop! - αληθινό γεγονός -
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 7, 2005 #352 Φεβρουάριος 7, 2005 Όταν στο όνειρο που είδες τη νύχτα υπήρχε ένας δεινόσαυρος και εσύ αντί να φωνάξεις "αμάν ο Godzilla" μες στο όνειρό σου, φωνάζεις "αμάν, ο Mozilla!". Me\ so guilty...Όταν τρώς πρωινό και, διαβάζοντας στο πακέτο των δημητριακών σε ένα σημείο που έλεγε "CTP" (δεν ξέρω τι είναι αυτό), από βιασύνη διαβάζεις "TCP" (πώς λέμε TCP/IP;)
DrFuente Φεβρουάριος 8, 2005 #353 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Χθες, στις 21:58]Όταν τρώς πρωινό και, διαβάζοντας στο πακέτο των δημητριακών σε ένα σημείο που έλεγε "CTP" (δεν ξέρω τι είναι αυτό), από βιασύνη διαβάζεις "TCP" (πώς λέμε TCP/IP;) /me guilty :whistling
papabasi Φεβρουάριος 10, 2005 #354 Φεβρουάριος 10, 2005 Όταν σκιζεσαι να καταλάβεις τι φταίει με το pc και σέρνεται :rant: , σκας ΄ένα μάτσο λεφτά και σπαταλάς ώρες και ώρες με τα benchmark, παίζεις και κανένα παιχνιδάκι να ξεσκάσεις (και ας πάει και αργά το άτιμο) και τελικώς για άλλη μια αφορά αποφασίζεις να μην ασχοληθείς με αναβάθμιση... ... ... για τις επόμενες 12 ώρες
esdee Φεβρουάριος 10, 2005 #355 Φεβρουάριος 10, 2005 παιδια χωρις πλακα. βλεπω στον υπνο μου οτι ξυπναω και αναιβαζω MHz στο memtest#5οταν ξυπναω το πρωι και ανοιγο την οθονη τρωω κολημα γιατι δεν ειναι τα MHz οπως τα θυμομουνα !/ti guilty kai mlkies ... για χαπια.
schumifer Φεβρουάριος 11, 2005 #356 Φεβρουάριος 11, 2005 Όταν κοιμάσαι 7 το πρωί και γουστάρεις που σε νανουρίζουν 5-6 ανεμιστήρια -ο ένας ο 12άρης στα 22 βολτ- και ξαφνικά πέφτει το ρεύμα -ρε μάνα τα είπαμε όχι πλυντήρια,κουζίνες,φούρνοι μαζί- στις 11 .11:10 έχεις ξυπνήσει όπως όταν έχεις τύψεις από κάτι κακό που έκανες ή κάτι που παρέλειψες να κάνεις .Ξυπνάς ,τα αυτιά σου σε ενημερώνουν ότι η ανησυχητική ησυχία οφείλεται στην παντελή έλλειψη κίνησης των πτερυγίων ,και λίγο πριν προλάβεις να σκεφτείς "RMA ,αλλά σε τι?" σηκώνεις την ασφάλεια ,πατάς το κουμπί και στη φάση απογείωσης (έχεις βάλει στο startup group τις πρωτεΐνες και δε χρειάζεται να περιμένεις να φορτώσουν τα παραθύρια) κοιμάσαι με όνειρα γλυκά...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 14, 2005 #357 Φεβρουάριος 14, 2005 Όταν ψάχνεις ένα στυλό να γράψεις κάτι και επειδή δεν έχεις πρόχειρο πάνω στο γραφείο σου, αντί να πας μέχρι την τσάντα σου δυο μέτρα παραδίπλα, γράφεις αυτό που θες στο word και το τυπώνεις...
DrFuente Φεβρουάριος 14, 2005 #358 Φεβρουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 23:26] Όταν ψάχνεις ένα στυλό να γράψεις κάτι και επειδή δεν έχεις πρόχειρο πάνω στο γραφείο σου, αντί να πας μέχρι την τσάντα σου δυο μέτρα παραδίπλα, γράφεις αυτό που θες στο word και το τυπώνεις... notepad, notepad......... πολύ χρήσιμο ρε παιδί μου..... :whistling :D
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 14, 2005 #359 Φεβρουάριος 14, 2005 Εγώ πάντως έχω μόνιμα ένα αρχείο .txt στο desktop και όποτε θέλω να γράψω κάτι, πετάγομαι ένα κλικ παραπέρα...
schumifer Φεβρουάριος 15, 2005 #360 Φεβρουάριος 15, 2005 Αρχείο στην επιφάνεια εργασίας με όνομα TODO.txt /me Ω ΝΑΙ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.