Jump to content

Καταλαβαίνεις οτι ασχολείσαι πολυ με pc όταν...

ison

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από fantacid

κατι τετοιο εννοεις?

H οθονούλα είναι Sony G 200? (Το προηγούμενο μοντέλο από την G 220)

/guilty

Όταν είσαι τόσο κουρασμένος από το σκάψιμο στο κουτί και τις ατελείωτες ρυθμίσεις, που πέφτεις για ύπνο χωρίς να κ@τουρήσεις/κλείσεις το θερμοσίφωνα/διαβάσεις έστω και μια σελίδα από το μάθημα που δίνεις μεθαύριο

οταν ολα τα μαθηματα στη σχολη τα περνας με 5 γιατι ετσι πρεπει για να δειξεις οτι εισαι σταθερος!! (memtest#5)

οταν σου λεει η γκομενα με ανοιχτα τα ποδια: " αγαπη μου , ελα να κανουμε λελες" και εσυ της λες"περιμενε!!!!τελειωνω τωρα το prime !!!!! και μετα θα κανω ενα memetest , μετα μωρο μου σου ερχομαι"

Αρχική απάντηση από xylokastro

οταν σου λεει η γκομενα με ανοιχτα τα ποδια: " αγαπη μου , ελα να κανουμε λελες" και εσυ της λες"περιμενε!!!!τελειωνω τωρα το prime !!!!! και μετα θα κανω ενα memetest , μετα μωρο μου σου ερχομαι"

mod στο παραπανω

θα σου κανω ενα 3ωρο blend test με large FFTs σημερα που θα το θυμασε χρονια...:sick:

'Οταν είσαι με τη δικιά σου στο κρεβάτι και σηκώνεσαι κάθε τόσο να δεις αν κρέμασε το prime:tw:

Αρχική απάντηση από astrolabos

H οθονούλα είναι Sony G 200? (Το προηγούμενο μοντέλο από την G 220)

/guilty

Ε200 νομιζω η προηγουμενη της G200

Καταλαβαινεις οτι ασχολείσαι πολυ με pc οταν...

1)Ζεις σε σπίτι που ίσα που χωράει 2 άτομα, αλλά εσύ έχεις μαντρώσει 4 πισιά, έχεις και spare hardware για να φτιάξεις και άλλα τόσα και σκεφτεσαι να αποκτήσεις και ένα laptopγια την τουαλέτα βρε παιδί μου...εμ, δεν θα βάλουμε και εκεί ένα???

2)Στο σπίτι σου έχουν δημιουργηθεί τόσα πολλα μικρά και μεγάλα φυσικά λοφάκια από hardware (αχ, αυτή η φύση, για όλα έχει προβλέψει) που κάλλιστα θα μπορουσε να διοργανωθεί ο επόμενος παγκόσμιος αγώνας MotoCross

3)Οταν γυρίζει η γυναίκα σου στο σπίτι και σε βρίσκει ξαπλωμένο δίπλα στο Tower με το φυσερό στο χέρι ακριβώς απο πάνω απο την κάρτα γραφικών η οποία και ψιλοκαπνίζει, αλαλάζοντας «ελα βρεεεε!!! Μπορείς!!! Ελα, 45 δευτερολεπτα ας αντέξεις ακόμα και μετά ψόφα!!!» , τραβώντας για 90στή φορά benchmark 3dMark2005 με τον 27ο driver στο 3ο λειτουργικό, έχοντας έτοιμο το μεγάλο δακτυλο του δεξιου ποδιού επάνω στο πλήκτρο Escape για να το πατήσεις αμέσως μόλις ολοκληρωθεί το benchε, μην κρασάρει το σύστημα και χάσεις και το νουμερο...

4)Οταν υπάρχει σε ένα συρτάρι καβάτζα 4 ζευγάρια ωτοασπίδες σε περίπτωση που αποφασίσεις να τρέξεις Prime95 για 24ώρες (γιατί πως να το κάνομεν...πρεπει να είσαι και stable)...οταν προσπαθέις να εξηγήσεις στην συμβία σου τον σκοπό αυτου του εγχειρήματος και τον λόγο αυτής της μικρής (γκουχ-γκουχ) θυσίας, εκεινη ξεγλυστράει, πηγαινει και καλεί ένα παράξενο νουμερο...καπου ανάμεσα στην θεία μελωδία των 8 Delta στις 6000rpms ακους κάτι για «ζουρλομανδία Νο42 παρακαλώ, γιατί το 44 θα του πλέει»...

5)Οταν στα 10 τηλέφωνα που σηκώνεις τα 4 ειναι του στύλ «μου έδωσε bluescreen, λές να είναι οι drivers?» και 2 είναι στο στύλ «πότε είπαμε να έρθω για εγκατάσταση???»...τα υπόλοιπα 4 δεν σε ενδιαφέρουν...τα 3 δεν είναι καν για σένα και το ένα είναι λάθος νουμερο (ε αφου έκανε λάθος ο ανθρωπος, τι να κάνουμε τώρα???)...αλλά μια που έκανε τον κόπο να πάρει ο ανθρωπος έστω και κατα λάθος, δεν τον ρωτάς κιόλας «μηπως σας περισευει κανένας P4 2.66 533FSB 512K L2 cache, καλέ μου κύριε???»...η απάντηση είναι συνήθως η εξής... «τού-τούουουου, τού-τούουουου, τού-τούουουου»...

6)Οταν πάντα έξω απο το σπίτι σου υπάρχουν τουλάχιστον 5 ασφαλίτες και ένα μάτσο ντελικανήδες της ΣΔΟΕ και φυσικά όλοι σου οι φιλοι παρακολουθούνται...εμ με τόσα pc που μαινοβγαίνουν στο σπίτι σου οι μέν νομίζουν οτι ειναι κλεμμένα και περιμένουν να βγεί και το ένταλμα και οι δε έχουν την αμυδρή υποψία οτι το έχεις κάνει κατάστημα-serviceτο αστείο είναι οτι νομίζουν οτι οι φίλοι σου σε πληρώνουν για τις υπηρεσίες σου κιόλας, αλλα χωρίς απόδειξη...

7)Οταν σε καλουν σε σπίτι για κοινωνική επίσκεψη...(χρρρρρρρ-πσσσσσσσς)...ανακαλύπτεις οτι υπάρχει ένας αρχαίος 1.6 Northwoodκαι ενώ οι υπόλοιποι είναι στην 2η ώρα συζήτησης για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας κλπ κλπ...τους ρίχνεις μια φωνή: «οποιος θέλει να δεί έναν 1.6 στα 2.8Ghz ας ερθει ΤΩΡΑ γιατί αντέχει δεν αντέχει!!!»...ο κάτοχος του εν λόγω συστήματος αποκτά μια πρασινομώβ αποχρωση (οπως ακριβώς και ο Northwood αφου φοράει την στοκ ψύκτρα και τον δουλευεις στα 1.95V Vcore) ενώ για κάποιον περίεργο λόγο την επόμενη φορά που πάς για επισκεψη το «computer room» είναι κλειδωμένο με 3 κλειδαριές και 2 λουκέτα...

8)Οταν σκέφτεσαι παραγγήλεις κανα δύο πυροσβεστήρες για το σπίτι γιατί ντάξ...ανθρωποι είμαστε...και αν στα 4127Mhz γίνει καμιά στραβή και το pc γίνει «υγρόν πύρ»??? Εεεεε...είμαστε και νοικοκύρηδες...

9)Οταν το τελευταίο δώρο που έκανες ήταν ένα dvd-rw, το πρότελευταίο ένα memory stick, το προπροτελευταίο, ένα dvd-rom...(χρρρρρρ-πσσσσσς)...και το επόμενο δώρο επειδή έχεις φαληρήσει- θα είναι ένα κολιέ απο 80άρηδες ανεμιστήρες 0.11 Αμπέρ, που δεν βγάζουν και πολύ αέρα, έχεις πολλους και σου περισσευουν κίολας...

10)Οταν παραγγελνεις 40 μέτρα καλώδιο δικτύου και αντί να τα καρφώσεις με U στον τοιχο τα περνάς οπως οπως εναέρια (απο την μια γωνία του τοιχου, στο φωτιστικό, απο το φωτιστικό στην άλλη γωνία του τοιχου, απο εκεί στον πολυέλαιο και καρφί κάτω για το «απομακρυσμένο» pc του σαλονιού), απλά και μόνο για να δείς να δουλευει η δικτυάρα σου...στις απειλές της γυναίκας σου δεν ψαρώνεις...της λές «ακου να δεις κυρά μου, εγώ φταιω που το έκανα dual purpose...και εγώ θα έχω δίκτυο και εσύ σκοινί μπουγάδας για να μην σε τρώει το κρύο!!! Αχάριστη!!!»

Όταν ετοιμάζεται να φτιαχτεί καινούριο μήνυμα στο Lineage για σένα:

"You have played for many many hours. Please log off or go die somewhere else"

Oταν για 3η συνεχoμενη νυχτα βλεπεις ονειρο οτι εισαι στον κοσμο του Lineage.... :cry: :cry: :cry:

Αρχική απάντηση από Samael

Oταν για 3η συνεχoμενη νυχτα βλεπεις ονειρο οτι εισαι στον κοσμο του Lineage.... :cry: :cry: :cry:

so true :cry: :cry: (κάντο βδομάδα όμως :cry: )

Αρχική απάντηση από DJD

so true :cry: :cry: (κάντο βδομάδα όμως :cry: )

Aααα καλα...εσυ δεν αφησες τιποτα ορθιο μεσα στο κρανιο σου!

Your brain has melted!! :D

Αρχική απάντηση από Samael

Guilty οσο δε παει ....

οταν ενω ολα πανε καλα εσυ εχεις ενα συναισθημα οτι κατι σου λειπει πολυ...

νιωθεις ενα μεγαλο κενο και δεν ξερεις τι φταιει....

τουλαχιστον μεχρι να συνειδητοποιησεις

οτι σου λειπουν οι βολτες με τη Harley στη παραλιακη με τους φοινικες (Washington beach)

στο GTA Vice City...:bye:

Aυτο το θρετ εχει μια πολυ σημαντικη ιδιοτητα.

Σε ξαλαφρωνει,γιατι βλεπεις οτι υπαρχουν κ χειρωτερα :hehe:

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 15:56]

οτι σου λειπουν οι βολτες με τη Harley στη παραλιακη με τους φοινικες (Washington beach)

στο GTA Vice City...:bye:

Ωραίες εποχές...

310624_2.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.