Jump to content

Καταλαβαίνεις οτι ασχολείσαι πολυ με pc όταν...

ison

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Πριν λίγο ήρθε ένας από την Τεχνική Υπηρεσία του κτηρίου για να καθαρίσει κάτι στο μπαλκόνι (νομίζω κάτι λούκια) και κράταγε στο χέρι ένα... λοστό! Παραλίγο να τον φωνάξω Gordon Freeman! :)

Όταν προσπαθείς να φτιάξεις ένα πρόγραμμα με κομμάτια που θα παίξεις στη γιορτή του σχολείου και αντί να σκέφτεσαι με χρόνο σε λεπτά σκέφτεσαι σε MB...

Όταν ξεφυλίζοντας το βιβλίο της μουσικής σου πέφτεις στην παρακάτω εικόνα και το μυαλό σου πάει κατευθείαν σε κάρτα γραφικών (και μάλιστα MSI με GPU nvidia)...

post-753-1416071686,1976_thumb.jpg

xaxaxaxxaxaxa κορυφαιο thread και νομιζα πως εγω ειμαι ο καμενος τελικα υπαρχουν και πολυ χειροτερα αλλα /me guilty στα περισσοτερα :D

το οτι αυριο δινω και δεν εχω ανοιξει σελιδα επειδη εχω καει με την dfi και τον 3200+ λεει τιποτα? tres banal

Οταν η μητερα σου ξυπναει στις 3 το πρωι απο το θορυβο των ανεμιστηρων και αρχιζει και σε ζαλιζει...τον κλεινεις και ανοιγεις το φορητο για δεις αν υπαρχει καμια εξελιξη με εκεινες τις μνημες που περιμενες η για να κανεις χαβαλε στο msn ...

Οταν εχεις ενα ονειρο εδω και 6 χρονια να βαλεις LN2 στη cpu οπως κανανε μερικοι πρωτοπορει στο muropaketti...αλλα φοβασε μην σταξη μια σταγονα πανω σου και παθεις ευγκαυμα στη απλουστερη περιπτωση...

Οταν θες να μαζεψεις καποια λεφτα για να βαλεις καποια εξτρα στο καινουργιο αυτοκινητο,αλλα εσυ πας και τα χαλας για αναβαθμιση..οχι οτι σου χρειαζοταν απλα ειχαις βαρεθει τα 2800mhz...

Οταν στο δωματιο σου δεν υπαρχει cdplayer αλλα τρεις υπολογιστες ...

Οταν θες λεφτα για να παρεις κατι βινυλια απο το νετ ...εκει που πας να κανεις την αγορα ..λες δε μαμιεται θα τα κατεβασω σε mp3...και τα χωνεις σε 2χ256 adata ddr600

Οταν ολοι σου οι φιλοι εχουν προβλημα με το pc τους εισαι το πρωτο ατομο που θα παρουν τηλεφωνο...

Οταν εχεις ξεχασει να γραφεις σε χαρτι γιατι εδω και δεκα χρονια γραφεις στο pc..

Οταν παρακαλας ενα φιλο σου εδω και δυο χρονια να σου στεισει αυτο το Μ@μημενο phase-change...

Οταν εισαι με εναν αλλο χρηστη(που εχετε γνωριστει εδω και τρια χρονια απο το pctech και εχεται γινει καλοι φιλοι) του forum στο σπιτι του και τραβαται τα μαλλια σας γιατι βγαζουν τοσα λαθοι τα UTT αλλα στο τελος καταλαβενεται οτι εχεται κανει τη μεγαλητερη μ@λ@κια του αιωνα και μετα ποσταρεται και περνεται την δευτερη θεση...

Οταν ο φιλος σου εχει ενα σπρευ στο γραφειο και του λες να ριξεται με αυτο στο ψυγειο μπας και κρυωσει..αλλα πρωτα πας να κανεις τη λαλακια να των ψεκασεις ...και εντρομος σου λεει οχι ρε λαλακα αυτο ειναι σπρευ μηχανης ...και ξερενεσται στα γελια...

Οταν εισαι με εναν αλλο φιλο σου στο σπιτι του ...προσπαθειται να βρειτε ακρη πως το pc του δεν εχει καμια διαφορα στην θερμοκρασια απο αεροψυκτο σε υγροψυκτο...

Οταν οτι κουβαλας και οτι εχεις μαζι σου εχει σχεσι με pc....

Aυτα ειναι ολα αληθινα περιστατικα......

• 1 month later...

1)οταν σε πρηζει η μανα σου να πας να διαβασεις και εσυ της λες: Μανα ασε μας!θα φας ban!!

2)οταν το 2-2-2-5 ειναι το αγαπημενο σου συνολο αριθμων

3)οτανσε ρωτανε πσσο χαρτζιλικι εχεις και εσυ λες 200 adena

4)οταν ονειρευσαι να βρισκεσαι στην παραλια του gta vice city

5)οταν ενας φιλο σου εχει πονοκεφαλο και του λες να κανει restart!!!

6)οταν απειλης οτι θα στειλς καποιον για rma στο πλαισιο!!!!!!

Αρχική απάντηση από Athens2004

Και την επόμενη μέρα με τις 12ώρες υπόλοιπο μόνο που μένουν τι κάνεις απεξάρτηση ? :innocent::hehe: :hehe:

όχι ρε συ, είμαι στο pc 4 γεμάτες μέρες (36 ωρών) και απεξάρτηση κάνω την κυριακή (24 ώρες) :p :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.