Jump to content

Καταλαβαίνεις οτι ασχολείσαι πολυ με pc όταν...

ison

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RaNd

Οταν σκεφτεσαι να κανεις mod στο VCR για να ταιριαζει με το PC σου...

Οταν εχεις μαθει στην αδελφη σου που ειναι 14 χρονων πως να κανει Install Drivers και να παιζει

Gunbound....

Ή ακόμα καλύτερα, όταν είσαι εσύ 14 και σε ρωτάει ο αδερφός σου που είναι 20 και είναι σε σχολή υπολογιστών τι κουτί να πάρει...

κοιμασε στις 6 ξυπνας κατα τις 14. και αντι να πας να ρίξεις λίγο νερο στα μούτρα σου, με την τσίμπλα στο ματι ψάχνεις να βρείς το Power να ανοιξει το συστηματάκι ετσι ωστε οταν γυρήσεις να ειναι ετοιμο ζεστο ζεστο,,

και ολο το βράδυ να ονειρεύεσαι εναν 939,,,,

Όταν οι άλλοι λένε ανέκδοτα για πόντιους και ξανθιές και εσύ λες ανέκδοτα για PC...

Όταν έχεις μια εργασία να κάνεις και το πρώτο μέρος που σκέφτεσαι να ψάξεις είναι το google τι στιγμή που όλοι οι άλλοι τρέχουν στη βιβλιοθήκη του σχολείο/δήμου...

Όταν παιδιά της ηλικείας σου σε ρωτάνε τι υπολογιστή έχεις, περιμένοντας να ακούσουν κάτι του στυλ "Windows XP" και εσύ τους λες από τον επεξεργαστή μέχρι το τροφοδοτικό που έχεις...

Όταν παιδιά της ηλικείας σου σε ρωτάνε από που πήρες τον υπολογιστή σου και εσύ απαντάς οτι τον έφτιαξες μόνος σου, αφήνοντάς τα με ανοιχτό το στόμα...

Όταν πηγαίνεις σε κάποιο σπίτι που υπάρχει PC, συζητάς με το σπιτονοικοκύρη σκεφτόμενος παράλληλα τι mods θα μπορούσαν να πέσουν στο case εκείνου του PC...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Κάτι τέτοια συμπτώματα έχω τελευταία... Λές να πρέπει να πάω στο κέντρο απεξάρτισης του Samael;

Eλα αγορι μου ελα!Ο πρωτος πελατης θα εχει κ 50% εκπτωση! :D

Οταν ξυπνας και αντι να ανοιξεις τα παντζουρια να μπει φως στο σπιτι, ανοιγεις τον υπολογιστη και μπαινεις στο ιντερνετ.

Οταν θελεις να παραγγειλεις για να φας αντι να ψαχνεις στον τηλεφωνικο καταλογο που ειναι διπλα σου ψαχνεις στο ιντερνετ.

Όταν δεν θές να πηγαίνεις στο χωριό σου το καλοκαίρη γιατί δεν υπάρχει net cafe

Όταν ξοδέβεις όλα σου τα λεφτά σε πράγματα που έχουν σχέση με το pc

Όταν αντι να κατεβάσεις καποια τσ@ντ@ μπαίνεις να δεις το νεο επεξεργαστή της amd. :)

Και εγω που ειμαι 14 και εχω φτιαξει και εγω δεν ξερω ποσους υπολογιστες.........

Ασε που οταν χτυπαει το τηλεφωνο απανταω:

Τι επαθε παλι ο υπολογιστης σου και με περνεις τετοια ωραα

Οταν έχεις 2 εβδομάδες διακοπές το καλοκαίρι και όλοι σου λένε οτι είναι ευκαιρία να αφήσεις λίγο τα PC και να κάνεις κανα μπάνιο...

Αλλά εσύ κουβαλάς δυο μηχανάκια στο Νησί με οθόνες Switch και όλα τα συμπράγκαλα και κάνεις Lanaki με τον κολλητό σου...

Φυσικά ούτε λόγος για μπάνιο....

Όταν πας στο camping με το laptop και γκρινίαζει η κοπέλα σου και βλέπεις ότι υπάρχει και άλλος σαν και εσένα στο camping :) Ιταλός και η κοπέλα σου κάνει κόμα με την κοπέλα του ιταλού. Μάλιστα είσαστε και συνάδελφοι μηχανικοί με τον ιταλό...

όταν σε ένα μήνα, η οθόνη σου έχει γράψει 300 ώρες ενώ το pc το ανοίγεις σπάνια (έτσι πιστεύεις),

δεν έχεις κάνει την παραμικρή δουλειά/εργασία στο pc, και για τα συστήματα που στήνεις χρησιμοποιείς την δεύτερη οθόνη... απογοήτευση όμως. εγώ πιστεύω ότι ο μετρητής ωρών της lg κλέβει.

Όταν αντι να κατεβάσεις καποια τσ@ντ@ μπαίνεις να δεις το νεο επεξεργαστή της amd.

Δε μου λες, μετά κάνεις και ότι κάνουν συνήθως αυτοί που κατεβάζουν τσ0ντες? :hehe:

/me NOT guilty

όταν παίρνεις νέο ρολόι και του κάνεις mod βάζοντας του led (μπλε φυσικά) και καθρεφτάκι για να το κάνεις backlit ώστε να βλέπεις την ώρα και το βράδυ...

post-88-1416071530,5543_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.