Jump to content

Καταλαβαίνεις οτι ασχολείσαι πολυ με pc όταν...

ison

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από FatMan

χεχε απιστευτα ποστς και με αρκετη δοση αληθειας, ας συνεισφερω και εγω.

Καταλαβαινεις οτι ασχολησε πολυ με pc οταν...

- καθεσαι και διαβαζεις αυτα τα ποστ στις 02:30

- καθεσαι και γραφεις τα δικα σου στις 03:20

- κρατας logs δεκαετιας απο το irc που δεν θα διαβασεις ποτε

- εχεις περισσοτερα pc απο πραγματικους φιλους

- δεν αναβεις κλιματιστικο τον χειμωνα για να μην ανεβαζει θερμοκρασια το pc

- στην δουλεια σε φωναζουν για υποστηριξη εστω και αν υπαρχει αλλος για αυτη την δουλεια

- δεν εχεις πεταξει ποτε κανενα cd με προγραμματα

- δεν μπορεις να καταλαβεις γιατι εξαφανιστηκε ο Norton Commander

- τα λεφτα απο την δουλεια σου δεν φτανουν για την αναβαθμιση που θες και αποφασιζεις να κοψεις καφεδες/τσιγαρο

- ο ΟΤΕ σου στελνει ευχαριστηριο γραμμα για τις μοναδες που εχεις χρεωσει στο internet

- τσαντιζεσαι που δεν βγαζουν starcraft2

- εχεις πολυ περισσοτερα mp3 απο τις ελευθερες ωρες που χρειαζεσαι για να τα ακουσεις

- δεν εχεις ποτε χρονο να επισκεφτεις φιλους αλλα κολλας καθαριζοντας το case σου

- κανεις defrag και κανεις maximize το παραθυρο για να βλεπεις τα κουτακια να αλλαζουν χρωμα

- οδηγας με 200 και δεν σκεφτεσαι οτι δεν μπορεις να κανεις load το save στην πραγματικη ζωη

- τσαντιζεσαι οταν οι συγγενεις σου λενε οτι δουλευεις με κομπιουτερς οταν τους ρωτανε τι δουλεια κανεις

- καθεσαι και ασχολεισαι 10 ωρες για να κανεις optimize τον κωδικα που γραφεις

- διαβαζεις παλια σου προγραμματα/σχολια και βριζεις τον εαυτο σου

- λυπασαι περισσοτερο για το supranova που εκλεισε, παρα για το τσουναμι στην ασια

- κανεις στους αλλους δωρα που εχουν σχεση με υπολογιστες και οχι αρωματα/βιβλια/μπλουζες/(οτιδηποτε αλλο)

- λυπασαι να βλεπεις χαλασμενα/παλια pc

- θυμασαι σε ποια θηκη και σε ποιο cd βρισκεται καποιο προγραμμα, ενω δεν ξερεις ποιος δρομος ειναι παραλληλος σε αυτον που μενεις

- δεν ξερεις ποσο κανει μισο κιλο ψωμι αλλα ξερεις ποσο εχει ενας 80αρης δισκος

- μπορεις να δωσεις οδηγιες απο το τηλεφωνο σε καποιον για να κανει οτιδηποτε στο pc του

- σε καποιο διαστημα της ζωης σου εγραφες με l33t talk

- εχεις σταματησει να γραφεις με τονους γιατι σε καθυστερουν

- δεν μπορεις να καταλαβεις γιατι μας μαθαινουν αρχαια στο σχολειο και οχι greeklish

- εχεις το ιδιο handle/nickname απο την πρωτη φορα που μπηκες σε bbs/irc

- τσαντιζεσαι οταν στις ταινιες δειχνουν κομπιουτεραδες που κανουν τρελλα πραγματα

- βλεπεις μια ταινια και ψαχνεις για ατελειες στα εφε

- σε προσεγγιζουν γυναικες αρχιζοντας σου συζητηση για ενα προβλημα που εχουν στο pc τους

- βλεπεις την ζωη σου σαν μια ατελειωτη πιστα παιχνιδιου

ααα να μην ξεχασω να πω so and me σχεδον σε ολα εχετε πει:T:

Ισχύουν σχεδόν όλα (εκτός απο 4-5)!!!

Αρχική απάντηση από RootX

Είναι το μοναδικό μήνυμα που έχω κρατήσει, χρόνο σχεδόν, στο κινητό μου... όχι, δεν είναι από γυναίκα... και αισθάνομαι φριχτά γι'αυτό....:o

:hehe: :hehe: :hehe:

Το θέμα είναι ότι τον ξέρω κι απέξω τον κωδικό :cry: :confused:

Αρχική απάντηση από kostas578

Οταν από τις 23:00 εώς και τώρα παλεύεις με την ασχετοσύνη σου να στήσεις ενα MPPE service στο κ@λοFedora...

Το πρόβλημα είναι όταν ξεκινάς το πρωί(11) και τελειώνεις στις 6 τα ξημερώματα.

Και το χειρότερο... όταν τελειώνεις δεν υπάρχει άνθρωπος στο msn για να μοιραστείς την χαρά σου που το έστησες....

Ειμαι guilty για τα παρακατω....:o

.........

............

1)Οταν ολοι οι φιλοι και οι καθηγητες σου σε κοροιδευουν λεγοντας...."Μην το ακουμπας αυτο

θα το κανεις φορματ...''

2)Οταν τα κουμπια απο το πληκτρολογιο εχουν ξεβαψει απο το πολυ NFSU2....

3)Οταν αλλαζεις ποντικι καθε δυο μηνες....

4)Οταν εχεις να φας με την οικογενεια σου το βραδυ (ολοι μαζι)...απο τοτε που εγινες μελος στο Thelab ....

5)Οταν ακους ραδιοφωνο στο αυτοκινητο ταξιδευοντας... και χαλιεσε οταν βλεπεις τις χαμηλες συχνοτητες των FM στην μικρη LCD οθονη....ακα 98,1/96,1/90,7.....Mhz

6)Οταν μπροστα απο καθε βιβλιο σου υπαρχει μια φωτο απο τα καλουδια που φτιαχνει ο

unseen και o eleven...:worship:

7)Οταν εχεις πρηξει τον Συριο (spc) στα πμ.... για να παραγγειλεις αυτο που σε βολευει....

8)Οταν εχεις παει πανω απο μια φορα στα σπιτια των καθηγητων σου για να τους φτιαξεις το pc...

.........

.........

Μακραν το καλυτερο Thead που εχω διαβασει τους τελαιυταιους 5 μηνες που ειμαι μελος....

Εχω κλ@σει γελιο :worship:

...Αν σε παιρνει τηλεφωνο υποψηφια γκομενα και σου προτεινει να βγειτε το βραδυ/να πας σπιτι της αλλα εσυ της απαντας οτι πρεπει να πας για υπνο γιατι θα ξυπνησεις νωρις αυριο. (εννοειται οτι στην πραγματικοτητα παιζεις ΝFS μεχρι τις 4-5 το πρωι με τα ακουστικα για να μην ξυπνησεις τους υπολοιπους)

Me Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeery guilty! :tw:

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Χθες, στις 17:00]

Μπαίνεις στο σπίτι, κατουριέσαι κάργα και δεν πατάς το power γιατι το πισι ειναι παντα ανοικτο, αλλα κουνας το ποντικι ώστε μεχρι να γυρίσεις να έχει ανοιξει η οθονη /me guilty

i'am guilty too

Αντε να πω κι εγω τις αμαρτιες μου.....

"Οταν εισαι σκυμενος πανω απο ενα κ@λομηχανημα και η κοπελα σου που ειναι διπλα και δεν της μιλας για να σου πιασει συζητηση σε ρωταει ποσα watt ειναι το τροφοδοτικο και εσυ της απαντας. Ως εδω καλα αλλα, οταν συνεχιζει ομως και σε ρωταει αν ειναι τα peak watt τοτε αναλογιζεσε οτι τα τελευταια δυο χρονια δημιουργησες ενα τερας! το οποιο ειναι κανονικα διαιτολογος αλλα εχει μαθει και το σημειο βρασμου του 507!"

"Οταν ξυπνας πας στο δωματιο με τα pc απο συνηθεια πριν πας στο μπανιο"

"Οταν περιμενεις να τελειωσει το pi και μετα να κλεισεις το pc που εχει γινει σιντριβανι απο τα νερα..."

Επισης οταν ψηνεις μπριζολες μεσα σε κουτι υπολογιστη!

Και πολλα αλλα!

Οταν γυρνας κομματια (καλη ωρα χτες) απο ξιδια εισα που μπορεις να παρεις τα ποδια σου και ομως ανοιγεις το Pc για 5 λεπτα μονο και μονο για να δεις τι εχουν απαντησει στο thread που ειχες ποσταρει λιγο πριν βγεις!!

Οταν νιωθεις ευτυχισμενος που ενα thread που ανοιξες ξεπερασε τα 100 Posts ακομα και αν εχεις κανει εσυ τα 20(καλη ωρα παλι ευχαριστω παιδια κλαψ!!)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.