androu Φεβρουάριος 23, 2005 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Eπειδή ψάχνομαι και εγώ για εκτυπωτή ... Απο ποιότητα φωτογραφίας πώς τα πάει ?? Την έχω πατήσει με έναν epson 600 και ένα canon s450 και στους 2 χάλασαν οι κεφαλές... Απο ταχύτητα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Φεβρουάριος 23, 2005 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Ξεκίνα από τα λεφτά που θές να δώσεις και το είδος /όγκος εκτυπώσεων..o Canon 4000 είναι μακράν ο καλύτερος , συν του ότι τυπώνει και σε cd/dvd , έχει ξεχωριστά μελάνια , παίρνει μέχρι και χαρτονι , είναι ο πλέον αθόρυβος (38δβ)και έχει και οικονομική εκτύπωση.Από την άλλη ο ΗΡ έχει καλή εγγύηση και χωροταξικά βολεύει καλύτερα σε δύσκολα μέρη , πχ κάτω από γραφείο , λόγο του ότι παίρνει και αφήνει το χαρτί από μπροστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Φεβρουάριος 23, 2005 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 ...Από την άλλη ο ΗΡ έχει καλή εγγύηση και χωροταξικά βολεύει καλύτερα σε δύσκολα μέρη , πχ κάτω από γραφείο , λόγο του ότι παίρνει και αφήνει το χαρτί από μπροστά. Ο Canon ip5000 που πήρα, έχει και αυτός συρτάρι από τον οποίο παίρνει χαρτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Φεβρουάριος 23, 2005 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Ναι αλλά έχει πάνω από 250 νομίζω ενώ ο 4000 γύρω στα 170... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Φεβρουάριος 23, 2005 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Πριν μερικές μέρες (θυμάσε Γιώργο?) πήρα τον 4000 για κάποιον φίλο.Φυσικά τον δοκίμασα...μιλάμε για κορυφή.Τρομερή ποιότητα πολλες ευκολίες α-θ-ό-ρ-υ-β-ο-ς κλπ κλπ.Απλα κορυφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Φεβρουάριος 23, 2005 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Τον πήρα και εγώ για την εταιρεία επειδή ο ΗΡ ενοχλούσε τον Διευθυντή της γραμματέας όταν αυτή τύπωνε. Εκεί είδα ότι είχε και ειδικό συρτάρι για να βάζεις τα cd και να εκτυπώνεις πάνω τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Φεβρουάριος 23, 2005 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 O Canon Pixma ip5000 έχει 189€ από το Technikdirekt μαζί με τα μεταφορικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fsbmaniac Μάρτιος 7, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 δείξτε μου εκτυπωτή στα 100e που να έχει καλύτερη ποιότητα ειδικά στις φωτό από EPSON r200 είχα hp είχα canon αλλα ο epson δεν παίζεται βγάζει ΚΑΛΎΤΕΡΕΣ φωτό από τον θερμικό της sony που είχα κουφάθηκα και όμως είναι έτσι με 1-3pl στις φωτό δεν παίζεται και από μελάνια μια χαρά Π’ΝΤΑ αυθεντικά για να έχω καλύτερη ποιότητα καλύτερο εύρος χρωμάτων πολύ μεγαλύτερη αντοχή!!!! και φυσικά να μην βουλώνουν οι κεφαλές. δεν ξέρω αν παρουσιάσει προβλήματα στο μέλλον αλλα μέχρι σήμερα είμαι ικανοποιημένος.δεν περίμενα στα 100e να έχω καλύτερες φωτό και από φωτογραφείο ακόμα με τίποτα και από εκτυπώσεις ταχύτατες και τελειότατες. τώρα ελπίζω να βγει καλός!!!!για τις κεφαλές ακούω πολλά αλλα..ίδωμεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Μάρτιος 7, 2005 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Και εγώ έχω τον Epson R800. Οι φωτογραφίες που βγάζει είναι άλλο πράμα και με αντοχή στον χρόνο και μάλιστα αδιάβροχες. Αλλά το μελάνι που τρώει, δεν λέγεται βρε παιδί μου.Αν θέλεις οικονομικό εκτυπωτή και ποιοτικές εκτυπώσεις, η μόνη λύση είναι οι canon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 7, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Με την τιμή που είχε μέχρι πρόσφατα ο Ρ200 πραγματικά έπαιζε σε άλλο ταμπλό. Ο άνθρωπος που μου δίνει τα μελάνια που χρησιμοποιώ πρέπει να έχει σπίτι του γύρω στους 15 εκτυπωτές .Καλύτερα λόγια για τις εκτυπώσεις δεν μου έχει πει για άλλον. Οι έπσον τουλάστιχον στην οικονομική κατηγορία δεν παίζονται στην φωτογραφική ποιότητα εκτύπωσης .Βέβαια ,Στέλλα ,το ότι ρουφάνε μελάνια είναi στάνταρ. Ιδιαίτερα ο 5ετίας που έχω εγώ ο φώτο 750 κάνει και κάθε λίγο και λιγάκι καθαρισμό (άλλο που δε με απασχολεί λόγω μελανιών χύμα) και γίνεται χαμός. Και να φανταστείς ότι λόγω Κόντακ χαρτιού δε χρησιμοποιώ τη μέγιστη ρύθμιση στις εκτυπώσεις (photo glossy paper) αλλά τη δεύτερη (photo paper) .Δεν το έχω ψάξει αλλά στο περίπου δε νομίζω να τυπώνει πάνω από 5 σελίδες Α4 με φουλ φωτογραφικές ρυθμίσεις με γεμάτα μελάνια (5-6 ml τα έγχρωμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.