spresv Φεβρουάριος 19, 2005 #61 Φεβρουάριος 19, 2005 ναι, το σκεφτομαι και γω για raid θα ειναι καλη περιπτωση, μιας και η giga εχει raid παντου. [raid noob]που θα εχω μεγαλυτερη αποδοση/ταχυτητα? αν βαλω raid στο λειτουργικο η στην αποθηκη?[/raid noob]
JimmyFox Φεβρουάριος 19, 2005 #62 Φεβρουάριος 19, 2005 ναι, το σκεφτομαι και γω για raid θα ειναι καλη περιπτωση, μιας και η giga εχει raid παντου. [raid noob]που θα εχω μεγαλυτερη αποδοση/ταχυτητα? αν βαλω raid στο λειτουργικο η στην αποθηκη?[/raid noob]Στο λειτουργικό και τα παιχνίδια το έχω βάλει εγώ. Αν έκανες video editing ίσως άξιζε να το βάλεις εκεί που αποθηκεύεις τις ταινίες σου.
ThorLite Φεβρουάριος 19, 2005 #63 Φεβρουάριος 19, 2005 Jimmy για την Asus χρειαζεσαι το setfsbU15a1_A8V το clockgen δεν κανει σωστη δουλεια.Aκομα οταν κλειδωνουμε το PCI/AGP στην Asus πανω απο τα 210 η μητρικη κλειδωνει και το ΗΤΤ στο 4x οποτε αν το βαζουμε στο 3x και μετα εχουμε σκοπο να ανεβουμε με το setFSB ειδικα πανω απο τα 250 απλα θα μαυριζει η οθονη το ιδιο ισχυει αν παιζουμε με το BIOS και κατεβαζουμε το ΗΤΤ multi δεν θα bootaρει οποτε το HTT δεν το αγγιζουμε στην A8V.Εχω στο attach το setfsbU15a1_A8V......setfsbU15a1_A8V.zip
JimmyFox Φεβρουάριος 19, 2005 #64 Φεβρουάριος 19, 2005 Ωπ! thanks Thor! Δε το ήξερα αυτό. Θα δοκιμάσω το setfsb. Α! Επίσης έπιασε και το κολπάκι που μου πρότεινες ωστε να μπουτάρει και η rev.1 A8V με τον Winnie. :057:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.