JohnnyBoy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2005 Tι προγραματάκι πρωτείνετε για ripping cd σε mp3 για να περάσω κάποια cd μου στο PC?Εχω Windows 2000 ,σας το λέω για να μην μου πείτε Media player v.10 ο ποιος παίζει μόνο σε ΧΡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Ιανουάριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Easy CD-DA Extractor Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Ripper18 [Σήμερα, στις 16:23] Easy CD-DA Extractor :T: :T: :T: :T: πολύ καλο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Ή, αν βρείς από κανένα φίλο σου με Plextor, τα plextools. Μ'αυτά έκανα τη δουλειά μου πριν βάλω τον WMP10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Τώρα είδα οτι ήσουν εσύ που ρώταγες! ’μα θέλεις να στα στείλω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0t Ιανουάριος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 cdex με modified lame encoder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Ιανουάριος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 exact audio copy (eac) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιανουάριος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Audiograbber με lame Encoder Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 7, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 musicmatch jukebox Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Ιανουάριος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Easy CD-DA Extractorχαλαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 7, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από d0t cdex με modified lame encoder. Συμφωνω απολυτα ...απλα κορυφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zavaras Ιανουάριος 8, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αν θες secure ripping, EAC. Αν όχι, οποιοδήποτε απ' τα υπόλοιπα. (Επιφυλάσσομαι για τα PlexTools που δουλεύουν μόνο σε Plextor και δεν ξέρω τις δυνατότητες τους). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 8, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Δεν δουλεύουν μόνο σε plextor. Εγώ τα δούλευα και είχα ένα Toshiba DVD-ROM και ένα TEAC CD-RW. Οι δυνατότητες που έχουν ήταν υπεραρκετές για εμένα τουλάχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιανουάριος 8, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από PGM [Χθες, στις 19:01] Audiograbber με lame Encoder Συμφωνώ απόλυτα PGM,κορυφή,να σου πω ρε συ,πια έκδοση του Audiograbber έχεις?????Εγώ έχω την 1,8 full Version(ελληνική έκδοση)Έχουν βγει και άλλες????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 8, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Εγω εχω το FreeRip εδω και παρα πολυ καιρο και ειμαι πολυ ικανοποιημενος... ...που ειναι εντελως free.... Ομως το Easy CD-DA Extractor ειναι κορυφαιο προγραμμα..... FreeRip Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Ιανουάριος 8, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Κλασσικά πράγματά.......Nero..νας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 8, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Το πρόβλημα με το nero είναι οτι (απο δυο διαφορετικές κόπιες που έχω δοκιμάσει τουλάχιστον) έχεις περιορισμό στο ripping σε MP3, νομίζω 30κομμάτια ή κάτι τέτοιο... Δεν ξέρω αν ισχύει σ όλες τις κόπιες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιανουάριος 8, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 11:05] Εγω εχω το FreeRip εδω και παρα πολυ καιρο και ειμαι πολυ ικανοποιημενος... ...που ειναι εντελως free.... Ομως το Easy CD-DA Extractor ειναι κορυφαιο προγραμμα..... FreeRip George κορυφή το FreeRip Τώρα το κατέβασα :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιανουάριος 8, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Exact Audio Copy με lame encoder. To βρισκω ανωτερο απο το CD-DA, το οποιο χρησιμοποιουσα μεχρι που ανακαλυψα το EAC :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιανουάριος 8, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 10:33] Συμφωνώ απόλυτα PGM,κορυφή,να σου πω ρε συ,πια έκδοση του Audiograbber έχεις?????Εγώ έχω την 1,8 full Version(ελληνική έκδοση)Έχουν βγει και άλλες????? Την 1,83 εχω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.