Jump to content

Να το κάνω;

nickkefi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Να κάνω ένα κουτί απο λαμαρίνα, να του κανω 2 τρύπες, να τους βάλω σολινες να πέρνει η μία (σολίνα) νερό απο ένα κουβά, να το ρύχνει η άλλη στο κουβά, να βάλω το κουτί αυτό στα τσιπάκια της μνήμης της κάρτας γραφικών (GeForceFX 5700LE) που δέν έχουν δκιές τους ψύκτρες, να τα φτάσω απο 400 σε 800 (Mhz);

Ε;

Υ.Γ. Το κουτί με τη θερμαγόγημη που θα πατάει στα τσιπάκια πώς θα στέκετε αφού τα έχουν βάλει απο κάτω; Να γυρίσω ανάποδα τη κεντρική;

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Καλωσηρθες καταρχην! Μπα δεν νομιζω! Ειναι πολυ ριψοκινδυνο και επισης ανωφελο! Καταρχην πως θα κινεις το νερο?! Θα εχει αντλια το συστημα!?!? Μια σταγονα και παπαλα!!! Κανε μια πιο αναλυτικη αναφορα για να καταλαβω πλζ...

Να κάνω ένα κουτί απο λαμαρίνα, να του κανω 2 τρύπες, να τους βάλω σολινες να πέρνει η μία (σολίνα) νερό απο ένα κουβά, να το ρύχνει η άλλη στο κουβά, να βάλω το κουτί αυτό στα τσιπάκια της μνήμης της κάρτας γραφικών (GeForceFX 5700LE) που δέν έχουν δκιές τους ψύκτρες, να τα φτάσω απο 400 σε 800 (Mhz);

Ε;

Υ.Γ. Το κουτί με τη θερμαγόγημη που θα πατάει στα τσιπάκια πώς θα στέκετε αφού τα έχουν βάλει απο κάτω; Να γυρίσω ανάποδα τη κεντρική;

Θα βάλω και αντλία. (Τελικά θα το κάνω, και όταν το τελειώσω σε κανα 2 βδομάδες θα σας δείξω φωτό.) Σχετικά με τη φωτογραφία, μπωρώ να στείλω κάπου στο ίντερνετ mms και να τή πάρω απο εκεί, που δέν έχω καλόδιο μετεφοράς σε pc; (σε e-mail γινεται;)

Παντως παροτι δεν ειμαι και ο μαστερ της υδροψυξης εγω δεν θα το εκανα ΜΕ ΤΠΤ. Τωρα αν θελεις οπωσδήπωτε να το κανεις... τουλαχιστον περιμενε να ακουσεις και την γνωμη κανενος αλλου. Παντως να προσεχεις ΠΑΡΑ πολυ με τη διαρροη. Στην κυριολεξια αν πεσει ενα σταγονιδιο σε καποιο υποσυστημα η (ακομα χειροτερα) στη μητρικη... παει!!!

Περιμενε για αλλες γνώμες και μη βιαζεσαι.

Αφου το αποφασισες, περιμενουμε αποτελεσματα και φωτογραφιες. ;)

να τα φτάσω απο 400 σε 800 (Mhz);

Πιστεύεις ότι η συγκεκριμένη θα φτάσει τόσο? Όχι ότι ασχολούμε με water cooling αλλά καλύτερα να στείλεις μία φώτο πριν την εφαρμογή...

Δέν καταστρέφετε και τόσο έυκολα με το νερό. σε μία προηγούμενη, της έσταζα νερό στην απο πίσω μεριά (την απο πάνω αυτή που δέν έχει τσιπάκια) αλλα δέν κατάφερα τήποτα. Πάντος όλες οι κάρτες έχουν αδιαύροχο βερνίκι και φραχυκυκλώνουν μόνο στα δοντάκια μου συνδέωντε με τη μητρική. Πρως το παρόν ψάχνω για τα υλικά. θα πάρω λαμαρίνα απο χαλκό, θα τη κάνω κουτάκια, θα τα κολήσω με το κολιτικό που κολούν τα καλόδια (για όσους ξέρουν). Αφου είδα οτι ενδιαφέρεστε, θα στέλνω φοτό σε κάθε πορεία της κατασκευής.

Υ.Γ. Η προηγούμενη κάρτα κάηκε όχι απο βραχυκύκλομα αλα απο υπερθέρμανση.

σε μία προηγούμενη, της έσταζα νερό στην απο πίσω μεριά (την απο πάνω αυτή που δέν έχει τσιπάκια) αλλα δέν κατάφερα τίποτα

Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι για φωτογραφίες αλλά εγώ θέλω βιντεάκι με το project "ολοκαύτωμα της ερήμου".....πολύ ριψοκίνδυνος είσαι φίλε και θα πάρεις τίποτε στο χέρι. Υπάρχουν οδηγοί περί σωστής υδρόψυξης και πολλά posts στο net περί steppings/s.n. μνημών να δείς άμα αξίζει να μπείς στο κόπο....100% oc πάντως σε vga μνήμες δεν έχω δεί μέχρι σήμερα......πάντως μην παίρνεις όρκο οτι η προηγούμενη κάηκε απο θερμότητα:051:

....100% oc πάντως σε vga μνήμες δεν έχω δεί μέχρι σήμερα......πάντως μην παίρνεις όρκο οτι η προηγούμενη κάηκε απο θερμότητα:051:
Σωστος! Και δεν ξερω αν θα αντεξει πολυ καιρο η vga με 100% o/c... η μαλλον ποσους μηνες... ειδικα αν ειναι καινουργια αστηνα να "ψηθει" πρωτα σε νορμαλ καταστασεις πριν ζητησεις τα μεγιστα(βλεπε 100% λολολ).

:119: :119: Οχι τιποτα αλλο αλλα για να μην :dogrun: :dogrun: :022:

Τε παιδια, το φόρουμ αυτό για overcloking είναι, αμα φοβάστε τόσο, μπορείται ούτε κάν να διαβάξετε τα μυνήματα που αφήνω. Κατα τα άλλα το project προχορά, με λίγο αργά βηματα, αλλα προχορά. Τη κάρτα την έχω 1 χρόνο, ο επεξεργαστής της δουλεύει απο 250 σε 400 δίχος πρόβλημα. Τη μνήμη όμως την ανεβάζω 20 MHz και βγάζει προβλήματα, γι αυτό και το όλο project.

δε προκειται να σε βοηθισει σε τπτ το νερο στις μνημες...ιδικα το 400-800 που ειπες...ξεχνα το....:)

Αφού λες ότι το project προχωράει βγάλε καμια φωτό μπας και καταλάβουμε τι παίζει...

Πάντως και εγώ θα συμφωνήσω με όλους τους άλλους: Είναι πολύ ριψοκίνδυνο...

Τε παιδια, το φόρουμ αυτό για overcloking είναι, αμα φοβάστε τόσο, μπορείται ούτε κάν να διαβάξετε τα μυνήματα που αφήνω. Κατα τα άλλα το project προχορά, με λίγο αργά βηματα, αλλα προχορά. Τη κάρτα την έχω 1 χρόνο, ο επεξεργαστής της δουλεύει απο 250 σε 400 δίχος πρόβλημα. Τη μνήμη όμως την ανεβάζω 20 MHz και βγάζει προβλήματα, γι αυτό και το όλο project.

Ναι το forum για overclocking ειναι αλλα υπαρχουν και καποια ορια, ετσι? Ακου αυτους που σου στελνουν posts, κατι παραπανω ξερουν, ειδικα οι πλειοψηφια αυτων που σου εγραψαν ξερουν ΠΟΛΛΑ πανω στο o/c και ξερουν που υπαρχουν ορια... Και δευτερον ποιος σου ειπε οτι φοβομαστε? Ο καθενας δινει τις συμβουλες του και προσπαθει, ειτε να επαινεσει καποιον για κατι ειτε να προσπαθησει να τον αποτρεψει απο κατι κατα την γνωμη του ανουσιο. Φιλικα παντα :039: :039: :023: :023:

nickefi δυστυχώς για σένα θα συμφωνήσω και εγώ με τον Elu...

και θα επιμείνω να βγάλεις καμια φωτό να πάρουμε χαμπάρι τι γίνετε...

Tη Κυριακή η φωτογραφία με το όλο σύστημα, και άν έχω και την αντλία θα σας πώ και τα αποτελέσματα. Πάντος μήν το γκαντεμιάζετε και τόσο! Γιατί να μήν δουλέψει; άν η αντλία τραβάει νερό απο δοχείο με παγάκια, και η ψύκτρες (χάλκινες) έχουν θερμοκρασία 0-4 βαθμούς, πού θα πάει, θα πέσει και η θερμοκρασεία στα τσιπάκια!

Aπο τα λιγα που ξερω για υδροψυξη αν η θερμοκρασια ειναι κατω απο αυτη του δωματιου δεν θα υπαρχει υγροποιηση σε αυτα που αποκαλεις χαλκινα κουτακια στις μνημες?

Όντως θα υπάρχει οποτε κανε μια μόνωση nickkefi...

Έστω και στον ένα βαθμό κάτω από την θερμοκρασία

δωματίου να είναι υπάρχει περίπτωση υγροποίησης....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.