Jump to content

Τι καλώδια χρειάζομαι για μεταφορά βίντεο στο PC με την Winfast DV2000?

Τsikoman

Recommended Posts

Τι καλώδια χρειάζομαι για μεταφορά βίντεο απο κασσέτα VHS και αναλογικής βιντεοκάμερας στο PC? Έχω (χάρη στα Post και Threads σας!!) την Winfast DV2000. Με ποια ονοματολογία να τα ζητήσω? :064:

Στο κουτί της κάρτας νομίζω υπάρχουν ήδη S-video cable και Video in ( Composite ) cable. To δεύτερο είναι ένα απλό καλώδιο με δύο αρσενικά RCA στα άκρα του.

Αν το video σου και πιθανότατα η videocamera διαθέτουν svideo out και video out εξόδους τότε δεν χρειάζεται να αγοράσεις κανένα καλώδιο.

Αλλιώς ζητάς καλώδιο S-Video σε SVideo ή ( και ) καλώδιο Video ( RCA σε RCA ).

Αν τώρα το video διαθέτει απλά τις κλασικές Scart υποδοχές τότε θα χρειαστείς και έναν adaptor από Scart σε Audio + Video + S-Video κατά προτίμηση ο οποίος να διαθέτει και διακόπτη για είσοδο - έξοδο σήματος.

Δεν λέω καλό θα ήταν, αλλά για αυτό υπάρχουν και τα manuals του Video της κάμερας αλλά πολύ περισσότερο της Leadtek. Χωρίς παρεξήγηση νομίζω ότι τα manuals είναι πέρα για πέρα αρκετά για να βρεις την λύση.

Πόσο δύσκολο είναι να βρεις την S-Video στην κάρτα Tv και στην Videocamera να κάνεις την σύνδεση και στην συνέχεια να επιλέξεις είσοδο εικόνας το S-Video στην εφαρμογή σου π.χ. το WinFastPVR?

Για την ώρα σου παραθέτω την παρακάτω εικόνα από το site της Leadtek ( τίποτα νέο θα μου πεις... )

winfast_dv2000_3.jpg

Αν παρόλα αυτά δυσκολευτείς εδώ είμαστε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.