Τsikoman Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2005 Τι καλώδια χρειάζομαι για μεταφορά βίντεο απο κασσέτα VHS και αναλογικής βιντεοκάμερας στο PC? Έχω (χάρη στα Post και Threads σας!!) την Winfast DV2000. Με ποια ονοματολογία να τα ζητήσω? :064: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Φεβρουάριος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αν το βιντεο σου έχει scart μπορείς να ζητήσεις από scart σε svideo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Στο κουτί της κάρτας νομίζω υπάρχουν ήδη S-video cable και Video in ( Composite ) cable. To δεύτερο είναι ένα απλό καλώδιο με δύο αρσενικά RCA στα άκρα του.Αν το video σου και πιθανότατα η videocamera διαθέτουν svideo out και video out εξόδους τότε δεν χρειάζεται να αγοράσεις κανένα καλώδιο.Αλλιώς ζητάς καλώδιο S-Video σε SVideo ή ( και ) καλώδιο Video ( RCA σε RCA ).Αν τώρα το video διαθέτει απλά τις κλασικές Scart υποδοχές τότε θα χρειαστείς και έναν adaptor από Scart σε Audio + Video + S-Video κατά προτίμηση ο οποίος να διαθέτει και διακόπτη για είσοδο - έξοδο σήματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Φεβρουάριος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Ένα τέτοιο χρειάζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τsikoman Φεβρουάριος 8, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 και πως ακριβώς γίνονται οι συνδέσεις john σε κάθε "αν" σου?θα ήταν καλό να υπήρχε ένας οδηγός για αρχάριους έε? :075: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Δεν λέω καλό θα ήταν, αλλά για αυτό υπάρχουν και τα manuals του Video της κάμερας αλλά πολύ περισσότερο της Leadtek. Χωρίς παρεξήγηση νομίζω ότι τα manuals είναι πέρα για πέρα αρκετά για να βρεις την λύση. Πόσο δύσκολο είναι να βρεις την S-Video στην κάρτα Tv και στην Videocamera να κάνεις την σύνδεση και στην συνέχεια να επιλέξεις είσοδο εικόνας το S-Video στην εφαρμογή σου π.χ. το WinFastPVR? Για την ώρα σου παραθέτω την παρακάτω εικόνα από το site της Leadtek ( τίποτα νέο θα μου πεις... ) Αν παρόλα αυτά δυσκολευτείς εδώ είμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.