yanni Ιούνιος 28, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν σε σώζει το φίλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drifteras Αύγουστος 31, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Ελεος - Τεταρτη φορα που αναγκαζομαι να αλλαξω τη Samsung 997 DF.Οπως οι τελευταιες μετα απο 2 μηνες χωρις κανενα προβλημα αρχισε τα παρασιτα..προκειται για παρασιτα αναλογα του να χτυπαει κινητο διπλα στην οθονη.Το τμημα service της Samsung με ενημερωσε οτι πλεον το συγκεκριμενο μοντελο παρουσιαζει ελλειψη και ετσι εστειλαν την 997 MB.Ο τεχνικος με τον οποιο ειχα μιλησει και για τις προηγουμενες οθονες με ενημερωσε οτι δοκιμασε το εν λογω κομματι για 2 μερες ( ! ! ) οποτε αν παθει και αυτο κατι να αναζητησω το προβλημα καπου αλλου...Ρωταω νωρις γιατι εξαντλειται τοσο η υπομονη οσο και ο χρονος που εχω για να αντικαταστω αυτο το μπαουλο καθε φορα...Τι μπορει να προκαλει παρασιτα σε μια οθονη μετα απο 2-3 μηνες χρησης....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Αύγουστος 31, 2005 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Ελεος - Τεταρτη φορα που αναγκαζομαι να αλλαξω τη Samsung 997 DF.Οπως οι τελευταιες μετα απο 2 μηνες χωρις κανενα προβλημα αρχισε τα παρασιτα.. προκειται για παρασιτα αναλογα του να χτυπαει κινητο διπλα στην οθονη. Το τμημα service της Samsung με ενημερωσε οτι πλεον το συγκεκριμενο μοντελο παρουσιαζει ελλειψη και ετσι εστειλαν την 997 MB. Ο τεχνικος με τον οποιο ειχα μιλησει και για τις προηγουμενες οθονες με ενημερωσε οτι δοκιμασε το εν λογω κομματι για 2 μερες ( ! ! ) οποτε αν παθει και αυτο κατι να αναζητησω το προβλημα καπου αλλου... Ρωταω νωρις γιατι εξαντλειται τοσο η υπομονη οσο και ο χρονος που εχω για να αντικαταστω αυτο το μπαουλο καθε φορα...Τι μπορει να προκαλει παρασιτα σε μια οθονη μετα απο 2-3 μηνες χρησης....? Το πρόβλημα είναι λίγο σπάνιο.. μπορεί να είναι το μοντέλο ελαττωματικό από την μάνα του.. πάρε καμία άλλη μάρκα .. βλ. Philips. H 107P βράχος είναι.. αν συνεχίσει η ίδια ιστορία πάλι(Που δεν νομίζω) τότε αντικατέστησε το UPS γιατί δεν κάνει καλή δουλειά. Κάνε κανένα τεστ που και που. Ο μάστορης μου είπε ότι τα είχε παίξει λόγο γήρατος ο μετασχηματιστής υψηλής αλλά κατάφερε με κάποιο τρόπο να τη φτιάξει χωρίς να τον αλλάξει (που να βρει άλλωστε) και την οθόνη αυτή την έχω στο χωριό και εξακολουθεί να δουλεύει. Αναμνήσεις... 80-100Ε κοστίζει ένα καινούργιο. Πάλι καλά που δεν σου κάηκε καμία λυχνία Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Αύγουστος 31, 2005 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Τα κινητά δημιουργούν παράσιτα σε μία οθόνη και όχι μόνο… Ηχοσυστήματα ασύρματα ποντίκια κλπ. Εάν έχεις παράσιτα στην οθόνη εκτός από κινητό τότε κάτι τρέχει με την οθόνη σου. Η έκρηξη στην οθόνη κατά πάσα πιθανότητα ήταν ένας πυκνωτής που έσκασε. Όσο για το ups πιστεύω ότι είναι απίθανο γιατί όλες οι οθόνες έχουν εσωτερικά φίλτρα για παράσιτα κλπ. Παράσιτα που προέρχονται από το δίκτυο τροφοδοσίας. Όχι ασύρματες παρεμβολές όπως είναι το κινητό… :069: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 31, 2005 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Ο τεχνικος με τον οποιο ειχα μιλησει και για τις προηγουμενες οθονες με ενημερωσε οτι δοκιμασε το εν λογω κομματι για 2 μερες ( ! ! ) οποτε αν παθει και αυτο κατι να αναζητησω το προβλημα καπου αλλου...Όταν εμένα ο τεχνικός της Alman μετά από 3 αλλαγές με είχε διαβεβαιώσει ότι θα την ελέγξει, ένιωθα ότι το πρόβλημά μου θα λυθεί.Η οθόνη που ήρθε ήταν απλά η ποιο προβληματική από όλες μιας και δεν δούλευε το OSD. 2 μέρες και δεν είδε ότι το OSD δεν δούλευε?Μην τους πιστεύεις, μάλλον κλασική ταχκική απέναντι σε πελάτες που τα έχουν πάρει στο κρανίο.Υ.Γ. Όταν τελικά πήγα αυτοπροσώπος την οθόνη πίσω έμαθα ότι ο τεχνικός ήταν σε άδεια. Μάλλον με τηλεπάθεια την έλεγχε αυτό το διήμερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Αύγουστος 31, 2005 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Υ.Γ. Όταν τελικά πήγα αυτοπροσώπος την οθόνη πίσω έμαθα ότι ο τεχνικός ήταν σε άδεια. Μάλλον με τηλεπάθεια την έλεγχε αυτό το διήμερο.LOOOOOOOOL :106: :082: :082: :082: :036: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drifteras Αύγουστος 31, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Ειτε την ελεγξε ειτε οχι εγω παλι θα τη στειλω ταξιδι αν κανει το ιδιο...το προβλημα ειναι μηπως φταιω εγω σε κατι... Καλωδια απο κοντα δεν περνανε τα ηχεια ειναι μακρια της και φυσικα οταν λεω οτι κανει παρασιτα ιδια με αυτα που προκαλει το κινητο ΔΕΝ υπαρχει κινητο κοντα το πολυ καλο ειναι οτι εχω ακομα 2 χρονια και κατι εγγυησης οποτε εχω να αλλαξω ακομα περιπου 13 οθονες... @pokemon Και οι samsung που ειχα πριν παρω αυτο το μπαουλο βραχος ηταν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Σεπτέμβριος 1, 2005 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 το πολυ καλο ειναι οτι εχω ακομα 2 χρονια και κατι εγγυησης οποτε εχω να αλλαξω ακομα περιπου 13 οθονες... :043: :043: :043: Ανάλογα πόσο σου κάνουν να στην αλλάξουν! :067: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.