Drifteras Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2005 Συνεβη κατι ομολογουμενως πολυ χαζο με την οθονη μου...ειναι η crt Samsung 997DF και σημερα το πρωι που ξεκινησε ακουστηκε απο μεσα μια εκρηξη και φωτιστηκε ολοκληρη στιγμιαια...απο κει και περα δε μπορουσα να την κλεισω απ το διακοπτη και την εβγαλα απ τη μπριζα...με το που την ξαναβαλα ξεκινησε κανονικα αλλα κανει κατι αυξομοιωσεις στη φωτεινοτητα που και που...Το καλο ειναι πως εχει ηδη ξεκινησει η διαδικασια επιστροφης μιας και ειναι μολις 2 μηνων αλλα θελω να ξερω αυτες τις μερες επειδη χρειαζομαι τον υπολογιστη να τη χρησιμοποιω η παιζει να μου σκασει στη μουρη??
sokratis Φεβρουάριος 8, 2005 #2 Φεβρουάριος 8, 2005 Να σου σκάσει στη μούρη δε νομίζω εάν και θα πρέπει να αποφανθεί της κατάστασης κάποιος ηλεκτρονικός. Άλλα και να σκάσει έχεις τη δυνατότητα να γίνεις πλούσιος προσλαμβάνοντας μερικούς καλούς δικηγόρους και μηνύοντας τη Samsung Αυτό αν ζήσεις βέβαια Πλάκα κάνω... Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.
Drifteras Φεβρουάριος 8, 2005 Author #3 Φεβρουάριος 8, 2005 Αμα ειναι κανω και απο τωρα μυνηση για ψυχικη οδυνη απ την τρομαρα που πηρα...φαντασου να περιμενεις να σου φορτωσουν τα windows με χαρακτηριστικη βαρεμαρα λιωμενος στο γραφειο και να σου την κατσει ετσι η οθονη...
varelasj Φεβρουάριος 8, 2005 #4 Φεβρουάριος 8, 2005 Mηπως εννοεις τον ηχο που κανουν καποιες οθονες οταν σταθεροποιουνται μετα απο λιγο μολις τις ανοιξει???
Drifteras Φεβρουάριος 8, 2005 Author #5 Φεβρουάριος 8, 2005 Οχι μιλαω για ηχο αναλογο του να σκας μπαλονι...
Γιάννης_84 Φεβρουάριος 8, 2005 #7 Φεβρουάριος 8, 2005 Χαλαρά στα δικαστήρια πήγαινέ τους! Ψυχική οδύνη κτλ! Ξέρω παιδί που ήταν μονίμως με σπασμένο το ένα χέρι γιατί πήγαινε και παραμόνευε σε σημεία που ήξερε ότι όλοι παραβιάζουν το στοπ και όταν έβλεπε ότι δεν έτρεχαν τόσο ώστε να σκοτωθεί, τους πεταγότανε με το μηχανάκι και μετά κονόμαγε από τις αποζημειώσεις! Εννοείται ότι κάνω πλάκα αλλά το περιστατικό με το παιδί είναι αληθινό
Drifteras Φεβρουάριος 8, 2005 Author #8 Φεβρουάριος 8, 2005 Δεν εχει να κανει με τιποτα τετοιο..ομολογουμενως προτη φορα βλεπω αυτο το πραγμα σε οθονη αλλα υποθετω οτι υπαρχει πιθανοτητα να συμβει στον καθενα...Αρκει να την αλλαξουν γρηγορα να μην καθομαι μπροστα της με την εννοια μην αρχισει τα ιδια..
Γιάννης_84 Φεβρουάριος 8, 2005 #9 Φεβρουάριος 8, 2005 Εγώ πάντως το έχω ξαναδεί αυτό σε οθόνη και συγκεκριμένα μου το είχε κάνει μια παλιά 14άρα Huindai μετά από πολλάαααα χρόνια που με υπηρετούσε (και άλλα τόσα αυτόν που την είχε πριν από μένα και μου την πούλησε) και έκανε δυνατές εκρήξεις μαζί με λάμψεις αλλά δούλευε περιστασιακά. Ο μάστορης μου είπε ότι τα είχε παίξει λόγο γήρατος ο μετασχηματιστής υψηλής αλλά κατάφερε με κάποιο τρόπο να τη φτιάξει χωρίς να τον αλλάξει (που να βρει άλλωστε) και την οθόνη αυτή την έχω στο χωριό και εξακολουθεί να δουλεύει. Αναμνήσεις...
Drifteras Φεβρουάριος 8, 2005 Author #10 Φεβρουάριος 8, 2005 Αυτη ειναι πολυ νεα για να μου κανει τετοιες μ@λ@κι3ς ουτε 2 μηνες δεν την εχω χαρει...ελπιζω να μην το χει και επομενη...
Γιάννης_84 Φεβρουάριος 8, 2005 #11 Φεβρουάριος 8, 2005 Μάλλον θα έτυχε να είναι ελλατωματικός ο μετασχηματιστής υψηλής ή κάτι άλλο μέσα στην οθόνη. Πρέπει να έπεσες στην περίπτωση
y3k Φεβρουάριος 10, 2005 #12 Φεβρουάριος 10, 2005 εγώ είμαι σε καλύτερη κατάσταση, μια philips κάνει αυξομιώσεις χωρίς εκρήξεις!!!
Drifteras Ιούνιος 28, 2005 Author #13 Ιούνιος 28, 2005 Κι ομως κατι δεν παει καλα με τη Samsung..τηλεφωνησα στο τμημα service οταν παρουσιαστικε αυτο το περιστατικο και μου την αλλαξαν μεσα σε μια μερα...Η οθονη που εφεραν φυσικα ολοκαινουρια επαιζε κανονικα για 2 μηνες και αυτη με τη σειρα της αρχισε να κανει "θορυβο" παρομοιο με αυτον που κανουν οι μετασχηματιστες..δεν ειχε καποιο προβλημα απεικονισης αλλα ηταν ενοχλητικο οποτε τους ξαναπηρα και την πηραν πισω και κεινη...Η τριτη οθονη που εχω τωρα μετα απο μολις ενα μηνα χρησης κανει νερα...οπως τα παρασιτα που δημιουργουνται οταν χτυπαει καποιο κινητο διπλα...την εχω απομακρυνει απο τα ηχεια,απο το case του υπολογιστη και απο οποιαδηποτε αλλη πηγη ακτινοβολιας και αρχιζει και τρεμοπαιζει σε τυχαιες στιγμες..το degauss φαινεται να την επαναφερει μονο για λιγα δευτερολεπτα...τι φταιει πια? κουραστηκα να αλλαζω οθονη!!
yanni Ιούνιος 28, 2005 #15 Ιούνιος 28, 2005 Μήπως δεν έχεις καλή παροχή ρεύματος? Έχεις UPS? Κάνει κόλπα εκεί που είσαι η ΔΕΗ? Έχεις βάλει το... μισό σπίτι πάνω σε μια μπρίζα?Μήπως χάλια μαγνητική θωράκιση. Μήπως περνάνε τίποτα καλώδια της ΔΕΗ κοντά στο δωμάτιο που την έχεις και την επιρρεάζουν? Όταν είχε βγει αυτή η σειρά οθόνων έβλεπα στα χαρακτηριστικά του e-shop να είναι κάτι κιλά λιγότερο από την προηγούμενη σειρά της εταιρίας. Για αυτό και είχα προτείνει τότε "παλιό" μοντέλο σε μια γνωστή μου.
Drifteras Ιούνιος 28, 2005 Author #16 Ιούνιος 28, 2005 Ειναι σε ups η οθονη οπως και το case αλλα και τα ηχεια..αν περνουσαν καλωδια θα την επηρεαζαν μονο σε τυχαιες στιγμες?Παρατηρω οτι συμβαινει κυριως το πρωι οταν την ανοιγω και μετα ηρεμει για ωρες μεχρι να την ξαναπιασει καποια ασχετη στιγμη..
yanni Ιούνιος 28, 2005 #17 Ιούνιος 28, 2005 Στα 60Hz η δικιά μου LG παρουσιάζει τρέμουλο ( είναι ποιο εμφανές εκεί στα 100Hz είναι σαν να χάνει περιοδικά το focus στα 85Ηz απλά είναι κουραστική πολύ ). Δεν λέω το κλασικό των 60Hz. Οι κάθετες... οριογραμμές του ορατου πλαισίου κάνουν λες και κυματίζουν. Για αυτό και μετέφερα όλον τον εξοπλισμό από την άλλη μεριά του δωματίου κάτι που σχεδόν εξαφάνισε το φαινόμενο αυτό το οποίο παρουσιαζόταν σε φαινομενικά τυχαίες στιγμές.Όταν την είχα δοκιμάσει στον κάτω όροφο του σπιτιού μου η εικόνα ήταν βράχος.
Drifteras Ιούνιος 28, 2005 Author #18 Ιούνιος 28, 2005 Καταλαβα...καιρος για μετακομιση...θα φερω και τον παπα της ενοριας να την ξορκισει
Cyber_Cookie Ιούνιος 28, 2005 #19 Ιούνιος 28, 2005 λετε να μου το κάνει και η δικιά μου αυτό να μου σκάσει δηλαδή μες στη μούρη?...ox, ox , OOOOXIII μη βάζετε τέτοιες ιδέες στη σονυ μου... καλύτερα να πάω σε άλλη σελιδα γρ η γο ρα- γρηγορα..!!! :005:
schumifer Ιούνιος 28, 2005 #20 Ιούνιος 28, 2005 Τα φίλτρα τελικά στην οθόνη δε σώζουν μόνο τα μάτια μας αλλά και τη ζωή μας....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.