Jump to content

Συμβουλες για σκληρο

gnu1442169073

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον παιδια γεια σας

μου ειπε ενας φιλος μου να του βαλω εναν σκληρο 120αρι στο pc του

το pc ειναι καπως παλιο celeron με 64mb ram και εχει win98 λειτουργικο

εχει παρει εναν wd 120 gb,μολις τον συνδεσω τι κανω μετα? σε win xp ξερω γιατι εχω περασει στον δικο μου αλλα σε win 98 δεν ξερω.

Για δεύτερο τον θέλει; Δεν θα έχει λειτουργικό επάνω; Αν είναι έτσι, απλά μπαίνεις στα Windows και του κάνεις φορματ από τον windows eplorer και τελείωσες. ;)

Eισαι σιγουρος οτι θα τον βλεπει 120αρη δισκο τοσο παλιο μηχανημα?

Αν ναι τοτε ακολουθησε αυτο που σου ειπε ο sa1901.

Eισαι σιγουρος οτι θα τον βλεπει 120αρη δισκο τοσο παλιο μηχανημα?

Αν ναι τοτε ακολουθησε αυτο που σου ειπε ο sa1901.

Aν δεν τον βλεπει τι γινετε σε αυτη την περιπτωση? παμε για μικροτερο?

Αν δεν τον βλέπει κάνεις αναβάθμιση στο Bios της μητρικής και αν πάλι δεν τον βλέπει, μπορείς είτε να αγοράσεις έναν pci ide controller είτε να βάλεις μικρότερο δίσκο. Ποια μητρική είναι ακριβώς;

Αν δεν τον βλέπει κάνεις αναβάθμιση στο Bios της μητρικής και αν πάλι δεν τον βλέπει, μπορείς είτε να αγοράσεις έναν pci ide controller είτε να βάλεις μικρότερο δίσκο. Ποια μητρική είναι ακριβώς;

Καποια dfi ειναι πολυ παλιο μοντελο.

Κατα τεραστια πιθανοτητα δεν θα τον δει ουτε με bios update (μεχρι 40-60 GB)

η παιρνεται μικροτερο η IDE controller(Promise κτλ)...

Αν δε μπορείς να βρεις το μοντέλο τότε πας στα τυφλά. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να βρεις το μοντέλο. Καταρχήν είναι πολύ πιθανόν το μοντέλο να αναγράφεται πάνω στην πλακέτα, οπότε κοίταξέ το. Αν δε το λέει πουθενά πάνω στην πλακέτα τότε δοκίμασε τα διάφορα διαγνωστικά προγραμματάκια όπως cpuz κτλ και αν πάλι δε το βρεις υπάρχει και κάποιος κωδικός που φαίνεται στην πρώτη οθόνη της εκκίνησης (εκεί που μετράει τη μνήμη, εμφανίζει τους σκληρούς κτλ) με τη βοήθεια του οποίου μπορείς να βρεις το μοντέλο με λίγο (έως πολύ) ψάξιμο στο διαδίκτυο. Κάποτε που είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, αυτό έκανα και το βρήκα.

Ευχαριστω θα το ψαξω και θα δουμε τι θα γινει

το πολυ πολυ να κανει και μια αναβαθμιση σε μητρικη και επεξεργαστη

:003: :003:

ta Win 98 δεν μπορουν να δουν πανω απο 60 GB ,μην παιδευεσαι αδικα...τωρα με IDE controller μονο και αν οχι τοτε μικροτερο η η καλυτερη λυση αναβαθμιση σε XP...

Αναβάθμιση σε xp; Δεν το λυπάσαι το παιδί; Σίγουρα δεν βλέπουν τα 98 πάνω από 60; Καλύτερα να βάλει 2000 αλλά και με τα 2000 η 64άρα μνήμη δε θα φτάνει ούτε για ζήτω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.