aris-the-wild-tweaker Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2005 Απο τοτε που πηρα τον υπολογιστη μου οταν ξεκιναει το Bios και αφου σκαναρει για IDE DRIves περνω το ακολουθο μυνημα:No drive attached to controller.Bios is not installed.Εχω asus A8v deluxe και 3,500+ 64αρη.Μηπως με κατεβαζει σε επιδοσεις?Τι ρυθμισεις μπορω να κανω στο Bios για καλυτερη λειτουργεια?Ξεραι κανενας κανα προγραμμα για να επιταχινεται το Boot των windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Φεβρουάριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αυτό το μήνυμα είναι από τον ενσωματομένο RAID Controller.Δεν είναι κάτι να ανησυχείς.... Απλά σου λέει ότι δεν έχεις δίσκους εκεί πάνω που να τους κάνει assign o raid controller κάποιο drive letter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Aκριβως αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duff Φεβρουάριος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 απλά κανε disable το raid Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Φεβρουάριος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 ...Ξεραι κανενας κανα προγραμμα για να επιταχινεται το Boot των windows?Απλά απενεργοποίησε τις λειτουργίες της motherboard που δεν χρησιμοποιείς, όπως τον RAID Controller που σου είπαν και τα παιδιά. Θα δεις μεγάλη διαφορά κατά την εκκίνηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzumaki Φεβρουάριος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αυτό ακριβώς μου το κάνει κι εμένα.Και έχουμε ίδιο σύστημα.Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να μην το βγάζει;;;Επίσης μου εμφανίζει και κάτι από την κάρτα δικτύου στην αρχή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duff Φεβρουάριος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Απλά απενεργοποίησε τις λειτουργίες της motherboard που δεν χρησιμοποιείς, όπως τον RAID Controller που σου είπαν και τα παιδιά. Θα δεις μεγάλη διαφορά κατά την εκκίνηση.uzumaki αυτό κανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 10, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Δε μπορεις να αμενεργοποιησεις το raid απο bios.Ψαξε για κανενα jumperακι που απεργοποιει τον ελεγκτη.(σε εμενα ετσι ηταν παντως..)Καλα δεν ειναι κ τοσο σοβαρο προβλημα παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.