simboy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2005 Magic Partition ?????? κάτι άλλο ? Ακούστε το πρόβλημά μου Μου χώρισε ένα παιδί ΧΩΡΙΣ να με ρωτήσει πόσο θέλω το σκληρό σε δύο μέρη 20 γίγα και 100 γίγα !!!!!!!!!!!! Δουλεύω μουσικά προγράμματα και έκανα τη βλακεία να ΠΡΩΤΟΒΑΛΩ τα VST instruments στο a partition με αποτέλεσμα να γεμίσουν τα 20 γίγα. Εκανα uninstall από το a partition και τα έβαλα στο b αλλά από το b partition δεν δουλεύουν σωστά γιατί τα dll αρχεία registry κτλπ έχουν περαστεί σαν να υπάρχουν στο a partition και αναγκάστηκα τα ξαναπέρασα στο a για να μπορώ να δουλέψω Θέλω όμως να δώσω και άλλα γίγα στο a partition Πως μπορώ να το κάνω χωρίς να σβυστεί ότι έχω στο b partition ? Αν αναγκαστικά πρέπει να σβυστεί το b partition Οκ πως μπορώ γενικά να το κάνω αυτό ? χωρίς όμως να σβυστεί ότι έχει περαστεί στο a partition Εχω μπερδευτεί ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Φεβρουάριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Magic Partition ?????? κάτι άλλο ? Ακούστε το πρόβλημά μου Μου χώρισε ένα παιδί ΧΩΡΙΣ να με ρωτήσει πόσο θέλω το σκληρό σε δύο μέρη 20 γίγα και 100 γίγα !!!!!!!!!!!! Δουλεύω μουσικά προγράμματα και έκανα τη βλακεία να ΠΡΩΤΟΒΑΛΩ τα VST instruments στο a partition με αποτέλεσμα να γεμίσουν τα 20 γίγα. Εκανα uninstall από το a partition και τα έβαλα στο b αλλά από το b partition δεν δουλεύουν σωστά γιατί τα dll αρχεία registry κτλπ έχουν περαστεί σαν να υπάρχουν στο a partition και αναγκάστηκα τα ξαναπέρασα στο a για να μπορώ να δουλέψω Θέλω όμως να δώσω και άλλα γίγα στο a partition Πως μπορώ να το κάνω χωρίς να σβυστεί ότι έχω στο b partition ? Αν αναγκαστικά πρέπει να σβυστεί το b partition Οκ πως μπορώ γενικά να το κάνω αυτό ? χωρίς όμως να σβυστεί ότι έχει περαστεί στο a partition Εχω μπερδευτεί ......... Μου φαίνεται ότι η λύση σου είναι να χρησιμοποιήσεις το PowerQuest® PartitionMagic®.Το εν λόγω πρόγραμμα έχει δυνατότητα αλλαγής της χωρητικότητας 2 partitions ή ακόμα και να τα συγχωνέψει.Καλό όμως είναι πριν κάνεις το οτιδήποτε, να πάρεις ένα backup ότι απαραίτητα αρχεία έχεις στο σύστημα, γιατί γίνονται και λάθη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Φεβρουάριος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Με το partition magic 8.0 εχω πολλες φορες αλλαξει μεγεθος σε partition που ειχαν data, χωρις κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τsikoman Φεβρουάριος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Με το partition magic 8.0 εχω πολλες φορες αλλαξει μεγεθος σε partition που ειχαν data, χωρις κανενα προβλημα.me too!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Φεβρουάριος 7, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Εγώ έχω ακούσει τα χειρότερα , ότι μετά δεν βλέπει το β partition και διάφορα άλλα.Είναι εύχρηστο ? δηλαδή μπορώ να δώσω πιο πολλά giga στον C από τον N ?Που μπορώ να βρω αυτό το πρόγραμμα ? κάνα λινκ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Φεβρουάριος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Αλλη μια ψηφος στο partition magic 8.0.Το εχω δοκιμασει και εγω με αριστα αποτελεσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Φεβρουάριος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 και εγώ το χω και είναι μια χαρά. Αλλά κάνε και κανά backup πριν γιατί ΛΑΘΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ (το λέω γιατί μου έχει συμβεί μια φορά....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Φεβρουάριος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 σωστα.ισως πιο σιγουρη λυση ειναι αν εχεις αλλο δισκο (εν αναγκη δανεισου), παρε ενα ghost image του C:και μετα φορμαρε τον 120αρη σε 1 partition και περνα του το image Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Φεβρουάριος 7, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Δε μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα. Το μόνο που έιχες να κάνεις ήταν Resize Partition και θα έφερνες χώρο στον πρώτο.Το έχω κάνει πολλές φορές με επιτυχία ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Φεβρουάριος 7, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Σώθηκες ..... ghost image ? με το daemon tools δηλαδή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Φεβρουάριος 7, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 partition magic 8.0 και καλου κακου και ενα backup δεν βλαπτει...Ουτε μιση ωρα δεν κανει .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Φεβρουάριος 7, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Ευχαριστώ παιδιά Θα το δοκιμάσω απόψε .................. ελπίζω αύριο να μην έχω μηνύματα του τύπου "δεν ανοίγει ο υπολογιστής" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.