Jump to content

Magic partition ?

simboy

Recommended Posts

Magic Partition ?????? κάτι άλλο ?

Ακούστε το πρόβλημά μου

Μου χώρισε ένα παιδί ΧΩΡΙΣ να με ρωτήσει πόσο θέλω το σκληρό σε δύο μέρη

20 γίγα και 100 γίγα !!!!!!!!!!!!

Δουλεύω μουσικά προγράμματα και έκανα τη βλακεία να ΠΡΩΤΟΒΑΛΩ τα VST instruments στο a partition με αποτέλεσμα να γεμίσουν τα 20 γίγα.

Εκανα uninstall από το a partition και τα έβαλα στο b αλλά από το b partition δεν δουλεύουν σωστά γιατί τα dll αρχεία registry κτλπ έχουν περαστεί σαν να υπάρχουν στο a partition και αναγκάστηκα τα ξαναπέρασα στο a για να μπορώ να δουλέψω

Θέλω όμως να δώσω και άλλα γίγα στο a partition

Πως μπορώ να το κάνω χωρίς να σβυστεί ότι έχω στο b partition ?

Αν αναγκαστικά πρέπει να σβυστεί το b partition Οκ πως μπορώ γενικά να το κάνω αυτό ? χωρίς όμως να σβυστεί ότι έχει περαστεί στο a partition

Εχω μπερδευτεί ......... :(

Magic Partition ?????? κάτι άλλο ?

Ακούστε το πρόβλημά μου

Μου χώρισε ένα παιδί ΧΩΡΙΣ να με ρωτήσει πόσο θέλω το σκληρό σε δύο μέρη

20 γίγα και 100 γίγα !!!!!!!!!!!!

Δουλεύω μουσικά προγράμματα και έκανα τη βλακεία να ΠΡΩΤΟΒΑΛΩ τα VST instruments στο a partition με αποτέλεσμα να γεμίσουν τα 20 γίγα.

Εκανα uninstall από το a partition και τα έβαλα στο b αλλά από το b partition δεν δουλεύουν σωστά γιατί τα dll αρχεία registry κτλπ έχουν περαστεί σαν να υπάρχουν στο a partition και αναγκάστηκα τα ξαναπέρασα στο a για να μπορώ να δουλέψω

Θέλω όμως να δώσω και άλλα γίγα στο a partition

Πως μπορώ να το κάνω χωρίς να σβυστεί ότι έχω στο b partition ?

Αν αναγκαστικά πρέπει να σβυστεί το b partition Οκ πως μπορώ γενικά να το κάνω αυτό ? χωρίς όμως να σβυστεί ότι έχει περαστεί στο a partition

Εχω μπερδευτεί ......... :(

Μου φαίνεται ότι η λύση σου είναι να χρησιμοποιήσεις το PowerQuest® PartitionMagic®.Το εν λόγω πρόγραμμα έχει δυνατότητα αλλαγής της χωρητικότητας 2 partitions ή ακόμα και να τα συγχωνέψει.Καλό όμως είναι πριν κάνεις το οτιδήποτε, να πάρεις ένα backup ότι απαραίτητα αρχεία έχεις στο σύστημα, γιατί γίνονται και λάθη.....

Εγώ έχω ακούσει τα χειρότερα , ότι μετά δεν βλέπει το β partition και διάφορα άλλα.

Είναι εύχρηστο ? δηλαδή μπορώ να δώσω πιο πολλά giga στον C από τον N ?

Που μπορώ να βρω αυτό το πρόγραμμα ? κάνα λινκ ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.