Τsikoman Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2005 Μπορεί κάποιος να μου πει για ποιο λόγο οι στροφέσ του cpu fan δεν μπορούν να ανέβουν πάνω απο 950rpm? δηλαδή τισ ανεβάζω απο τον δείκτη στισ πχ 3000 στροφέσ αλλά δεν ενεργοποιείται και παραμένει στισ χαμηλέσ στροφέσ. Η θερμοκρασία έτσι κυμαίνεται στουσ 48-50οC. Επίσησ το ΝΒ fan speed τι είναι? σε αυτό δεν έχω κάν ένδειξη για τη θερμοκρασία του. Δεν έχω πειράξει κάτι άλλο, όλα είναι στο default. Προφανώς αυτό υπήρχε απο την αγορά του pc τα χριστούγεννα όπου ήταν και προεγκατεστημένο το corecenter. Άνοιξα και το case να δω αν παίζει κάτι με το ανεμιστηράκι αλλά ήταν οκ.Να το απεγκαταστήσω και να το install πάλι? θα βοηθήσει? Άλλες προτάσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Φεβρουάριος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Επείδη έχω ακριβώς το ίδιο ΜΟΒΟ και μου δουλευει και το CnC και το speed fan αψογα σε κόβω για κακό install , έχεις περάσει τους nforce3 drivers σωστά ? αν ναι , και επιμένει δοκίμασε να ξανακατεβάσεις το prog απο το site της msi πάλι μήπως έκατσες σε ελλατωματικό cdromΕπίσης πρόσεχε μήπως μαζί με το core cell έχεις και άλλα programs temp,speeds [mbm5 , speed fan ] και μπερδευουν το σύστημα. Το nb speedfan είναι για να ελεγχεις και το fanaki του συστηματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zillakarpen Φεβρουάριος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Πέζει όμως να έχεις και καμιά παλιότερη εκδοση γιατί απότι έχω ακούσει πέζει και αυτό.Οπότε μια αναζήτηση με το Live update utility θα σου λύσει αρκετές απορίες σου ίσως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.