Jump to content

Yπάρχει περίπτωση αυτή η CPU να διορθωθεί;

sa1901

Recommended Posts

Tο πιο σημαντικό σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι με να ζεστάνεις το pin. ώστε να γίνει πιο ελαστικό, μετά είναι εύκολο να το επαναφέρεις, αρκεί να μην έχεις πάρκινσον.

Επίσης εάν δεν έχει <<κάτσει>> τελείως με ένα σωληνάκι από στυλό, αυτό που έχει το μελάνι, γίνεται εύκολα η δουλειά...

Τελικά έχει συμβεί σε όλους σχεδον :D μια ψηφος και στον συγχωρεμενο αθλονα 2.400+ 1 ποδαράκι το οποιο ειχε ερθει με μεταλικό στυλό [βαζοντας το στομιο μπροστα στο ποδαρακι και... :117:

LOL, εγω την 1η φορα που εβγαλα την ψυκτρα του Α64

(τραβωντας προς τα πανω οπως ειχα συνηθησει με τους ΧΡ),

πηρα και τη cpu απο το σοκετ (με το μοχλο κλειστο εννοειται)

αλλα επειδη εφυγε ισια προς τα πανω δε στραβωσε ουτε ενα απο τα 939 ποδαρακια !

κατα τ'αλλα στους ΧΡ, εχω ισιωσει ουκ ολιγα pins :003:

...

...

Έχω την εντύπωση ότι στο 99% των περιπτώσεων με στραβωμενα πινάκια, έτσι το παθαίνουμε...

Αμέ...ακόμα και κομένο να ναι φτιάχνεται

Μπορείς να είσαι λίγο πιό κατατοπιστικός??

Τσάκισα το ένα ποδαράκι σε έναν Α64 3500+ (μου γλύστρησε 5 πόντους πάνω από το socket όταν πήγα να τον βάλω).

Με απαλές κινήσεις (και ένα τσιμπηδάκι) προσπάθησα να το ισιώσω αλλά το κάταγμα ήταν πολύ χαμηλά με αποτέλεσμα στη 2-3 προσπάθεια να κοπεί.

Αυτό σώζεται ή πάπαλα η CPU?

Thanks soler! Δεν μου πήγε το μυαλό αν και είχα διαβάσει posts του hipro.

Να υποθέσω ότι μπορώ να αποτανθώ στον ενλόγω συνάδελφο για το πρόβλημα μου?

LOL, εγω την 1η φορα που εβγαλα την ψυκτρα του Α64

(τραβωντας προς τα πανω οπως ειχα συνηθησει με τους ΧΡ),

αλλα επειδη εφυγε ισια προς τα πανω δε στραβωσε ουτε ενα απο τα 939 ποδαρακια !

κατα τ'αλλα στους ΧΡ, εχω ισιωσει ουκ ολιγα pins :003:

Μία απο τα ίδια και με τον 754... αν δεν τον βάλεις να δουλέψει πρώτα λίγο για να ζεσταθεί η πάστα κατά 90% θα βγεί από το socket με την ψύκτρα μαζί...

Γιατί να συμβαίνει στους Athlon64 και όχι στους Ρ4; Και οι δύο heatspreader έχουν...

Ποιος ειπε οτι δεν συμβαινει στους P4 μια χαρα εχω βγαλει CPU+ψυκτρα με κλειστο το μοχλο αλλα και μενα βγκε τελειως καθετα και δεν στραβωσε τιποτα...........

Μία απο τα ίδια και με τον 754... αν δεν τον βάλεις να δουλέψει πρώτα λίγο για να ζεσταθεί η πάστα κατά 90% θα βγεί από το socket με την ψύκτρα μαζί...

Γιατί να συμβαίνει στους Athlon64 και όχι στους Ρ4; Και οι δύο heatspreader έχουν...

Ποιος είπε αυτό το πράμα; Ο Pentium που αναφέρω παραπάνω έτσι στράβωσε. :083:

Δηλαδή ρε παιδιά, τώρα που σκέφτομαι να αλλάξω ψύκτρα να υποθέσω ότι θα μου βγάλει την πίστη να ξεκολλήσω την μαμίσια ψύκτρα? :013:

Δηλαδή ρε παιδιά, τώρα που σκέφτομαι να αλλάξω ψύκτρα να υποθέσω ότι θα μου βγάλει την πίστη να ξεκολλήσω την μαμίσια ψύκτρα? :013:

Πιθανόν... :102:

Ακολούθησε τις συμβουλές που δώσαν παραπάνω τα παιδιά και μπορεί να είσαι πιο τυχερός από μένα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.