sa1901 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2005 Για να ακούσω απόψεις :051:
MrSeanKon Φεβρουάριος 6, 2005 #2 Φεβρουάριος 6, 2005 Στελλα εισαι γυναικα παρε ενα τσιμπιδακι......Το εχω πει και στον "Οδηγο αναφορας" στο 19ο post :013: ....Κι εγω εκανα μια @@ρια με τον Α64 και του στραβωσα 5 ποδαρια!Αλλα τα εφερα στα ισια....Με προσοχη κι οχι βιαστικες κινησεις εντονο φως....
opelcorsagr Φεβρουάριος 6, 2005 #6 Φεβρουάριος 6, 2005 καταρχάς με τύχη, πολύ υπομονή και μεράκι.........βάλε κάτι σωληνωειδές από πίσω και πολύ απαλά από μπροστά σηκώνεις το πινάκι.......προσοχή στην θερμοκρασία του χώρου να είναι πάνω από 25 c γιατί διαφορετικά δεν θα "έχει" την κατάλληλη "ελαστικότητα το pin.μια φορά που μου έτυχε τέτοιο κατόρθωμα από ένα κάγκουρα φίλο το ζέστανα με σεσουάρ και μετά από κανένα 4 ώρο ήρθε στα ίσια του.....Επίσης πρόσεξε καθώς το ανεβάζεις για ραγίσματα στο υλικόκαλή επιτυχεία
sa1901 Φεβρουάριος 6, 2005 Author #7 Φεβρουάριος 6, 2005 Στελλα εισαι γυναικα παρε ενα τσιμπιδακι.........Τι τσιμπιδάκι; Θέλει κάποιο ειδικό λεπτό τσιμπιδάκι;
MrSeanKon Φεβρουάριος 6, 2005 #8 Φεβρουάριος 6, 2005 Mε τσιμπιδακι φρυδιων το επανεφερα Στελλα στον Α64. :036: SotosLg αν ισιωσει το ποδαρακι δεν εχει προβλημα θα παιξει μια χαρα ο επεξεργαστης.Οσο για αυτο που αναφερει ο outlaw ναι εχει δικιο αλλα ποιος εχει χερι να βαλει εκει και να κανει χειρουργειο βεβαια η περιπτωση μας δεν ειναι αυτη.Πολυ χρησιμες οι αποψεις του opelcorsagr οντως αν ειναι ψυχρος ο επεξεργαστης τα λεπτα αυτα ποδαρακια δεν εχουν την απαιτουμενη ελαστικοτητα.Το κακο ειναι οτι τα pins στους Ρ4 ειναι πιο κοντα μεταξυ τους απο οτι σε Α64 λογω της μικροτερης επιφανειας τους.Γιαυτο θα προτεινα και χρηση μεγενθυντικου φακου...
sa1901 Φεβρουάριος 6, 2005 Author #9 Φεβρουάριος 6, 2005 Δείτε και ένα δικό μου λάθος λοιπόν. Το προηγούμενο δεν το έκανα εγώ... και προσπάθησα να το κάνω σιγά-σιγά και κουνώντας την ψύκτρα γύρω από το κέντρο της... :087:
MrSeanKon Φεβρουάριος 6, 2005 #10 Φεβρουάριος 6, 2005 Αυτη ειναι ευκολοτερη περιπτωση απο την προηγουμενη μια και δεν εχει γυρει πολυ το πρωτο ποδαρακι...Το δε δεξιοτερα του εχει γυρει σχεδον ελαχιστα....Επισης μην ξεχασεις να κοιταξεις τον επεξεργαστη στο φως να δεις αν το ποδαρακια ειναι μετα ολα στην ιδια γραμμη.Οπως λεγαμε και στον ενδοξο Ε.Σ. στοιχηθειτε!Επισης οταν θα βαλεις τον επεξεργαστη μετα το χειρουργειο στο σοκετ πολυ απαλες κι οχι αποτομες κινησεις.Αν δεις οτι δεν εισερχεται ξαναδοκιμασε.Και μην ξεχασεις να κουμπωσεις τον μοχλο ασφαλειας!Ειδικα η αφαιρεση της ψυκτρας απο τον επεξεργαστη οταν χρειαστει ειναι επικινδυνη περιπτωση αν δεν αφαιρεσεις ολες τις βιδες που την κρατανε.Γιαυτο κι εγω οταν ξαναβαλα το μπλοκ της υδροψυξης ελυσα και τις δυο βιδες εκανε μικρες περιστροφικες κινησεις σιγα σιγα και μετα δεν τραβηξα προς τα πανω το μπλοκ γιατι υπηρχε κινδυνος να φυγει μαζι με τον επεξεργαστη.Η Αrtic Silver κολλαει τον επεξεργαστη πανω στην ψυκτρα/μπλοκ κι αν εχεις κανει το σφαλμα κι εβαλες πολυ τοτε κακως θα εχει γινει οπως η Logo. :077:
sa1901 Φεβρουάριος 6, 2005 Author #11 Φεβρουάριος 6, 2005 Πρέπει να είσαι χειρούργος για να τα κάνεις αυτά ρε παιδιά. Πώπω.. αγχώθηκα τώρα!
ea6gka Φεβρουάριος 6, 2005 #12 Φεβρουάριος 6, 2005 εχει λυγισει αρκετα, πιασε το με το τσιμπιδακι απο τη βαση του και με το πλατος της μυτης απο το τσιμπιδακι προσπαθησε να το επαναφερεις.
MADKiller7 Φεβρουάριος 7, 2005 #13 Φεβρουάριος 7, 2005 ναι με υπομονη θα τα καταφερεις και με σωστη θερμοκρασια οπως αναφερθηκε.πριν μια βδομαδα ισιωσα 5-7 πινς σε 3 celeron και ειναι μια χαρα.οταν θα πας να τον βαλεις μην τον ζορισεις καθολου,προσπαθησε να πατησουν πρωτα τα στραβα πινς(μην το παρακανεις ομως)για να μπουνε πρωτα γιατι οσο και ισια να τα κανεις κεντραρισμα δεν θα εχουν και μετα με το κουμπωμα του σοκετ θα ισιωσουν.στον ενα μαλιστα 2 πιν ειχαν γινει ενα με την επιφανεια,χειροτερα απο το δικο σου.
sa1901 Φεβρουάριος 7, 2005 Author #14 Φεβρουάριος 7, 2005 Μου δώσατε θάρρος, βρε παιδιά. Τον πρώτο τον είχα τελειώς ξεγραμμένο.Να κάνω και μία άλλη ερώτηση τώρα.Όταν θα γίνει αυτή η εγχείρηση η cpu πού θα πατάει; Εννοώ, δεν πρέπει να είναι κάπου σταθερή όταν τα κάνουμε όλα αυτά; Κάτι σαν να την βάλουμε σε μέγγενη... :105:
MrSeanKon Φεβρουάριος 7, 2005 #15 Φεβρουάριος 7, 2005 Oχι Στελλα! :082: Αλιμονο αν ειναι να κανουμε και κατι τετοιο!Εγω ας πουμε (αν κι ηταν απλουστερη η περιπτωση μου) την κρατουσα στο χερι (αντιχειρας + δεικτης).Τωρα αν δεν εχεις τοσο σταθερο χερι ακουμπησε την πανω σε μια σταθερη επιφανεια ωστε να σε βολευει αλλα φροντισε να μη γλυστρησει γιατι θα στραβωσεις κι αλλο ποδαρι κατα το χειρουργειο....
MADKiller7 Φεβρουάριος 7, 2005 #16 Φεβρουάριος 7, 2005 ηραμησε,αν εβλεπες τον celeron Που σου ειπα και το πως ηταν 2 ποδαρακια τοτε θα ελεγες οτι ο δικος ειναι μια χαρα,εσενα ειναι και στη ακρη σχεδον,σε μενα που δεν ξερω πως @#@$@#% ηταν στην τριτη σειρα,μου τα φερανε και να τα ισιωσω.δεν ειχαν καν το μικρο κενο της καμπυλης οπως σε σενα,
sa1901 Φεβρουάριος 7, 2005 Author #17 Φεβρουάριος 7, 2005 Η εγχείρηση πέτυχε. :041: :041: :041: :041: :041: Όλα δουλεύουν τέλεια. :043: :043: :043: :043: :043:Εκεί που λέτε που προβληματιζόμουν πως θα κάνω το εγχείρημα, έρχεται ο Δημήτρης (ο σύζυγος) και του λέω το πρόβλημα. Σιγά το πράμα μου λέει, φέρε να στο φτιάξω. Και τους έφτιαξε και τους δύο :109: :055: Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν. Τσάμπα η στεναχώρια που πέρασα. :080:
apotsi Φεβρουάριος 7, 2005 #18 Φεβρουάριος 7, 2005 Αααααχχχχχ.... Τί άντρα πήρες....Μάλαμα.... Αν πιάνουν τα χέρια του...
Prokopas1442169067 Φεβρουάριος 7, 2005 #19 Φεβρουάριος 7, 2005 Τελικά δεν είμαι ο μόνος "ατσούμπαλος" εδώ μέσα. Το είχα πάθει και εγώ με το που είχα πάρει τον 3.2 σε 4 pin!!!!! Αλλά με πολύ υπομονή ήρθαν όλα στη θέση τους.
Chris2004 Φεβρουάριος 7, 2005 #20 Φεβρουάριος 7, 2005 Εγώ που είχα βγάλει μια ψύκτρα στραβά και κόλλησε πάνω η CPU είχαν στραβώσει τουλάχιστον καμιά 10αριά πιν....με λίγη προσπάθεια φτιάξανε όμως.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.