Jump to content

sony DW-D22A

taicom_d

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους,

Θα ηθελα να με βοηθησετε.Προχτες μου φερανε απο Αγγλια ενα Sony DW-D22A,

μπορειτε να μου πειτε εαν γραφει DL ? και τι αλλα χαρακτηριστικα εχει η συσκευη αυτη? Μου τη φεραv Bulk.

Ειναι καλη σε γενικες γραμμες ή να παω να αγορασω κανενα αλλο DVD-R ?

Ευχαριστω.

Απο οτι εχει παρει το ματι μου , μπορεις να το μετατρεψεις ακομη και σε liteon 1673S . Στο cdfreaks υπαρχουν καποια ποστ .
Ειναι η ΟΕΜ version του 710, η οποια εινα στην ουσια ιδια με το 1633S, το οποιο μπορει να γινει 1653S (μεχρι εκει ομως καθως απο οσο γνωριζω δεν ειναι δυνατο το crossflash σε 1673S) - ισως να κανεις λαθος για το 1673S?

Οσον αφορα στο D22A θα σε συμβουλευα να χρησιμοποιησεις το BYS2 fw version< πληροφοριες εδω

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=122093&highlight=d22a

-SONY DVD RW DW-D22A (OEM SOHW-1633S) 2.4X(+R DL) 16X(+R) 4X(+RW) & 8X(-R) 4X(-RW) & 48/24/48/16

Binary Windows DOS

- BYS1 - Dated "Aug06 ,2004" B W -

- BYS2 - Dated "Sep13 ,2004" B - -

- BYS3 - Dated "Nov17 ,2004" B - -

Ποιο fw να χρησιμοποιησω;

Η δεν χρεαζετε καθολου;

Ειναι η ΟΕΜ version του 710, η οποια εινα στην ουσια ιδια με το 1633S, το οποιο μπορει να γινει 1653S (μεχρι εκει ομως καθως απο οσο γνωριζω δεν ειναι δυνατο το crossflash σε 1673S) - ισως να κανεις λαθος για το 1673S?

Οσον αφορα στο D22A θα σε συμβουλευα να χρησιμοποιησεις το BYS2 fw version< πληροφοριες εδω

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=122093&highlight=d22a

Γι αυτο δεν το ειπα στα σιγουρα . Για 1653S το διαβασα οτι γινεται . Απλα καποιο ποστ ειδα για 1673 αλλα δεν το διαβασα ολοκληρο ... Ειχε πολυ μπερδεμα :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.