fantacid Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2005 αχνω μια φθηνη καρτα που να εχει εξοδο sp/dif σε RCA. η παλια μου msi ειχε ενα bracket με ακριβως αυτο που χρειαζομουν(βλεπε φωτο),αλλα η nf7s εχει μονο optical sp/dif το οποιο δεν υποστηριζεται απο τα ηχειακια μου (C.S. DTT2500) Edit:θα μου εκανε κ μια εξοδος σε Digital Din Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Μήπως πάνω στην μητρική υπάρχουν τα pins για SPDIF out, ώστε να φτιάξεις μόνος σου ένα απλό καλωδιάκι με έξοδο RCA? Ή δεν είναι τόσο απλό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Φεβρουάριος 6, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Nαι υπαρχουν τα εν λογω πινς,αλλα δεν ειναι τοσο απλο.κριμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Κοίτα λίγο και στο manual. Μπορεί να θέλει να πειράξεις και κανέναν jumper όταν πας να ενεργοποιήσεις την, ουσιαστικά εσωτερική, αυτή υποδοχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Φεβρουάριος 6, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 η μομπο εχει καποια πινς για να δεχεται το abit media XP το οποιο βγαζει μια sp/dif αλλα σε optical παλι,αρα δεν ξερω εαν μπορει να βγει σε rca.εκανα μια δοκιμη παντως να συνδεσω ενα rca στα sp/dif in-out pins αλλα εβγαζε κατι παρασιτα σαν τριξιμο στα ηχεια κ τπτ αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Φεβρουάριος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 η Abit nf7-s εχει τα pins, και δεν ειναι καθολου δυσκολο.http://www.motherboardfaqs.com/abit/abit_mods_spdif.htmτο εχει φτιαξει ο σδελφος μου ακριβως αυτο, με 2 RCA (in & out) και το δουλευει αψογα.απλα πηρε 2 θηλυκα βυσματα, εκανε 2 τρυπες σε ενα PCI bracket , κολησε καλωδια και παιζει :003:σιγουρεψου απο την εικονα ποιο ειναι η γειωση, ποιο τo in και ποιο το out, παρε και τιποτα περισσευουμενα καλωδια απο usb/sound/poweron κλπ για mobo pins, που να εχουν ετοιμο θηλυκο στην ακρη και θα εισαι αρχοντας :023:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Φεβρουάριος 6, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Thnx sakattack :023:Eνω ειναι τοσο απλο αν δε ξερεις ........η μλκια που εκανα ηταν οτι συνεδεα σε ενα rca το sp/dif in k τo sp/dif-out :119: χωρις να το γειωσω!θα το δοκιμασω αυριο γιατι τωρα δεν ειναι η καταλληλη ωρα για τετοια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Φεβρουάριος 6, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 mission accomplished! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.