PcLover Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2005 Καλησπερα παιδια!!Εδω και 2 εβδομαδες περιπου ο υπολογιστης μου κανει restart χωρις λογο μονο οταν μπαινω ιντερνετ..ειχα το zone alarm για firewall και νομιζα οτι εφταιγε αυτο το βγαζω και παλι τα ιδια!!Δεν ξερω τι γινεται...Στο ξεκαρφωτο μου κανει restart το περιεργο ειναι οτι μου το κανει μονο οταν μπαινω ιντερνετ!!! :089: :089: Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Φεβρουάριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 νομιζω οτι έχεις εναν ωραιότατο ιο!!!blaster το ονοματακι του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcLover Φεβρουάριος 5, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Και πως θα τον βγαλω το κυριο???? Κανα προγραμματακι..??? Η λυση ειναι format??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Φεβρουάριος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 βαρα στο ψαχνό http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.blaster.worm.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Φεβρουάριος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Για να μην σου κλεινει ο υπολογιστης πατα alt+r και γραψε shutdown -a Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Φεβρουάριος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 βαλε και κανα anivirus βρε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcLover Φεβρουάριος 5, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Aπο της symantec το site δεν καταφερα τιποτα...οσο για το alt+r και shutdown -a δεν εχω χρονο να το κανω γιατι εκει που δεν το περιμενω κανει restart...Κανενα προγραμματακι να κατεβασω να μου το βρει to blaster???Χρησιμοποιω το avast antivirus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Φεβρουάριος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 καταρχην ειναι σιγουρο οτι εχει τον blaster?? νομιζω οτι ο blaster σου βγαζει ενα παραθυρο και λεει "ο χρηστης ΝΤ θα κλεισει τον υπολογιστη" (κατι τετοιο) και σου βγαζει αντιστροφη μετρηση 1 λεπτοαν δεν το βρισκεις το προγραμματακι για το blaster στειλε μου pm να σου το στειλω στο ε-μαιλ σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Φεβρουάριος 5, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Σου πετάει μήνυμα μόλις συνδέεσαι στο internet; Αν είναι blaster τότε πρέπει να βγάζει ένα μήνυμα που μετράει χρόνο ανάποδα και στο 0 κανει shutdown.Βάλε αυτό το patch αν έχεις όντως τον blasterhttp://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=2354406C-C5B6-44AC-9532-3DE40F69C074&displaylang=en(Aν έχεις ελληνικά windows http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=2354406C-C5B6-44AC-9532-3DE40F69C074&displaylang=el )Όμως κάτι μου λέει πως δεν είναι ιός και σου κάνει restart το PC μόλις συνδεθείς (χωρίς να εμφανίζει μήνυμα) . (Ίσως παίζει κάτι με το modem και τους drivers του). Αν ναι πήγαινε στο System Properties (δεξί στο My computer->Properties), Advanced > startup & recovery settings > ξετσέκαρε το Automaticaly restart.Kατόπιν ξανασυνδέσου και δες αν σου βγάζει κανένα μήνυμα ή αν κάνει πάλι απ'έυθείας reboot.Επίσης δεν στο Control Panel το administrative tools και εκεί τον Event Viewer για κανένα μήνυμα λάθους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcLover Φεβρουάριος 5, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Δεν μου πεταει κανενα μηνυμα οταν μπαινω ιντερνετ...ξαφνικα κανει restart,μαλλον οι drivers του netmod φταινε γιατι πολλες φορες κοβει και την συνδεσει απο το ιντερνετ μονο του..το automaticaly restart ειναι τσεκαρισμενο(on)..Απο που να κατεβασω drivers για netmod?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Φεβρουάριος 5, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Το Netmod Φταίει....μη το ψάχνεις αλλαγή θέλει, δε διορθώνεται ούτε με Drivers...απλά τα έφτυσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Φεβρουάριος 5, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Δεν μου πεταει κανενα μηνυμα οταν μπαινω ιντερνετ...ξαφνικα κανει restart,μαλλον οι drivers του netmod φταινε γιατι πολλες φορες κοβει και την συνδεσει απο το ιντερνετ μονο του..το automaticaly restart ειναι τσεκαρισμενο(on)..Απο που να κατεβασω drivers για netmod??ΑΑΑΑΑΑΑ πες το έτσι! Κατά 99% φταίει το netmod. Aν το έχεις στην USB βγάλτο και βάλτο στην παράλληλη και δοκίμασε αν δουλεύει σωστά έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcLover Φεβρουάριος 5, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Καταλαβα.....netmod=απεβιωσε :051: :051: Οποτε παω για καινουριο modem...για πειτε καμια γνωμη :100: Θελω ενα εξωτερικο με usb....Τι λετε για το crypto ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Φεβρουάριος 5, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 αχα το netmodaki ητανε ε? Σορρυ για την παραπληροφόρηση....αρε τι τραβαμε με αυτην μπαχατελα (παλι καλα ειναι τσαμπα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcLover Φεβρουάριος 5, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Το ατιμο το netmod ητανε :005: :005: Ποια παραπληροφορηση??? Σιγα την βοηθεια σας ζητησα... :109: Για προτεινε κανε modem για ιsdn??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Φεβρουάριος 5, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Το προβλημα λυθηκε, το θεμα κλειδωνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Φεβρουάριος 5, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Δώσε βλάβη στον ΟΤΕ να στο αλλάξει...ΑΝ έχεις την παλιά έκδοση μπορείς να ζητήσεις να στο αλλάξουν με το καινούργιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.