Jump to content

CPU+RAM VS Βus Επικοινωνίας Μητρικής Κάρτας

Giorgos221442169095

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

:039: Σήμερα έχω ανακαλύψει αυτό το forum και έχω πορωθεί αρκετά. Συγχαρητήρια σ'αυτούς που το δημιούργησαν. Λοιπόν.. έχω 2 απορίες και είμε σίγουρος ότι ΕΔΩ θα βρω τις σωστές απαντήσεις.. :018:

1. Μια εταιρία κατασκευής επεξεργαστών και μητρικών καρτών παράγει προϊόντα με την εξής σύνθεση: CPU 2.4 GHz, RAM 400 MHz, Motherboard με Bus επικοινωνίας RAM-CPU 266 MHz.

Υπάρχει πρόβλημα διαφοράς ταχυτήτων και αν ναι τι λύσεις θα προτείνατε στην εταιρεία για να ξεπεραστεί;

2. Ένας Η/Y χειρίζεται τη RAM του με λέξεις των 128 Bits, όπου τα 32bits αντιστοιχούν στο τμήμα διεύθυνσης της και τα υπόλοιπα 32bits στο τμήμα δεδομένων της. Ποιά είναι η μεγαλύτερη μνήμη που μπορεί να χειριστεί ο Η/Y?

Λοιπόν αυτές είναι οι απορίες μου και ελπίζω να βρεθεί ένα άτομο που να μου δώσει απάντηση.. επειδή ο καθηγητής μου.. κάθε εξεταστική μου κάνει :018: ... :039: :039: Ευχαριστώ :042: :042:

Μακάρι να ήταν για εργασία.. Είναι για εξεταστική..Αλλά αν αυτό δεν μπορεί να απαντηθεί whatever.. :) Αν και νομίζω οτι είναι εντός του πλαισίου αυτού του thread..

Αυτά είναι και προβλήματα που μπορούν να προκύψουν στον οποιοδήποτε..

To 2 στο ειπανε το 1 προφανως υπαρχει προβλημα αφου η εταιρια ειτε πρεπει να βαζει μνημες 266ΜΗz για να μην πεσει εξω αφου οι 400ΜΗz που βαζει στα 266 θα τρεχουν ειτε να φτιαξει μητρικη με 400ΜΗz bus.......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.