Jump to content

Coolriver Watercooling Kit λες? (ειναι καλο?)

Alexisferos

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

καλησπερα και απο Καλαμαρια.Και εγω το παρελαβα το κιτ της asetek εχθες και αφου το εγκατεστησα σε socket 462 amd εχω μερικες αποριες:1.παιζει ρολο σε ποια απο τις δυο υποδοχες του ψυγειου θα μπει ο σωληνας εξοδου της αντλιας?2,η τοποθετηση του ψυγειου/ορθιο-πλαγιαστο αριστερα η δεξια/ εχει σημασια και 3,τελος στο διαφανο block πρεπει να υπαρχει 100% πληροτητα νερου η ειναι φυσιολογικο να διακρινω εναμικρο σταθερο κενο / μαλλον αερα.

Εγω ακομα το παραλαμβανω.. ελπιζω να ερθει σημερα η αυριο, αλλιως εχει να πεσει τηλεφωνο και βρισιμο.... οσο για τα αλλα δεν ξερω, αλλα για το block νομιζω οτι πρεπει να ειναι γεματο με νερο, μηπως δεν εκανες καλη εξαερωση ???

καλησπερα και απο Καλαμαρια.Και εγω το παρελαβα το κιτ της asetek εχθες και αφου το εγκατεστησα σε socket 462 amd εχω μερικες αποριες:1.παιζει ρολο σε ποια απο τις δυο υποδοχες του ψυγειου θα μπει ο σωληνας εξοδου της αντλιας?2,η τοποθετηση του ψυγειου/ορθιο-πλαγιαστο αριστερα η δεξια/ εχει σημασια και 3,τελος στο διαφανο block πρεπει να υπαρχει 100% πληροτητα νερου η ειναι φυσιολογικο να διακρινω εναμικρο σταθερο κενο / μαλλον αερα.

Στο 1 δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο δεν δινω απαντηση.

2. Η τοποθετηση του ψυγειου πρεπει να γινει ετσι ωστε τα ανεμιστηρακια που εχεις πανω στο ψυγειο να μπορουν να τραβηξουν αερα. Κοινως μην το βαλεις "ξαπλωτο", γιατι επειδη απο τη μια μερια θα ειναι το πατωμα/πανω μερος του κουτιου κλπ.,τα ανεμιστηρακια δεν θα εχουν απο που να τραβηξουν αερα. Βεβαια αν το ψυγειο σου ειναι εχει πιο μεγαλο κενο αποτι στη φωτο(το δικο μου απο transit), τοτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα. Αν ειανι τοσο τοτε αστο, βαλτο ορθιο.

3. Θα ηταν καλυτερο να μην υπαρχει αερας. Αν δεν υπαρχει τοτε -λιγο μεν- θα εχεις και μικροτερα επιπεδα θορυβου αλλα κανει και πιο καλο στην αντλια.

post-1364-1442173990,8374_thumb.jpg

παιδιά μου ήρθε το κιτακi... :023: σήμερα λέω να κάνω ένα tank από ένα ωραίο taper τις μαμάς.. περιμένω το τρυπάνι ενός φίλου! και αρχίζω το στήσιμο σιγά σιγά... k 1on λέω να βάλω την αντλία μέσα στο case, το ψυγείο πάνω από το κουτί και το tank επίσης.. Τι λέτε? 2on όλα τα ρακόρ του είναι τέτοια που "ασφαλιζουν" το σωλήνα, έχουν καλή στεγανωτητα ? μέσα στο kit δεν είχε "σφικτιρακια" για τους σωλήνες.. ξέρει κανεις τίποτα? δεν λειπουν ε ?? :071:

χμμ θα το βαλω και εγω ορθιο το ψυγειο μου... εχεις δικιο Elu Thingol! οσο για την απορια νουμερο ειναι 1 νομιζω μπορεις να τα βαλεις οπως να ναι.. απο οτι καταλαβα απο της οδηγιες απο το δικο μου κιτ.

Επανερχομαι εκ νεου.Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις.Το προβλημα εχει ως εξης: το ψυγειο μπηκε πανω απο το case με τον 12αρη να φυσαει απο εξω προς τα μεσα, η αντλια μεσα στο κουτι να ακολουθει την συνδεσμολογια των οδηγιων δηλ αντλια ψυγειο μπλοκ αντλια.Ελα ομως που η διαταξη των ρακορ του μπλοκ με μπερδευει.εχει μια πανω/εξαγωγη/ και μια στο κεντρο/εισαγωγη/ που ομως στην τοποθετηση πανω στη μητρικη της asus αντιστρεφονται και μου βγαινει κατω η εξαγωγη .Το ερωτημα ειναι παιζει ρολο αυτο στην σωστη κυκλοφορια του νεου η οχι./οι θερμοκρασιες μου ειναι απο 42 εως 52 βαθμους σε athlon 2.6+/asus a7v600/

Επανερχομαι εκ νεου.Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις.Το προβλημα εχει ως εξης: το ψυγειο μπηκε πανω απο το case με τον 12αρη να φυσαει απο εξω προς τα μεσα, η αντλια μεσα στο κουτι να ακολουθει την συνδεσμολογια των οδηγιων δηλ αντλια ψυγειο μπλοκ αντλια.Ελα ομως που η διαταξη των ρακορ του μπλοκ με μπερδευει.εχει μια πανω/εξαγωγη/ και μια στο κεντρο/εισαγωγη/ που ομως στην τοποθετηση πανω στη μητρικη της asus αντιστρεφονται και μου βγαινει κατω η εξαγωγη .Το ερωτημα ειναι παιζει ρολο αυτο στην σωστη κυκλοφορια του νεου η οχι./οι θερμοκρασιες μου ειναι απο 42 εως 52 βαθμους σε athlon 2.6+/asus a7v600/

νομιζω οτι δεν θα εχεις καποιο προβλημα... με το block. αλλα εχεις αρκετα υψηλες θερμοκρασιες... :105:

Παραλίγο να αγόραζα το coolriver αν δεν διάβαζα τα προηγούμενα :021:

Καλό και σχετικά φτηνό φαινεται το κιτ της asetek αλλά σε socket LGA775 intel550 3.4 λέτε να ταιριάζει; :014:

έχετε κάτι άλλο να προτείνετε; :D

εγω το πηρα και ειμαι ευχαριστημενος.... και πανω στο ψυγειο δεν εχω βαλει 12αρι ανεμιστηρα κ εχω βαλει εναν 8αρι που δουλευει σε λιγες στροφες! θα παρω της επομενες μερες ανεμιστηρα. δες στο site της asetek αν ταιριαζει με το socket σου εγω θα σου ελεγα παρτο(γνωμη μου), υπαρχει βεβαια και η λυση του homemade να εχεις ασχοληθει και λιγο με το αθλημα...

ακριβώς επειδή είμαι καινούργιος με το άθλημα ψάχνω για αρχή μια έτοιμη λύση αλλά ακόμα και εκεί χάνομαι στα χαρακτηριστικά και στα επιπλέον κομμάτια που απαιτούνται για να το ολοκληρώσεις. Ξέρεται κανένα site που να δίνει οδηγείες για να το συνθέσεις μόνος σου;

ακριβώς επειδή είμαι καινούργιος με το άθλημα ψάχνω για αρχή μια έτοιμη λύση αλλά ακόμα και εκεί χάνομαι στα χαρακτηριστικά και στα επιπλέον κομμάτια που απαιτούνται για να το ολοκληρώσεις. Ξέρεται κανένα site που να δίνει οδηγείες για να το συνθέσεις μόνος σου;

Διαβασε τον οδηγο υδροψυξης που εχουμε και θα σε βοηθησει αρκετα.

sorry, δικό μου λάθος. Έπρεπε να τον είχα διαβάσει νωρίτερα. Τελικά λέω να πάρω και γω αυτό το κιτ τις asetek. Είναι δηλαδή ολοκληρωμένο ή χρειάζεται και άλλα για να αποδώσει μέγιστα.

Πουλιεται κοματια και το συναρμολογεις εσυ.

Δεν την γλυτωνεις δηλαδη.

Η αποδoση σε ολα αυτα ειναι μετρια σε σχεση με ενα καλο home made.

εχει δικιο ο ΚΤΜ. εγω παντως ειμαι ευχαριστημενος το κιτ τα εχει ολα μεσα, μονο φανακι για το ψυγειο δεν εχει. πιστευω για την τιμη του ειναι πολη καλο. βεβαια αν μπορεις να δωσεις παραπανω χρηματα μπορεις να παρεις καποιο ποιο ''μεγαλο'' κιτ της asekek.

Sorry αλλα θα το πω. Ολοι οσοι πανε για υδροψυξη θελουν να παρουν ετοιμο κιτ. ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΙΤ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ, ΟΠΩς ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΑ CUSTOM. ΤΑ CUSTOM ΟΜΩς ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΤΟΙΜΟ. (στα ιδια λεφτα εννοειται). ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΑΩ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ CUSTOM, ΠΩς ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ...ΓΙΑΥΤΟ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΥΔΡΟΨΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ, ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ (και πιστευω ολοι εδω μεσα) ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ CUSTOM... αυτα...

Πωπω σαν διαφημιση το εκανα...

Sorry αλλα θα το πω. Ολοι οσοι πανε για υδροψυξη θελουν να παρουν ετοιμο κιτ. ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΙΤ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ, ΟΠΩς ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΑ CUSTOM. ΤΑ CUSTOM ΟΜΩς ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΤΟΙΜΟ. (στα ιδια λεφτα εννοειται). ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΑΩ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ CUSTOM, ΠΩς ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ...ΓΙΑΥΤΟ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΥΔΡΟΨΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ, ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ (και πιστευω ολοι εδω μεσα) ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ CUSTOM... αυτα...

Πωπω σαν διαφημιση το εκανα...

Νομίζω πως δεν χρειάζεται να φωνάζεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.